Jump to content

Sis ve Gece

mescalin

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Ahmet Ümit'in toplam 17 baskı yapan Sis ve Gece adlı romanının sinema uyarlaması. fFilm müzikleri, oyuncuların performansları ve süpriz son oldukça etkileyiciydi..

23 şubatta vizyona giriyor, zaman bulabilirseniz izlemenizi öneririm. Biraz ağır bir film olduğu için çok fazla kişiye hitap etmeyebilir ama bence güzel film..

Yanıtlama zamanı:

gitmek isterim.......

hem the shefim hocasıda oynuyomuş :) kendi oynayaydı daha iyi olurdu ya neyse;) o da olur yakında....

Yanıtlama zamanı:

gerçekten ilginç bir filme benziyor kitabı okumadım ancak çok konusulan bır eserdı görulen o kı fılmıde kıtabı kadar ilgi çekecek...

Yanıtlama zamanı:

kitabını okumuştum filmde güzel olmuş vcdsini bulup izleyin derim. Uğur Polat harika bir oyunculuk çıkarmış her zaman olduğu gibi.

Yanıtlama zamanı:

Bende filminin öncesinde kitabını okumuştum. Filmde kitabı kadar güzel fazla değiştirilmeden çekilmiş. Muhteşem düşünülemez bir sonla bitiyor. İzleyin derim.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...