axcd82 Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2007 Düşmedim Daha - Umay Umay Üvey zemheri gözler üvey Yer gök dört duvarsa ağır ağır Düşmedim daha Ağır dar sokak vurgunları Kaldırın düşenleri ağır ağır Düşmedim daha Ayaz vur vuracaksan Hiç utanmadan Ey talih sen de Dön döneceksen Gecen günün beni neden tanımadı Elin kolun beni nasıl saramadı O bendeki canı henüz yoramadı ooo ooo Üvey zemheri gözler üvey Yer gök dört duvarsa ağır ağır Düşmedim daha Ağır dar sokak vurgunları Kaldırın düşenleri ağır ağır Düşmedim daha Çabuk sön yetim yıldız Dal derinlere Kıyamet sen de Kop kopacaksan Gecen günün beni neden tanımadı Elin kolun beni nasıl saramadı O bendeki canı henüz yoramadı ooo ooo -------------------- Hareket Vakti - Umay Umay Biz yarası gibiyim o temiz ellerinde Dil gibiyim o mahsun sözlerinde Kal demem hiç bunu benen isteme Sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme Dur bu gece bana dokunma beni delirtme Sana boşuna umut vermek istemem Çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var hep o sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince Mum gibiyim senin ışıl ışıl gözlerinde Kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde Kış gibiyim yakan o yaz güneşinde Sır gibiyim kadehteki o ruj izlerinde Dil gibiyim yanağımdaki o beninde Kal demem hiç bunu benen isteme Çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var hep o sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince -------------------- Kalbi Camdan - Umay Umay Kalbi camdan Kirilmis bilek gibi bakar gözlerin Kalbi camdan, yaralari camdan, kabugu buzdan sevgilim Benim Kirilmis bilek gibi bakar gözlerim, sevgilim Kalbi camdan, yaralari camdan, kabugu buzdan sevgilim Benim Biliyosun sokak soguk, sesim buruk, mektubumun agzi bozuk Olsun eve dönelim Kirilmis bilek gibi bakar gözlerim, sevgilim Kirilmis bilek gibi bakan Tamam çok pisim, pisiM ama güzelim Lütfen sevgilim eve dönelim Çok acidim çok aciktim sevgilim Sokak soguk nolur eve dönelim Biliyosun sevgilim Lütfen İpi çek, beni çek Çok acidim çok acikt1m sevgilim İpi çek, beni çek İpi çek, beni çek -------------------- Gitme Kal gitme kal rüzgar dala fısıldarken yalnız bir akşam başlarken sana her yerde ihtiyacım var! göğü alevler sararken yalnız bir gün daha başlarken sana her yerde ihtiyacım var! seninle bir aşk yazmıştık ama çabuk uzaklaştık dinle dur gitme kal! gitme kal çok yalnızım gitme kal sevmiştim ben gitme kal ne olursun ayrılığa hazır değilim gitme kal, gitme kal gitme kal...ne olursun ayrılığa hazır değilim bir başka aşkı yaşarken hatıralardan kaçarken sana her yerde ihtiyacım var göğü alevler sararken yalnız bir akşam başlarken sana her yerde ihtiyacim var.... -------------------- Marlin Leyla yüzünde uzun yılların acı ve yorgunluğu uykusuz gecelerin izleri gün ağarmadan son bir duble içecek ve kıvrılıp yatacak sessizce oğ marlin leyla sen hala bizlesin uzun zaman oldu hatırlarmısın marlin leyla derlerdi ona bir zamanlar ortalığı kasıp kavurduğu bu yerde ölmek zor onun için şimdi yaşamakta kalktı gitti kıvrılmak için bir kenara oğ marlin leyla sen hala bizlesin uzun zaman oldu hatırlarmısın -------------------- Naylon yorulmam devam fırtınam tamam hadi kalk canına yandığım savruk tembel beden