Jump to content

Son Durak 4 / Final Destination 4 3D

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://laftirik.com/resim/sondurak4.jpg

Tür :Gerilim / korku

Gösterim Tarihi : 28 ağustos 2009

Oyuncular

Krista Allen (Ally) , Nick Zano (Hunt) , Mykelti Williamson , Shantel VanSanten (Lori) , Bobby Campo (Nick) , Stephanie Honore (Gearhead’s Girlfriend)

Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır.

Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick'in öngördüğü olaylar gerçekleşir.

Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir?

kaynak

Yanıtlama zamanı:

Başlıkda 3D yi gördüm acaba film gercekden 3 boyutlu mu çekilmiş yoksa film isminn bi devamı mı??

Yanıtlama zamanı:

Ben gittim ilk defa 3 boyutlu filime gittim istediğim gibi olmasada güzel bir deneyim tavsiye ederim

Filme gelince zaten gerim gerim geren bir senaryoya suratına fırlayan şeyler yüzünden iyice geriyor.Ben beyendim

Yanıtlama zamanı:

yok kardeşim gidilmez bu filme =)) zaten Final Destination serisi kasıyo beni bi de üç boyutlu hiçç çekemem=))

Yanıtlama zamanı:

Konusu ilk 3 filmden belli zaten. Yapımcılar da yeni bir kitleden ziyade serinin hayranlarını bekliyorlardır sanırım.:)

En yakın zamanda gitmeyi planlıyorum.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...