KaJmEraN Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2009 Timsal Karabekir Teke Tek proğramındaki harika konuşması... Bu sözü gerçekten beni çok etkiledi ; ''Bizim özür dilemeye gerçekten ihtiyacımız var ama ecdadımıza '' Süper bir yorum . . . Sözde Ermeni soykırımını haklı çıkarmak isteyenlere cevap niteliğinde http://www.facebook.com/video/video.php?v=1212020504409&ref=nf 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Güzel konu tebrikler. İlgilenen arkadaşlar için TSK Arşiv Belgeleriyle Ermeni Sorunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaJmEraN Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Öncelikle beğendiğine sevindim seninde paylaşımın için teşekkürler . . . (Sanıyorum böyle bir konu başlığı vardı ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.