elimde hesap soran kızın kayıp inançları avlanan biz değiliz korkunun naylon kanatları sevemedim ben onları bir türlü naylon öfke kuru gürültü ört üstümü şimdiden kirlenmeden çıktığım yolum çaldığın kapım yetti sus canına yandıgım yalan yanlış sözün yüzünde yanık yenik kadınlardan ödünç acı ağlama biz biliriz yırtılan naylon sevdaları... -------------------- Siyah Bulutlar koparamıyorum kalbimi başkaldıramayan güneşlerden kızıl topraktan geçerken gözlerimdeki rüzgarları savuramıyorum uyuduğum kaldırımları suçlama ufacık ellerimi anımsıyorum salıncağımın iplerini seni baba gittin bitirdin artık uçtun siyah bulutlara sevgisiz karanlıklara dön bana -------------------- KALBİM ACIDI [Kazım Koyuncu] awi şüule goulu daği daği dido miğun guis derdi meraği oüomdğulas si şekeri ma yaği si domövi do domxali gyuli çkimi ağne odas perde kogevoüidi izmocesti alis dologaüidi gomüuwxişi mgarinis yevuüidi si domövi do domxali gyuli çkimi bazi bazi gelaiûi noğaşa vixosarûi baba süaniş ûüobaşa gyuli çkimi si var ida başkaşa çkimire do giçkitas gyuli çkimi [umay Umay] Bir gün yolda yürüyordum... Bir şarkı duydum, kalbim acıdı... Bu kadar... -------------------- http://www.umay-umay.com/ http://www.umayumay.org/ -------------------- BÖL BENİ anla artık beni gel durma orada hazırım ben sana hiç gurur yapma sakın benden önce perhizi bozma sen bir fitil ol da ben de bir bomba şimdi artık bir tek sen varsın aklımda ben ben değildim ki sen yokken yanımda bir kere yetmez iki kere sev beni üç köşe yetmez karelere böl beni bir kere yetmez iki kere sev beni (komple x2) kalmadı sabrım acıktım sana çok bitsin sessizlik buna hiç gerek yok al senin olsun al ne var ne yoksa ben bir yaprak olsam sen bir fırtına şimdi artık bir tek sen varsın aklımda ben ben değildim ki sen yokken yanımda bir kere yetmez iki kere sev beni üç köşe yetmez karelere böl beni bir kere yetmez iki kere sev beni (komple x2) -------------------- GECE AŞKLAR buram buram aşk kokuyorsun derin derin aşk soluyorsun bir yudum bir daha derken daha bir güzel oluyosun bir ateş dudaklarında alev alev yanıyorsun kimsin nesin bilmem ama bu gece beni öldürüyorsun ahh. ah o deli sevdalar bizi yakalar aman gece aşklar hızlı başlar sabah olunca yavaşlar ve her şey biter aniden belki birini seviyosun belki kalbim boş diyorsun kimsin nesin bilmem ama bu gece beni öldürüyorsun buram buram aşk kokuyorsun derin derin aşk soluyorsun bir yudum bir daha derken bu gece beni öldürüyorsun söz ve müzik: BARLAS ERINÇ -------------------- KARŞILIKSIZ SEVMEDİN Kİ mor dudaklarıyla mistik siyah gözleriyle isterik vitrin tamam ama bu iş müzelik! peşinde var seksen kişi bazen erkek bazen dişi çöpe attın aşka dair herşeyi! bir kere olsun hiç hesapsız gelmedin ki! bir kere olsun karşılıksız sevmedin ki! sen hiç aşık olmazsın kaşa göze hiç bakmazsın işine gelmez o anda satarsın! geceleri çok geç yatar sabah yalnız kalkarsın bazen kendi kendine dönüp sorarsın bir kere olsun hiç hesapsız gelmedin ki! bir kere olsun karşılıksız sevmedin ki!.. -------------------- SİL BAŞTAN gücün var mı sevgilim derin sularda inci tanesi aramaya cesaretin kaldıysa hala benle aşktan konuşmaya söyle canım sevgilim hayat bize oyun oynuyor olabilir mi yorgun gibi bir halin var duyguların karışık