DEB. Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2009 (düzenlendi) CİNSİYETSİZ DÜŞÜNCELER Bir adam yarattım. Bana ait olan, ben olan, benden olan. Hem adam oldum, hem de kadın. Hem aldatan hem de aldatılan. Terkeden de terkedilen de, Yenen de benim yenilen de. Hem tamım alabildiğine, Hem de yarımım olabildiğine. Dayanıklı olduğum kadar kadın, Güçlü olduğum kadar adamdım. Biz olduğumuz sürece "Ben" de vardım. Bir yağmur hayal ettim gözyaşlarıma karışan. Bir senaryo yazdım, Son'u oluşturan. Yağmur, adamın yerine ağladı, Ben, kadının yerine bağırdım. "Git!" dedim. Sağanak bastırdı, Adam kızdı. Sustum, rüzgar yavaşladı. Arkamı döndüm, yağmur durdu. Gözlerimi sildim, güneş doğdu. Yukarı baktım, bulutlar yoktu. Adam gitti. Kadın oldum, unutuldum. Adam oldum, yoruldum. Ayrılık oldum. Cinsiyetsiz düşüncelerimin içinde kayboldum. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs205.snc1/7227_131685309482_704419482_2333599_811323_n.jpg Küçük. Eylül 10, 2009 DEB. tarafından düzenlendi 7 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Küçükk çok güzel olmuş tatlım yüreğine sağlık:) ahh dejavu mu oldum ne.P 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Okumaktan keyif aldım. Tebrik ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fLxuCy Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 hey harika (: çok hoşuma qitti teşekkür ederim paylaşım için (= 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 bu günün en güzel anlarıydı bunu okumak,teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 çok güzel olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Hmm "okumalısın..!" diye boşuna dememişsin, gerçekten de deydi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Gerçek güzel, ve anlamlı.. Ellerine sağlık canım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 aaaaaaa çok güzel olmuş bu bitanem yaaa ellerine yüreğine düşüncelerine sağlık.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Süper olmuş canım. Ben severim zaten senin yazdıklarını okumayı. Bunu da sevdim. Durmak yok, devam. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Gnoxis'in şairlerinden biri olan küçük yine döktürmüş:)Okumaktan çok büyük keyif aldım Küçük.Harika bir şiir,teşekkürler:clapping: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Hepinize değerli düşünceleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 karma veremiyorum. Kızdım sana ama böyle güzel şiirler yazıp, kıskandırıyorsun bizi şaka canım tabi. Eline emeğine sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 tebrikler, çok güzel bi anlatım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.