Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2009 http://laftirik.com/resim/sondurak4.jpg Tür :Gerilim / korku Gösterim Tarihi : 28 ağustos 2009 Oyuncular Krista Allen (Ally) , Nick Zano (Hunt) , Mykelti Williamson , Shantel VanSanten (Lori) , Bobby Campo (Nick) , Stephanie Honore (Gearhead’s Girlfriend) Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır. Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick'in öngördüğü olaylar gerçekleşir. Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir? kaynak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Merak etmekteyim:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Başlıkda 3D yi gördüm acaba film gercekden 3 boyutlu mu çekilmiş yoksa film isminn bi devamı mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzi_pogoley Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Ben gittim ilk defa 3 boyutlu filime gittim istediğim gibi olmasada güzel bir deneyim tavsiye ederim Filme gelince zaten gerim gerim geren bir senaryoya suratına fırlayan şeyler yüzünden iyice geriyor.Ben beyendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 yok kardeşim gidilmez bu filme =)) zaten Final Destination serisi kasıyo beni bi de üç boyutlu hiçç çekemem=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 izlenicek film değil diyorlar, konusu çok saçmaymış? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Konusu ilk 3 filmden belli zaten. Yapımcılar da yeni bir kitleden ziyade serinin hayranlarını bekliyorlardır sanırım. En yakın zamanda gitmeyi planlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Ben gittim çok beğendim zaten böyle filmler hoşuma gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.