Jump to content

Şikayetciyim!!!!!

Benjamin

Önerilen Mesajlar

uzun suredir bu sitedeyim ve şunu anlamıyorum bu sitede görüşleri acıklamak paylaşmak neden yasak yani ben birini seviyorum siz sevmiyorsunuz diye ceza almam yada yanlış anlaşılması nedendir..Ben kimseyi ateist kominist hümanist ne bilim devrimci dindar oldugu için kimseyi yargılamıyorum herkesin kendi düşüncesidir, fakat bu sitede düşünceleri paylaştıgın zaman hemen neden ırkcı yada başka bi sıfat alıyorum onu anlamadım eyer hatalıysam şu konuda yanlışsın arkadaş demenizi bekliyorum şimdiden teşşekür ederim....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben kimsenin ırkıyla diniyle diliyle rengiyle kimseyi yargılamam neden öle bişey yapayım oda insan neticede insan insan olduktan sonra kendine ve başkalarına saygısı olduktan sonra gerisi teferruat diye düşünmüştüm ben ama ....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Forum Kuralları bellidir ve siteye üye olurken bu kuralları kabul edip üye olursunuz.

Ceza alan mesajınızda Hitler'e aşığım , ne kadar yahudi varsa sabun yaptı varol Hitler şeklindeydi.

Forum Kuralını hatırlatmak isterim.

19. Irkçı ve nefret içerikli mesajlar yazmak yasaktır. Herhangi bir ırkın aşağılanması yada hakarete uğraması Gnoxis içerisinde söz konusu olamaz.

Cezanız yerindedir. Hakkınız yenmemiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hitler, bi grup insanı sırf saç renkleri siyah, dinleri yahudilik olduğu için katletti.

şimdi biraz DÜŞÜN.yaptığı şey doğru mu diye.

Cezayı gerektirmez.Ben diyorum Ermenileri Türkler öldürdü,bazıları diyor hayır onlar Türkleri.Düşünce meselesi.Arkadaş yahudileri sevmediğinden de olabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tracy senin bi kac yorumunu okudum ve beni anlayacagını düşünüyorum ben bi ceza aldım ama sorun ceza alamam degil hatam varsa ceza verilir ben hatalı oldugumu bilsem bu şikayet bölümünü kesinlikle acmam ama hak etmedigimi düşünerek actım. Bi bölüm var saddam ve hitler diye orda bir tane yorumum var okursan anlarsın altındada sanyın yetkilin neden ceza aldıgıma dair acıklaması var ordan konuyu anlarsın..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Forum Kuralları bellidir ve siteye üye olurken bu kuralları kabul edip üye olursunuz.

Ceza alan mesajınızda Hitler'e aşığım , ne kadar yahudi varsa sabun yaptı varol Hitler şeklindeydi.

Forum Kuralını hatırlatmak isterim.

19. Irkçı ve nefret içerikli mesajlar yazmak yasaktır. Herhangi bir ırkın aşağılanması yada hakarete uğraması Gnoxis içerisinde söz konusu olamaz.

Cezanız yerindedir. Hakkınız yenmemiştir.

Hitleri savunmak=Irkçılık demek yani.

Adam Hitleri seviyorum demiş bir tek demiş mi Almanlar üstündür diye?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kesinlikle yahudileri sevmedigimi söyledim sayın arkadaşlar lütfen o konuda hem fikir olalım lütfen ben yahudileri sevmiyorum demedim sadece dedigim tek şey hitlerin yapısını seviyorum devlet otoritesini seviyorum dedin lütfen

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

eee yok artık devenin nalı hitler benim adamım aşıgım ben odama adam tek güç olabilek için ne kadar yahudi varsa sabun yaptı gene beni yasaklayacaklar ama demeden edemeyecem bu adamın hakkını yediler varol sen hitler

Şayet buysa Kararın ardındayım..

Ben Hitleri , Nazizm İnsanlığın yüz karası olarak görüyorum..

Ne Hitlere , Ne O Görüşe saygı duymam gibi bir durum yok..

O katıldığı, emeliğinin haklı oldugu soylemen yeterli olacakken..

Kendinin banlanacagını bile bile ki bu mesajında da geciyor..

Yahudileri katletmesinin , milyonlar insanın sevdikleri yurtlarından kovulmasının ( sadece yahudiler değildir ) , sabun yapılmasının , işkence gormesnini , yakılmasının taraftarısın demektir..

Sadece Doğuya ilerleyen Nazi ordusunun katlettiği insan sayısı 20 milyonu aşkındır..

Batı çok fazla direniş gosterecek cesareti bile bulamamıştır..

Bu zihniyete destek veremem...

Kusura bakma..

Cezanın süreli olması bile bir çelişkidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şayet buysa Kararın ardındayım..

Ben Hitleri , Nazizm İnsanlığın yüz karası olarak görüyorum..

Ne Hitlere , Ne O Görüşe saygı duymam gibi bir durum yok..

O katıldığı, emeliğinin haklı oldugu soylemen yeterli olacakken..

Kendinin banlanacagını bile bile ki bu mesajında da geciyor..

Yahudileri katletmesinin , milyonlar insanın sevdikleri yurtlarından kovulmasının ( sadece yahudiler değildir ) , sabun yapılmasının , işkence gormesnini , yakılmasının taraftarısın demektir..

Bu zihniyete destek veremem...

Kusura bakma..

Cezanın süreli olması bile bir çelişkidir.

Böyle düşünüyosa kime ne zararı var Almanya da Nazi mitinglerine mi katılcak adam?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamam ben saddamı apo yu Hitleri yada diyerlerini birbirinden ayıracak yaşa ve bilgeye sahibim azda olsa kendimce yetiyor sende hakılsın ByShaweling o konuda öle o şeklide bi cümle kursam ki ben gibi bi insan öle bi terim kesinlikle kullanmam hakılı derim yani

--------------------

Sayın Tracy bu bir yönetim şeklidir hangi devlet hangi devlete al bu topraklar senin olsun bende gidiyordum demiş bi şekilde herhangi bir devlet büyümek yücelmek istiyorsa bişekilde kan dökülür savaş cıkar ben Almanları yada onun yaptıgı işlkeri seviyorum demedim arkadaşlar yönetim şeklini seviyorum diyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Böyle düşünüyosa kime ne zararı var Almanya da Nazi mitinglerine mi katılcak adam?

Öyle düşünmek demek , onu kabul etmek demek ve desteklemek demektir..

Desteklemek , Sözle değil aynı anda pratiklede olur...

Nazi mitinglerine katılmaktan bir farkı yoktur mevzunun , orda olsa katılacagı ve bunları destekleyeceğı anlamına gelir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaptığınız tartışmanın yersiz olduğunun farkında mısınız ? Cezanız bitmiş size gerekli açıklama yapılmış. Konuyu kilitliyorum aramızda mesajlaşıp görüşlerinizi beyan etmek için özel mesajlaşma sistemini kullanabilirsiniz...Yeterince demoktarik bir ortamda olduğunuzu tekrar hatırlatmak isterim ancak fikirlerinizi bean ederken de uymak zorund aolduğunuz kurallar var.

• Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...