nevermore Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2009 (düzenlendi) Youtube'da dolaşırken dikkatimi çeken bu videoyu sizlerle paylaşmayı istedim...Videodaki arkadaş efsanevi Heavy Metal Gruplarından Iron Maiden'ın Ünlü şarkısı Fear Of the Dark'ı saz ile çalıyor...Ben tutarsa yeni bir sektör oluşacağı kanaatindeyim:)Sonuçta bu tür bir müziği sazla baştan yaratan bu arkadaşın takdire şayan azmi söz konusu olduğunda halkrock,halkpunk,halkmetal gibi türevler de açığa çıkacağı kesin.Tabi ne kadar tutulur meçhûl:)(gogol bordello'yu örnek vermeyin halkpunk yapıyor diye tarzını beğenmiyorum)Belirtmeliyim ki ben sadece videodaki Fear Of the Dark'ı sazla çalan bu kişinin azmini ve sabrını tebrik ediyor ve saygı duyuyorum;yoksa bana göre beş para etmez bir müzik olmuş Fear of the Dark'ı sazla çalmak.Şaka gibi:) [video=youtube_share;-eU5FMNtN2k] Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 esefle kınıyörüm.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Hehe şaka gibi gerçekten çok iyi çalmış güzel valla beğendim bende gitarı bırakıp saza mı yönelsem 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 elektro çalmama rağmen sazın sesini severim gerçekten ... açıkçası güzel olmuş ... fakat çalış tekniğini ne biliyim birazda gitara göre değiştirseymiş daha da güzel olurmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaSassano Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 (düzenlendi) Bence batı ezgileri saz ile çok yakışıyor. Misal bu da süper: Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Kamil abi'den dinlemeyi çok isterdim sazı müzikal konuda dinlemekten başka bi halt bilmeyen birisi olarak sormak istedim saz çalmak gitar çalmaya benzer mi..? (cehaletimi hoş görün lütfen..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaSassano Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Kamil abi'den dinlemeyi çok isterdim sazı müzikal konuda dinlemekten başka bi halt bilmeyen birisi olarak sormak istedim saz çalmak gitar çalmaya benzer mi..? (cehaletimi hoş görün lütfen..) Aslında yetenek işi tabii ki bu da ben naçizane gitar çalmanın daha kolay olduğu düşüncesindeyim. Belki de sazı çalamadığımdandır. Teller sazda sık olduğundan daha bir emek istiyor sanki. Bana öyle geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Aslında yetenek işi tabii ki bu da ben naçizane gitar çalmanın daha kolay olduğu düşüncesindeyim. Belki de sazı çalamadığımdandır. Teller sazda sık olduğundan daha bir emek istiyor sanki. Bana öyle geldi. teşekkürler Pia abla Kamil abim de emekçi bir insandır zaten.enstrümanı da ondan geri kalmamış desenize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.