mistik Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2007 Tek kelime ile harika! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 icim acildi valla, melek gibi gülüyo bebis... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 çok şeker ya:D moralim duzeldi valla çok saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 çok sevimli maşallah,,"do" deyince gülen şebek bebek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Ya hakkaten ne yapıolar da güldürüyolar bebeği.Çocuk çatlıycaktı gülmekten ya canım benim ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 süper ya 5,ci kez izliyorum ne tatli masallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 canım benim, yerim ben onu. şeker şey. yaaa Mes bu bebeği ana sayfaya alsana, sabahları ilk ona bakar güne gülerek başlarız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 çokk tatlı yerim ben onuuuu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 (düzenlendi) Azcukda benden olsun dedim yine.. Nisan 12, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Videolar Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 haha, hicte gözünden kacmiyo mistik, en alttaki kücük kiza dikkat ettinmi acayip yaa:D .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 insanın içini açıyor kaygısız saf mutluluk halleri:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 ayy baktıkça bebişe benim de katıla katıla gülesim geliyo,harika bişi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 cocuga nefes aldırmadı ya:) acıdım walla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.