Secret_Sun Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2009 http://www.norristology.com/flash/Music/SONGS/stuffedanimalsex.swf bu reklamı çok beğenmiştim.. oldukça yaratıcı bir çalışmaydı.. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 süper=)) bu reklamcıları takdir ediyorum ya.. hiç deilse bizim simit al fırın kazansın fırıncı oyuncak alsın... gibi deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 adamlar hala yastık altının derdinde gibi geliyor.. saklı kalan birşeyler var çıkarın harcayın ekonomimiz hareketlensin.. demek istiyorlar galiba.. yalayıp yuttuklarını getirseler bizler değil onlar hareketlendirse.. ihalelerden yollarını bulanlar (yaptıkları moktan inşaatlardan çaldıkları malzeme vs. de dahil).. topladıkları yardım paralarını zimmetine geçirenler.. devletten sorunsuz kredi alıp da ne yaptığı belli olmayanlar.. hortumcular..vs..vs.. gelin sizler ekonomiyi harekete geçirin...devletin malı denizdi yemeyen de keriz.. bu güne kadar yeterince yediniz.. şimdi borcunuzu ödeme zamanınız.. sizler de bu ülkenin vatandaşları olarak yapmanız gerekeni yapın.. üzerinize düşen görevi değil.. diye neden diyen yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 çok doğru söylemişsin 5 kmlik bir yol hattının 2 sene içinde 3 kere sökülüp yapıldığına şahit oldum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 ben de her yıl yola döşenen şu betondan yapılmış parke taşlarının sökülüp yenilendiğini görmüştüm.. ve daha neler neleri.. aslında söylenmesi gereken o kadar çok şey var ki.. ama özellikle bazı konular hakkında konuşmak iyi olmayabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.