Siber_Keşiş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 İsmini duydunuzmu bu çizgifilmin bilmiyorum ama ben çok seviyorum. Youtube.com'da bütün serileri var sanırım. sıkıldıkça, canım gülmek istedikçe seyrediyorum. İngilizce şart yalnız dizi gibi bişey diye bu bölüme yazdım. tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=0kyM2chLGc0...ted&search= buraya girin sonra film bitince yeni gelen seçeneklerden istediğinizi seçin. çok güzel bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 eline sağlık ya çok güzel.. southparkta var mı acaba bakiim ben bi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 %90 vardır. hakkaten o çizgifilm serisinide çok tavsiye ediyolar. bi girip bende bakiim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 stewie griffin bi tane:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 bayılıyorum bu çizgi filme bütün karakterleri harika en az sountpark kadar muhteşem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 family guy'da güzel ama south parkın yeri ayrıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 bende o yüzden en az sount park kadar dedim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 ben senin mesajına karşı yazmamıştım onu gerçi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 biliyorum ki öle olsa alıntı yapardın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 9 sezon var bende. Oda izlenmek için duruyor. Şimdi farkettimde artık birine başlasam harika olacak. Zaman geçmiyor pek. Göz atmış biri olarak ; Büyükler için yapılmış çizgi dizi diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.