Rimmon Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2009 Issız bir yol; Bir patika! Sessizce ağlayanlarda; Şiir Şarkı ve müzik Kan,kemik ve et Bir hapishane Bilmiyorum Nerede? Nerede? Ökült bir yalnızlığa gömülüverdim Sessizce; Kimsesizce; Hani ölürcesine. Gözyaşı beldesinin eşiğinde; Yani frengi çıkmazında bir gece Bedbaht ve fukara bir soytarının Gecesi.... Sahip olamadıklarının yerine koydun; Beni... Öylece bırakıverilmiştim; Büsbütün rasgele. Biri balığını sindiriyordu Geniş midesinde. Andolsun aynı geceydi işte; Soytarının gecesi; Ağlayamaz ki Boyaları akar,geceye karışır, Siyahı kirletir diye ağlayamaz Ya hani... İşte o gece İşte tam da orada; Frengi çıkmazında.... Dolunay kralın yeni gözdesi Karanlığa çığlığı; Işığın Ve gecenin inadı; Sabahlara Sürer gider bir savaş Gözyaşı beldesinin eşiğinde Kim bilir nerede? Nerede? Hangi dönemecinde hayatın? Tastamam ıssızlıklar bulvarı mı? Terk edilme vadisi mi? Ölüm otobanı mı? Kalım meydanı mı? Hangisi? Ne? Kim? Tut beni Bırakma İstenmesen de bir gün -Ölüm gibi aşikar bu- Sorular |-| Neyse... Bırakmasana... Yılgın bir med; Peşinden hemen cezir. Kovalar durur birbirini; Albatros leşleri. Leş yiyicilerin Biricik gözdesi; Yani Sen! Kanın! Kemiğin ve etin! Bir de şiirin; Şarkılarınla müziğin; Orada, Orada; Soytarıların ağlayıp durduğu Ölümsüz kuşların diyarında Şafaksız geceler hüküm sürer ya hani, Baykuşlarla yarasaların koynunda; “Ne var?” Neden soruyorsun bunu! Heyhat neden sorular? İşte diyorum orada... Maske düşer kırılır Ruh cılız; Ürperir; Gerçeğin gerçekdışılığına Tanrı iblis ve, Bilumum ruhban sınıfıyla Ölmeyen bir gölge Işıksız bir ruh: Bir revolver! Üstü başı pas içinde.... Orda işte Hapishane; Ölmeyen kuşlar diyarında Gölge de; Yani Gözyaşı vadisinde işte. İşte orada Ağlayıp duran soytarı; Frengi çıkmazında Ne! Ne zaman mı? Olmayan bir şafakta tabii ki Olmayacak şeylerin olup durduğu yerde Olmayacak şeylerin olup durduğu zamanda En olmayacak şey Yani aşk Yani ölümsüz kuşlar diyarı Yani frengi çıkmazı Yani Gözyaşı vadisi İşte; Olmayacak şeylerin olup durduğu yerde; Yani aşkta: Hapishane orada Revolver,ışıksız gölge,ağlak soytarıyla revolverin pasları.... Orada! Orada! Şiir şarkı ve müziğin; Kan kemik ve ete dönüştüğü yerde.... Bekleyeceğim.... Oraya gitmeyi; Orada bekleyeceğim.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Öykü gibi. Şiirsel bir dille bir masal anlatır gibi.. Güzel olmuş, eyvallah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 cidden sen mi yazdın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Evet bir kaç yıldır bilgisayarımda duruyordu ve az önce gözüme ilişti paylaşmak istedim Beğenmenize sevindim sayılı şiirimden biridir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Bir de sınav sorularında hep gençlerin şiire olan ilgisizliğinden bahsederler : ) internete girmiyorki eleştirmenler : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Eh haksız da sayılmazlar dediğim gibi bir kaç şiirim var toplamda sadece Genelde düz yazı tercih ediyorum, daha özgür bir alan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 'Olmayan bir şafakta tabii ki Olmayacak şeylerin olup durduğu yerde Olmayacak şeylerin olup durduğu zamanda En olmayacak şey Yani aşk' güzel gerçekten; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Beğenmene sevindim teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.