eisenheim Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2009 (düzenlendi) "Sakızla, oyuncakla, simitle, gülle bu iş olmaz. Sakızla, oyuncakla, simitle bir yere kadar olur da gülle olmaz. Neymiş gül satılırsa ülke kazanırmış. Bu ülke zaten GÜL satıldığı için bu hale gelmedi mi?" Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2009 aynen bu ülke gül satıldığı için bu hale gelmedimi kral mesaj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 bu reklam amatörce ama çok güzel çekilmiş beğendim, ancak tv'lerde oynayan reklam da doğruluk payı çok yüksek bir reklamdır. döneminde abd kendi ekonomik krizinden bu şekilde kurtulmuştu... zaten türkiyedeki asıl kriz, para akışının stabil tutulmasından kaynaklandı, yurtdışındaki krizden bizde zarar görenler, ihracatçılardır, ki onların da bu ekonomideki yeri, bizim ekonomik sistem çarkımızı tek başlarına çevirecek yeterlilikte değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 off ben koycaktım yaa son anda vazcaydım,çok güzel bi vidyo helal olsun adama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.