olabilir mi sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak sanki bugün son günmüş gibi dolu dolu yaşamak istiyorum ben her ne çıkarsa yoluma selam verip yürümek istiyorum ben sil baştan sevmek gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak... -------------------- BOZDUR YEMİNLERİ kaç zamandır gelmiyorsun beni mutlu etmiyorsun anılara sığmaz oldum hadi canım gel artık yıldızlara şarkı söyler denizlere şiir yazar oldum gecelere sığmaz oldum hadi canım gel artık bozdur yeminleri yüzdür gemileri boşver oraları gel artık sabahları kalkmaz oldum geceleri yatmaz oldum buralara sığmaz oldum hadi canım gel artık resimlere baka baka ben günleri sayar oldum senin için deli oldum hadi canım gel artık bozdur yeminleri yüzdür gemileri boşver oraları gel artık -------------------- Edepsiz Yanıma uzan ve işte Bedenini çöz ve emri bekle Tenini eğit benimle Elini eğit ki aksin tenimde Akıl fikir yok gereksiz Bu günde ruh çok edepsiz Biraz çabuk olcanım tez Azar azar kaybolup gez Yakınım olur acılar ve utançlar Gecelerim olur bu yabancı bakışlar Canımı sıkar bu eda ve nazlar Vazgeçtim a a -------------------- Günah Kadar Gözlerimin odağında Buğulu bir manzara var Damla damla düşen akşamlarda Kaderim var gözyaşında Kederim var dudağımda Aklım hep o mahrem sokaklarda Günahlar başucumda Dans ederken çılgınca Güneş batar bir tarafta Akşam oldu penceremde Bilirim her seferinde Geçen o bu saatlerde Günah kadar yalnızım ben yine O mavi akşamlar hep Göz kırpıyor çırıl çıplak Bedenim titrer kalbim yanar Bakışların yangınlarda Şehvetin patlar o anda Beni yaksınlar o akşamlarda Günahlar başucumda Dans ederken çılgınca Güneş batar bir tarafta Akşam oldu penceremde Bilirim her seferinde Geçen o bu saatlerde Günah kadar yalnızım ben yine -------------------- Dönmez Hınzır kuşku Hadis komşu Dikkatli ol Bu çocuk başka Bilmiş zaman Zarar ziyan Uzak durun Bu çocuk başka Talihim yorgun kuşları Şehvetin kırık dişleri Kaldır hantal geceni Saldır şimdi çabuk ol Beni hemen süsle İştah uyan tenimde Dönemez beni ölür sanmıştı Dönemez buna alışacak Dönemez bana bir söz vermişti Dönemez bu söz tutulacak -------------------- Söz Verilmez Ki Gözlerin güzel senin Teninin tadı başka Elbet acelecisin Dur denilmez ki Gözlerim kayıp benim Tenimin canı yanık Gidersen gidersin Kal denilmez ki Söz verilmez ki Kim gider kaçı kalır Kim alır kim kaybeder Kim düşer kaçı dener Söz verilmez ki Yarının yorganın da Yokluğun gruruyla Hoşçakal yalanıyla Söz denilmez ki... -------------------- Ölümü Gördüm Ölümü gördüm saklambaç oynuyordu Hep o sobeliyordu çocukları dudaklarının kıyısından Ölümü gördüm saçlarımda saklaniyordu Hep o tariyordu saçlarını kırmızı bir aynada Ölümü gördüm aciyi gordum nefreti gordum Ölümü gördüm ölümü gördüm ölümü gördüm Ölümü gördüm kaybolmuş yüzlerinde Ölümü gördük tekmelerin gölgesinde Ölümü gördük asilmis hain iplerde Ölümü gördük lacivert ceketlerde Ölümü gördük ölümü gördük ölümü gördük -------------------- Aloooğ Alooooğ! Konuşmayacak mısın? Alooooğ..... Peki... Kaçmak istiyorsan, silahını bana ver Kalbimi bana geri ver Hadi, Aşkımı bana geri ver Tamam mı? Göğün altında seviştik Dünyanınn tüm delileriyle seviştik Mavi, kızgın, hain Ne zaman öleceğimizi unutarak