wolwerine Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2009 Evvet başlık gayet açık =)) Goethe: ışık, biraz daha ışık.. Bide çay koyun..!!! Napolyon: Maaş Maaş Maaş..!! Arşimet: Bana bi kaldıraç verin, 8 taksite bölün..!! Cervantes: Bana arkadaşını söyle, sonra da arkadaşının memleketini..!! =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 sezar:geldim aldatmış, gördüm tokat attım,yendim ayşeyle yattım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Sherlock Holmes =Lan Sen dun nerdeydin karını öldürmüşler 'abi valla mac.... 'Al Al bunuda al ıslatın geliyorum.... Hikaye kahramanı dedektif ama gercek bi Türk dedektif olsaydı böyle olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Süperman: Kripton'dan sizi kurtarmaya geldim... -- Nereden geldin nereden??? -- Kripton'dan abi... --Kafan mı iyi olm git başımdan -- Abi valla Kripton'dan geldim... -- Bak hala kripton diyo... Ahmet, Mehmet, Süleyman gelin olm burada biri var kripton neyim bir şey diyor... -- Birader ne ayaksın lan sen söyle bakalım... Öyle şortlu taytlı gibi giyinmişsin entel entel... --Kripton diyordum abi.. ( küttttt kafaya taş gelmiştir..) --Sülo abi adama bir şey olmadı in midir cin midir. Eşhedüenla.......... --Kaç olm kaç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Sherlock:doru söle lan sen filsin..aslanı da dün gece öldürdün değil mi.. fare: abi valla fareyim görmüyomusunuz.. sherlock:alın bunu içeri odaya... 3 gün geçer aradan.. Sherlock:eee gocum söyle bakiim nesin sen.... Fare: abi valla filim aslanı da ben öldürdüm... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 descartes:çalışıyorum o halde türküm.(1660 ölümünden 10 yıl sonra söylemiş) memurumda olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 BATMAN=isminide Malkocoglu diye degişir.. siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek dededen kalma asmalı saat deri ceket elde tesbih 56 chevrolet arabasına biner ve olay yerine intikal eder... ' Birader bi sorun mu var benim yegene catmışsınız dogrumu..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 (düzenlendi) Bill gates: Biraz önce internetten vistanın dividisini indirdim içimde garip bi duygu var ama bilemedim ne oldugunu. -------------------- Sigmund Freud: Maden türksün göster ürksünThomas Edison: Avrat...Hanımı : efendim beyyyThomas Edison : Elektiriklermi kesikHanım : Hee 2 saattir kesikThomas Edison: Ulan biz boşamı uğraşıyoz sabahtan buyana.ne güzel 1000. denmeyi yapacaktım. yok abi vazgeçtim ampül felan bulmuyom kim bulursa bulsun Eylül 6, 2009 chesterfield tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2009 descartes:çalışıyorum o halde türküm.(1660 ölümünden 10 yıl sonra söylemiş) memurumda olabilir... Tabii bunun bir de üşeniyorum öyleyse yarın versiyonu var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre_dzc Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2009 Heraklitus : ''Varlık, değişerek dingilleşir.'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2009 Zengin olmak ya da olmamak işte bütün mevzu budur güzel kardeşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atiay89 Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 simyacılar = rakının alkol derecesini bir türlü tutturamıyoruz ya.... albert einstein = izarfiyet teorisini bıraktım artık istanbul 3 köprüsüne başladım. stave jobs = bill gates benim fikrimide çaldı paramıda davacıyım hakim bey... adolf hitler = hepimiz kardeşiz bu zulum niye.... bill gates = kardeşim bu zamanda kim kime bedavaya bişey veriyor linuxu kullanmayın... mozart = kemençenin akordu bozuldu sharen stone = bütün rollerim köylü bir saf kızı canlandırıyorum... SYLVESTER STALLONE = AT ÜSTÜNDE GİTMEKTEN BIKTIM ARTIK ARKDAMDADA SÜREKLİ BİR KÖPEK BU NE .. ferrari = bu arabadaki eşek amblemi güzel oldu.... lionel messi = yeni takımımdan memnunum artık tek avrupa hayalim kaldı micheal jordan = boyum kısa diye almadılar takıma , mactan sonra spor salonunu temizliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Zengin olmak ya da olmamak işte bütün mevzu budur güzel kardeşim. hahah! çok hoştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Heraklitus : ''Varlık, değişerek dingilleşir.'' süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Işıklar söndüğü zaman, bütün kadınlar rustur..PLUTHARKOS Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Taxi Driver Robert De Niro: Bana mı dedin? (Önce aynaya tükürür, sonra kafa atar...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başlari havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne) bu orjinali ama küfürlü olarak söylerdi sanırım. Birde ilk kısmın nesne ve yüklemiyle diğerini değiştirirdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.