Elesis Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2009 http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-yerli-et-badi/143727 Yerli E.T.'miz Badi filminden zihinlerden silinmeyen unutulmaz sahne. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Kim demiş niye Türklerle iletişime geçilmiyor diye? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Bu yaratığın ya gazı çıktı yada ödü patladı :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 ehehhee ne filmmiş yav "uzaylı"nın replikleri de "badi ya Allah" der gibi sanki..? arap mı ki o..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 bu filmi ben defalar kere izlemişimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Yarıldım yaf paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 merak ediyorum acaba neden böyle filmleri kendi uyarlamamızla tekrar çekmeye çalışyoruz:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 cok yanlış kişileri secmiş bu arkadaş pala bıyık adam Osmanlı adama catmış yazık ya baksana dumanlar cıktı paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 hahaha:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Babanın etkisine tepki olarak saldı sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 yürüyen bir nargile mi o? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 (düzenlendi) zuahahahha Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü video silindi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 :rofl:uzaylı korkudan bişey yapıyor ama gaz salınımı onlarda farklı demekk ki :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Ya dün bunu izledim yarıldım ya Eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.