mescalin Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2007 Ahmet Ümit'in toplam 17 baskı yapan Sis ve Gece adlı romanının sinema uyarlaması. fFilm müzikleri, oyuncuların performansları ve süpriz son oldukça etkileyiciydi.. 23 şubatta vizyona giriyor, zaman bulabilirseniz izlemenizi öneririm. Biraz ağır bir film olduğu için çok fazla kişiye hitap etmeyebilir ama bence güzel film.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Güzel filme benziyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 gitmek isterim....... hem the shefim hocasıda oynuyomuş kendi oynayaydı daha iyi olurdu ya neyse;) o da olur yakında.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 gerçekten ilginç bir filme benziyor kitabı okumadım ancak çok konusulan bır eserdı görulen o kı fılmıde kıtabı kadar ilgi çekecek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 kitabını okumuştum filmde güzel olmuş vcdsini bulup izleyin derim. Uğur Polat harika bir oyunculuk çıkarmış her zaman olduğu gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Bende filminin öncesinde kitabını okumuştum. Filmde kitabı kadar güzel fazla değiştirilmeden çekilmiş. Muhteşem düşünülemez bir sonla bitiyor. İzleyin derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.