MrColt Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2009 İlk çektiğin sigaranı hatırlıyor musun ? Hani duman geçmemişti boğazından,öksüre öksüre almıştın içine.., Sonra aldığın keyifle devam etmiştin,kendini zehirlemeye... İşte ben senin o ilk sigaranım tatlım,yarım yamalak içtiğin ilk sigaran.. Şimdi ise ben bittim,sen yeni bir tane yaktın... karalama defterine mi yazsam yeni bir konu mu açsam diye düşündüm bir süre..sonra tüm yazılarımı bu konuda paylasabilirm,gelen ilham boşa gitmez,belki okuyan olur diye açtım.Umarım beğenirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 çok arabesk olmuş be, güzel ama hayt be dedittiriyor insana.. bekleriz devamlarını.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.