Jump to content

Blaupunkt Commercial

Secret_Sun

Önerilen Mesajlar

adamlar hala yastık altının derdinde gibi geliyor.. saklı kalan birşeyler var çıkarın harcayın ekonomimiz hareketlensin.. demek istiyorlar galiba.. yalayıp yuttuklarını getirseler bizler değil onlar hareketlendirse..

ihalelerden yollarını bulanlar (yaptıkları moktan inşaatlardan çaldıkları malzeme vs. de dahil).. topladıkları yardım paralarını zimmetine geçirenler.. devletten sorunsuz kredi alıp da ne yaptığı belli olmayanlar.. hortumcular..vs..vs.. gelin sizler ekonomiyi harekete geçirin...devletin malı denizdi yemeyen de keriz.. bu güne kadar yeterince yediniz.. şimdi borcunuzu ödeme zamanınız.. sizler de bu ülkenin vatandaşları olarak yapmanız gerekeni yapın.. üzerinize düşen görevi değil.. diye neden diyen yok..:mad:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de her yıl yola döşenen şu betondan yapılmış parke taşlarının sökülüp yenilendiğini görmüştüm.. ve daha neler neleri..:mad: aslında söylenmesi gereken o kadar çok şey var ki.. ama özellikle bazı konular hakkında konuşmak iyi olmayabilir..:no:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...