seviştik! Alooooğ! Acıtarak, tutunarak, kırılarak, ıslak, sıcak Ayarsız, yalancı, küskün Tenimizi kanatan anıları yalayarak seviştik! Alo! Hiç konuşmayacak mısın?! ... -------------------- Aşk Mektubu Gözyaşımla açtım pencereyi Dertlerimle sildim elbisemi Bulut camdan yağsa cam kesiği Sen benim yanık göğsümsün Gözyaşımla açtım pencereyi Dertlerimle sildim elbisemi Kalp ağrımı yazdım ellerime Sen benim yanık göğsümsün Dönmem asla küskünüm hikayeme Sen benim aşk mektubumsun Hıçkırık sesi, kalbin iğnesi, hatıra izi Filmimin sonu, annemin yüzü, tuzumun buzu Saçımın teli, yaramın tozu, son öpüş gibi Odam sıcak bilmiyor gittiğini Sesim kızık ağladım her yerimi Bulut camdan yağsa cam kesiği Sen benim yanık göğsümsün Odam sıcak bilmiyor gittiğini Sesim kızık ağladım her yerimi Bulut camdan yağsa cam kesiği Sen benim aşk mektubumsun Hıçkırık sesi, kalbin iğnesi, hatıra izi Filmimin sonu, annemin yüzü, tuzumun buzu Saçımın teli, yaramın tozu, son öpüş gibi . . -------------------- Babam Da Yok Yalayarak,tükürerek,durup,kusarak öğrenirim!... Yalayarak,tükürerek,durup,kusarak öğrenirim!... Yüreklerin en düşsüz yerinde; Öyle apansız kalakaldım! Ben kötüyüm, Erdem kimin adı?! Bir bıçakla rüzgar sokarım içime; Sonra iyileşecegimi söylerim... Cam kırıklarının üstünde sevişmekten bıktım derim!!! Dilsizim,babam da yok benim... Ve kendimi yakarak öğrenirim!!! Siyah ama sıcak öğrenirim Yalayarakk,tükürerekk,durup,kusarak öğrenirim! -------------------- Affet Affet kendini , kırılan gururu affet Yapma ne olur kırılan gururu affet Gözüne yapışıp kuruyan yaşı Kalbine oturan siyah kışı Aşkını sırtından vuran taşı affet Bunu yap..! ölmüycez tamam mi..? Çok küstüğün,terkettiğin,yırtıp attığın şiirini affet Kalemi kanatan defterleri Sesini vuran aşk şarkılarını İçini acıtan karanlığı,vazgeçtiğin yatağını affet Yapma nolur nolur affet Onlar incinir elbet Yapma nolur bekle sabret Hayat utanır elbet Aşk vurur göğsüm yıkılmaz Şiir onları yakmaz O korkak büyücülerin yıkadığı rüyalar A-a.. sana uymaz artik.. O korkak masalcıların oynadığı oyunlar A-a.. sana uymaz artik.. O korkak gecelerin palavradan sevişmeleri Olmaza-a.. sana uymaz artik.. Boşver,boşver onları kırılan aynayı affet Imm kızma aynaya,kanayan yaraları affet Yüzünü çarptığın duvarları Paçanana bulaşan çamurları Saçını kesen pis kralları Kırılan bileği kalbini affet Mavi teninde yalnız kalmış Hasret yarası kabuk bağlamış Islattığı yastık sararmış Yağmurlardan çok ağlamış.. O dağları, utançları Yetim kalmış çarşafları Annemizin duasını Canın isterse beni de affet Ben hala.... Dönecek yerim de kalmamış ya diyenlerle sevişiyorum Affet kendini... Bık onlardan... Bırak onları... -------------------- Yok Yok Yok yok Gidecek yerim sağlam erkeğim Hiç birşeyim yok Yok yok Kırmızı meşin bu hayat peşin Hiç benzerim yok Yok yok Kralım azizim bide efendim Kastım mastım yok Yok yok Ödeşen suçum barışan düşüm Sıktığım düşüm yok Yok yok -------------------- KİTAPLARI: ------------------- http://www.umay-umay.com/images/umay_ruya.jpg RÜYA DUVARLARI Bağlıyız birbirimize Ama önce sen gidiyorsun Sonra hepimiz,, sonra hepimiz Önce sen burkuyorsun sayfayı, sonra başkaları karalıyor cümleleri. Tam sen ağlayacaksın sanıyorum, Bir taş yuvarlanıyor sol kolumdan yere, Başkaları ağlıyor.Korkma