genius Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Konu : 1977 Wes Craven yapımı aynı adlı fimin yeniden çevriminde Big Bob ve Ethel çifti evlilik yıldönümlerini kutlamak için ailecek bir yolculuğa çıkarlar. Küçük çocukları Bobby ve Brenda'nın yanısıra büyük kızları Lynn de kocası ve yenidoğan bebekleri ile yanlarındadır. Yolculuk sırasında Bob, New Mexico çölünü daha yakından görmek isteyince anayoldan ayrılıp yan yollara saparlar. Bir benzin istasyonunda öğrendikleri tarife göre devam ettikleri yol giderek tamamen ıssız bir bölgeye ulaşır. Arabanın lastikleri patlayıp kaza yaptıklarında ailedeki iki erkek yardım bulmak için gruptan bir süre ayrılırlar. Ancak Amerikan hükümetinin nükleer denemeler yaptığı bu alanda yaşayan ve insan etiyle beslenen bir grup mutant fırsattan istifade etmek için çoktan harekete geçmişlerdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Bu filmin 1977 yapımı olanını seyretmiştim daha sonra iki devam filmi daha çekildi.İlk film çok ilgi çekmişti benimde çok hoşuma gitmişti özellikle o sapık ailenin çok çirkin bir oğulları vardı adam sonradan bir çok filmde hep kötü adam oynadı.Adam gerçekten çirkin kel bir adam film icabı makyaj yapılması gerekmiyordu keşke ismini hatırlayıp buraya koyabilseydim.Yeni çekimide o film kadar güzelse seyre değer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 ben son versiyonunu izledim fena değildi eğlenceli bir filmdi açıkçası, ben bunun bir devam filmi olduğunu yeni öğrendim, devam filmleri genelde orjinalini aratır,, orjinalini merak ettim şimdi oda baya iyidir heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 "işte bu film" diyeceğim bişiy diildi ama yinede arşive eklenebilinecek türden ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2008 ucuncusunu beklıyorum dort gozle ama bu fılmle korku kapanı 1 ve 2 nedense bana kardes olsa bu kadar benzer gıbılerınden bır etkı yarattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.