nihtwish Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2006 Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti. >>>> Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu. - Yuh! >>>> Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? >>>> Kelime: dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Çarpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo! >>>> Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır >>>> Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! -Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo! >>>> Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! >>>> Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş! >>>> Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! >>>> Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha! >>>> Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor. - zebrail? >>>> Kelime: duvak - kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey - oha! >>>> Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu... >>>> kelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be... >>>> >>>>kelime-timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) >>>> Son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye; kelime: lambada. ekip1 bakan kisi: aha sictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san. söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: haskktirr... >>>> kelime: van gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!! >>>> kelime: miras - simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit.(dedesi tutankamon ya!) >>>> kelime: cumhuriyet w: -ataturk ne kurdu? z: -kitap kurdu >>>> kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? biz: iptal! >>>> kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis >>>> kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) >>>> kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre.... >>>> kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge..alisverise...gezmeye.. -ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa >>>> kelime : anneler gunu -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var, ne o? - adet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 bunlar süper, öyle çok güldümki,kahkahalar attım vallahi yorucu bir iş günü sonrasında iyi geldi. teşekkür ederizzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Gerçekden güsel 'bacaklarının arasında ne var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 gerçekten güzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) >>>> kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre.... >>>> kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge..alisverise...gezmeye.. -ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa ben bu üçüne kopmustum yaaav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Emegine sağlık,gercekten iyiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2006 süper olmuş gülmekten karnım ağrıdı ya hele "krampon" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 alaaddinin cini nerede yaşar kitap kurdu keops hepsi çok güzel özellikle bu üçü paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 >kel -Abi jole nerede kulanılmaz --bitdiği yerde -hey olm yaa öle değil hani parlak yerde -çokmu parlak -- Ewt hatda erken parlar -Araba --yok ananın cebi artık -ee ne bilim --düşün biraz -Haa anladım ayıp olm söleyemm -- Öle değil olm yaws hatda erkeklerde sık görülür -Nee ! bide bayanlardadamı görülüyo , ona ne deniyo peki --Bayanlarda hiç görmedim ama sıvı kıvamında bişidir böle -Abi yok sölemicem yaw sen dalga geçiyorsun benle Jole ülehn jole tüü leh sen ne anladın? Neyse salla anlatırım bi ara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 bunlar eski yaw... toplanıp tabu mu oynasak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 nasıl olcakkı yapabılırsek gusel olur valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 süper ya çoook komik saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Kelime: Kopça - Sen memelerini neyle tutturursun? - Sutyen? - Peki sevisirken sutyeni çikarmak için neyi açarsin? - Kopça? - Peki ilk neyi çikarirsin üstünden? - Eaaa..?? ( Diger figüranlar: Abi bildi iste) - Ayh ben dalmisim pardon Kelime: Doymak A: Abi biz demin naptık? B: Yemek yedik... A: Hah, yemek yeyince ne olursun? B: Tok? A: Evet, onu mastar yap şimdi.. B: Tokmak!!!! Kelime: Sigara A: Kanser olmanın en kısa yolu... B: Sevgili A: Peki... Kelime: Eczane A: Hafız, şimdi vermidon ne? B: Ağrı kesici A: Ya tamam da prozac, diazem falan ne bunlar? B: Ha,hap lan hehe. Kafa mı ne, duman, esrar... A: Yok be hafız işte hap, nerden alırız biz hapı? B: Buldum lannn torbacı. Kelime: Timsah A: Abi bööle hani kertenkele nedir? B: Hayvan A: Ne cins hayvan? B: Sürüngen. A: Oke abi bu kertenkelenin bir kaç beden büyüğü nedir? B: Ejderha!!! Kelime: Suşi A: Hani oğlum var ya ya gözleri çekik kim onlar? B: Capooonnn.. A: Hah!.. İşte ne yer bunlar abi? B: iiiiihhh neydi laa... Tsunam!!!! Kelime: Lambada (Son kelime bilinirse oyun ve hesap girecektir. Kalan süre 10 saniye) ekip1 bakan kişi: aha zıçtınız! ekip2 anlatan kişi: * Sen ööle san! Söyle bakalım Alaaddinin cini nerde yaşar? ekip2 anlayan kişi: Lambada! Toptan: Hasss**tirrr!!!! alintidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haarun Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Kelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy çok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - !!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz (sansür)... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle aşağı yukarı sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi. - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap´tığımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin,... konuşmuyorum.. Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart´tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama´dan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 buna koptum:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 kelime tabela: -hani e-5 te giderken şeyler vardır,hep görürüz oyunu seyretmekte olan anne cevap verir -fahişe?? :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ben su cevaba daılmıstım ya:) kelime: lambada anlatan: alaaddinin cini nerde yasar? cevaplayan: lambadaaa grup : ohaaaaa :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 iimiş yaaa:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haarun Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 tskler millet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haarun Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart´tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama´dan başka cevap beklenemezdi zaten.. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kız malsa çocuk napsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 ne zamandır oynamıyodum ya bikeresinde bi cafede oynarken tam anlatma sırası bana geldiğinde bi iç çamaşırı çıkmıştı kahkaha tufanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
someone Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Hepsi birbirinden komikti. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kız malsa çocuk napsın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Kelime-Demeç Kız:Ben böyle masaya oturdum basın mensuplarına veriyorum Oyuncular kopar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.