anne, aşk seni de öldürmedi, hatırla. Bıraktım oyun sonsuza dek sürsün. Tek tek sökeceğim dolaştığın yerlerdeki acılı yıldızları. İşim beş dakika sürer. Nasılsa bilmiyorum son paragrafı. --Nusaybin-- * Turuncu Medya http://www.umay-umay.com/images/umay_okirmizi.jpg ORO S P U KIRMIZI Birisi, dünden daha çok mektup yazdığımı söyleyebilir mi... Beni dünden daha az sevdiğini. Yüzünü, geçen yaz denizden çaldığım taşla Tem yoluna çizdim. Omuzlarıma sürdüğüm gül kremini kokladım, tanrıya dua ettim. "SEN YOKTUN, NİÇİN GELEYİM..." diyen bir aşk mektubunu anımsadım. " En son kötülüğün kaldı bende, en son ben sevebilirdim seni" diye biten. Arabamı sağa çekip dikiz aynasında makyaj yaptım. Sana ihanetlerin en büyüğünü hazırladım, en kanlısını; bir gün beklediğin gibi benden. * TURUNCU MEDYA, 5. Baskı http://www.umay-umay.com/images/umay_butun.jpg BÜTÜN GÜZEL ÇOCUKLAR ŞÜPHELİ Bu gece yalnızlık yok. Seni bekleyen yağmur saksıları dolduruyor. Krem kutularına boşaltıyorum yazdıklarımı. Rüyalarımda, donmuş nehirlerin üstünden kahkahalar atarak kayıyorum. Yalan konuşuyorum. Kum saatlerini yakıyorum. Biri penceresini açsa kurtulacaksın sanıyorum. Ama olmuyor. Bütün pencerelerimi açıyorum. Ama olmuyor işte. Meğer sen bütün davetleri reddetmişsin. Meğer sen tüm çırpınışlarıma sırtını dönmüşsün. Anladım, çok sevmişsin sokağa küfür gibi çaldığım kırmızıyı. * TURUNCU MEDYA SOKAKLAR UYUDU ARTIK ÖPÜŞEBİLİRİZ Sessizliğin oyunu sessizlikte oynanır. Bir hastane odasında; ziyaret saatinin bittiğini anons eden doğulu kızın aksanlı ricasından sonra. Yan odada büyük bir hikaye yere düşürülürken... hemşire serum şişesindeki damlayı durdurmak için hortumu sıkıştırırken...; Sessizlik hazırda bekleyen bir oyuncu gibi çoktan neşesini kaybetmiş durur. * TURUNCU MEDYA 34 U 442 / VEDA BUSESİ Camdan bulutların altına yatıyorum. yağmur yağarsa ölebilirim, * TURUNCU MEDYA, 6. Baskı -------------------- 4 (Dört) Kırmızı kırmızı giyersin Sen kimleri seversin Gelip anlatsam herşeyi Benide severmisin? Dört,yanımı kuşat benim Dört,gözünle bak bana Dört,elinle tut beni Dört,bir kere öp beni Resmine su döktüm dün senin Ağladım kuruyana kadar Sen farkındamıydın bunların? Kimbilir kim ıslattı seni... Dört,yanımı kuşat benim Dört,gözünle bak bana Dört,elinle tut beni Dört,bir kere öp beni... -------------------- RÖPORTAJLARI: ------------------- Naim Dilmener - Bir İmkansız Aşk Mektubu - RADİKAL Murathan Mungan - Sokak Soğuk, Sokak Soğuk Lütfen ...- MİLLİYET Ilgın Sönmez - Kırılmış Bilek Gibi - MİLLİYET Baki Koşar - En Büyük Faşizm Cinsel Olandır Vedat Ezer - Sözün Cezası Vardır; Öyle Bir Tokattır ki O - www.dusle.com Deniz Durukan - Cam Kırıkları - Röportaj Celal Çimen - Sen Hayattasın Ben de Umay - Röporta...j - GÜNDEM Müjde Arslan Birbirimizin Kısık Sesleriyiz - Röpor...İCLE AJANS Naim Dilmener - Onu Al Beni Alma - İletişim Online Özlem Ateş - Bir İlk - Röportaj - Akşam Gazetesi Deniz Can - * Kırmızı - http://kirpi.fisek.com.tr/*.php Emre Kalcı - Kendi Coğrafyasını Yaratan Diva - www.dusle.com Onu Sevenler - dusle.