Jump to content

Turkish Fear Of The Dark

nevermore

Önerilen Mesajlar

Youtube'da dolaşırken dikkatimi çeken bu videoyu sizlerle paylaşmayı istedim...Videodaki arkadaş efsanevi Heavy Metal Gruplarından Iron Maiden'ın Ünlü şarkısı Fear Of the Dark'ı saz ile çalıyor...Ben tutarsa yeni bir sektör oluşacağı kanaatindeyim:)Sonuçta bu tür bir müziği sazla baştan yaratan bu arkadaşın takdire şayan azmi söz konusu olduğunda halkrock,halkpunk,halkmetal gibi türevler de açığa çıkacağı kesin.Tabi ne kadar tutulur meçhûl:)(gogol bordello'yu örnek vermeyin halkpunk yapıyor diye tarzını beğenmiyorum)Belirtmeliyim ki ben sadece videodaki Fear Of the Dark'ı sazla çalan bu kişinin azmini ve sabrını tebrik ediyor ve saygı duyuyorum;yoksa bana göre beş para etmez bir müzik olmuş Fear of the Dark'ı sazla çalmak.Şaka gibi:)

[video=youtube_share;-eU5FMNtN2k]

AurorA tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kamil abi'den dinlemeyi çok isterdim sazı :) müzikal konuda dinlemekten başka bi halt bilmeyen birisi olarak sormak istedim saz çalmak gitar çalmaya benzer mi..? (cehaletimi hoş görün lütfen..) :)

Aslında yetenek işi tabii ki bu da ben naçizane gitar çalmanın daha kolay olduğu düşüncesindeyim. Belki de sazı çalamadığımdandır. Teller sazda sık olduğundan daha bir emek istiyor sanki. Bana öyle geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında yetenek işi tabii ki bu da ben naçizane gitar çalmanın daha kolay olduğu düşüncesindeyim. Belki de sazı çalamadığımdandır. Teller sazda sık olduğundan daha bir emek istiyor sanki. Bana öyle geldi.

teşekkürler Pia abla :) Kamil abim de emekçi bir insandır zaten.enstrümanı da ondan geri kalmamış desenize... :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...