Tracy Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2009 Ben Yanlız Bir Kadını Sevdim , Saçları karalığın peçensinde kurtulamaz , gözleri denizleri kıskandırırdı.. Ben Bir kadın sevdim , 7 cihana duyurdum o kendini 7 cihandan kabul etmedi.. Onu tanrı elleri ile kendi için yaratmıştı.. baktığımda cennetin 7 katını üstüme giydiğimi sanırdım.. güldüğünde sanki bütün kainatın hükmedicisi olurdum... Öyle bir kadın sevdim ki ben... Tanrıyı somutlaştırarak beni yarattı.. Öyle tapardım ki ona kusursuz ibadetle... Ah! öyle bir kadındı ki o bir kendime anlatırdım, beni yaratandı o ibadetim yükselten öyle bir kadındı ki.. anlatsam da inanmayacaksınız , beyniniz onu algılayamayacak kadar küçük , kurdugum cumlelere kendini anlamınızı vermeyin. öyle bir kadındı kı o , dumansız ateş gibi.. göğün bulutsuzluğu gibi. öyle yaşadım kı onla cennet cehennemı sildi.. yeryüzü aşkın oldu , ben aşklaşarak tanrılaştım..ama iliklerime kadar köleydim.... itaat için vardım ona benım var olma sebebim oydu... Öyle bir kadın kı o... Nefesi yanmadan kül ederdi beni.. dudaklarındakı alevler yüreğimi soğutturdu. Dört mevsimi benliğimde yaşardım.. Öyle bağlıydım ki ona... dünyayı bana öyle unutturuyordu ki.. Öyle zaaflarım vardı ki.. öyle mutluydum ki.. ama yanlız ben.. o en az benim kadar.. Ya insanlar dedim.... Ya onlar.. Gözlerimi Açtığımda Bambaşka bir yerde buldum kendimi.. Onun derinliğinde kaybolmuştum.. Öyle bir kadındı ki.. rüzgarında salınmamak , güldüğünde gülmemek , dokunduğunda titrememek elde değildi.. öyle yaşadım ki , Cennette Benimdi , Cehennemde.. Gözlerimi Actıgımda Yanlız onun var olduğu gördüm.. Kendimi Var etmek için.. Hala bu sözcüğü Kendimi Söylememem Ne yazık.. Kimse doldurmadı yerini.. Aslında Biz hiç ayrılmadık.. Ne Bir gün.. Ne Bir Yıl.. Çok eskiden yazdığım bir yazıydı.. Paylaşmak istedim.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Çok güzel ifade edilmiş bir şiir, yaşanmış ve yaşanıyor olması dahada bir güzel.. Bir insan ömründe kaç kez böyle sevebilir? Bende bir zamanlar sevdiğimi, sevebildiğimi zannetmiştim. Bu gerçekten uyanmam çok uzun sürmedi. Anladımki herkes sevemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 ne kadar doğru ve güzel bir anlatım...sevilmek güzelde sevmek bazen acı veriyor sanırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Ben Yanlız Bir Kadını Sevdim , Saçları karalığın peçensinde kurtulamaz , gözleri denizleri kıskandırırdı.. Ben Bir kadın sevdim , 7 cihana duyurdum o kendini 7 cihandan kabul etmedi.. Onu tanrı elleri ile kendi için yaratmıştı.. baktığımda cennetin 7 katını üstüme giydiğimi sanırdım.. güldüğünde sanki bütün kainatın hükmedicisi olurdum... insan hep sevebilir, ama böyle sevemez..böyle sevmeler çok nadir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Di 'li geçmiş zaman.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tracy Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Bu yazıyı 2 yıla yakın bi süre önce yazmıştım. Aslında pişmanlığın yazısıydı ve o günden beri okumadım.. okuyunca paylaşmak istedim.. hala kalıntılarını taşımak kötü yada onu kimsenin silememesi.. Yaşamanızı isterim ama bitirmenizi değil.. Bitiren bendim ama herşeyden onceye koymuştum onu.. İnançlarımın daha onemli olduğu düşündüm.. Çünkü o da inançlarımın içindeydi. ve inançlarımın önüne geçmemeliydi.. Aslında bu cümleyle hep kendimi avuttum.. Yaşayın.. Ama bitmesin.. Çünkü Silecek birini bulamazsınız.. Şanslıysan bulursun.. İlla aynı olması gerekmez farklı insanlarda bunu yapabilir ama çok zor ve nadirdir bu da yaşananın aşkın büyüklüğünden ve zorluğundan gelir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
msty Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 vay bee süper bi yazı olmuş hocam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 öldürdün beni eridim okurken helal olsun yazana paylaşana:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tracy Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Teşekkür ederim astralGIRGIR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ege_ Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Yüregine saglık.Güzel anlatmışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 bi kadın bu kadar sevilebilir miki:S ben nie aşkı bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tracy Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Hayatta sayılı kez olur , tanımasan da göz göze geldiğinde içinin titrediğini hissedersin.. İşte o Kadını veya erkeği kaçırmassan belki o kadar veya bu kadar sevebilirsin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 yok abi ya titreme sıfır hçbizaman öle bişey olmadı ne kalasım ya ben :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iGnorant Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 iyi yapmışın bu kadar çok sevdin benim gibi artık aşık olamıcaksın bi daha istesen de olamıcaksın hiç unutmıcaksın belki 3 yıl belki de 5 yıl sürcek kendine gelmen seviceksin belki tekrardan ama aşk "asla" kendine geldikten sonra da aşksız bi hayat seni bekliyor olucak.. sen de benim gibi akıllanmış olcaksın gün aydın kardeşim,karanlığı ne kadar çabuk atlatırsan o kadar iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 öyle bir Kadın Sevdim ki! Ah Dostlar Ah Bundan iyisi Düşman başına:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tracy Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2009 iyi yapmışın bu kadar çok sevdin benim gibi artık aşık olamıcaksın bi daha istesen de olamıcaksın hiç unutmıcaksın belki 3 yıl belki de 5 yıl sürcek kendine gelmen seviceksin belki tekrardan ama aşk "asla" kendine geldikten sonra da aşksız bi hayat seni bekliyor olucak.. sen de benim gibi akıllanmış olcaksın gün aydın kardeşim,karanlığı ne kadar çabuk atlatırsan o kadar iyi aşklaşacagız belki ama ' aşk ' olmayacağız hiç bir vakit sanada Günaydın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.