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Umay Umay. Artık ortalıklarda yok özledik seni. Özellikle Kazım'ın ölümünden sonra iyce bıraktı kendini. Popülerizm kurbanı olmamış sanatçıalrdan biri. Çok severek dinlerim çok güzel şarkıları var. Kitaplarıda çok güzel. En sevdiğim sözü " Camdan bulutların altına yatıyorum. yağmur yağarsa ölebilirim, " dir. Bizamanlar hep imzalarımda bu sözü kullanırdım : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 umay umay bir başka en son cem adriyanla bir düet yaptı bana özel cem onun için yazmış yıllar önce kısmet olmuş beraber söylemişler aşk bu gece şehri terk etti albümünde bu arada cem adrianda harika imzamdaki söz ****** kırmıı kitabından umay umayın postmodernizminn en güzel örneklerinden -------------------- ya çok özür umay umay ın sözlerni ve kitaplarını eklediğin için de çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Edepsiz Yanıma uzan ve işte Bedenini çöz ve emri bekle Tenini eğit benimle Elini eğit ki aksin tenimde Akıl fikir yok gereksiz Bu günde ruh çok edepsiz Biraz çabuk olcanım tez Azar azar kaybolup gez Yakınım olur acılar ve utançlar Gecelerim olur bu yabancı bakışlar Canımı sıkar bu eda ve nazlar Vazgeçtim a a Şeker Anne Bizim şarkımız haritada kayıp bir şehirdir, Bizim şarkımız kırık kalp fırlatan kız. Hayat geriye gelmez O hayat bize hiç gülmez. Sen şeker kokarsın anne Sırtıma değersin anne Kelebekler ölürken anne Pencereler kırılır anne Kahveli göğsüne düşerim anne. Senin adın kederli anne Sen hep şeker kokarsın Senin adın yağmurlu cadde Sen hep düşler kurarsın. Bizim şarkımız haritada kayıp bir şehirdir, Bizim şarkımız kırık kalp fırlatan kız. Hayat geriye dönmez Hayat bize hiç gülmez. Sen şeker kokarsın anne Sırtıma değersin anne Kelebekler ölürken anne Pencereler kırılır anne Kahveli göğsüne düşerim anne. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 koparamıyorum kalbimi başkaldıramayan güneşlerden kızıl topraktan geçerken gözlerimdeki rüzgarları savuramıyorum uyuduğum kaldırımları suçlama ufacık ellerimi anımsıyorum salıncağımın iplerini seni baba güzeldir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThreeNiL Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2008 SİL BAŞTAN gücün var mı sevgilim derin sularda inci tanesi aramaya cesaretin kaldıysa hala benle aşktan konuşmaya söyle canım sevgilim hayat bize oyun oynuyor olabilir mi yorgun gibi bir halin var duyguların karışık olabilir mi sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak sanki bugün son günmüş gibi dolu dolu yaşamak istiyorum ben her ne çıkarsa yoluma selam verip yürümek istiyorum ben sil baştan sevmek gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak...Düzeltmek istiyorum. Bu Şebnem Ferah' Sil Baştan'ın sözleri.. ............... Sil Baştan ıssız bir sokakta yine sen aklımda yürür iken mesela ben pişman olsam da yağmurlar altında kalsam çalsam kapıyı bu kez dürüst olsam bu kez tüm kalbimi versem başlar mıyız sil baştan hatalarla, kavgalarla o mutlu anlarla başlar mıyız sil baştan sil baştan sil baştan sil baştan sil baştan başlar mıyız sil baştan ıssız sokaklarda o gerçek sevdalar bulunmuyor kolayca mutluluk ordaymış meğer kollarında bilemedim bağışla yine pişman olsam ağlasam o gözlerinde başlar mıyız sil baştan bir küçük odamda bir deli yağmurdan sonra başlar mıyız sil baştan sil baştan sil baştan sil baştan sil baştan başlar mıyız sil baştan... Umay Umay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.