Naenia Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2009 öncelikle merhaba.. uzun bir zamandan sonra tarot veya katinanın aşk falı destesini almaya adım atacağım..bu konulara ilgim var ve arkadaşlarımda yeteneğimin olduğunu söylediler.. bundan 1-2 sene önce internetten tarot kartlarını indirip yazıcıdan çıkarttım ve tahmin edersnizki bayağı küçük oldular.aramızda bağ oluşmadı gibi.eğer deste alıcaksam bunları bulundurmak istemiyorum..birde laneti duydum yani ne yapmamı önerirsiniz? bu arada dediğim gibi tarot veya katinanın destesini tercih ediyorum.ama kararda veremedim hangisini tavsiye edersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Ben 7 yıldır tarot bakıyorum bazen kartları elime aldığımda şiddetli bir baş ağrım oluyor ama yinede tarotun daha güzel yol gösterdiğine inanıyorum...Yazıcıdan çıkarttıkların gerçek deste olmadığı için aranızda bağ olmamıştır bence gerçek bir deste edinmelisin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Tarota başlamadan önce gerçekten iyi düşünmek gerekir.Pek çok arkadaş karşı çıkacaklar bu söylediğime belki ama tarot gerçekten güçlü bir psişik araçtır ve açılan fallar geleceğinizi etkileyebilir, yani fal kendini gerçekleyebilir. Bu noktada dikkatli olmak iyi düşünmek ve elinizde bulundurduğunuz destenin ne olduğunun bilincine vararak buna uygun hareket etmeniz gerekmektedir. Diğer yandan katina yerine klasik raider waite veya shaman celtic oracle kartlarını kullanmanı tavsiye ederim.Tabii diğer yandan desteni açılımlarda kullanmadan önce uzunca bir süre güçlendirmeli ve onunla aranda bir bağ kurmalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Tarot destelerinin içinde de önemine işaret eden uyarılar bulunuyor zaten. Ben tarotu seviyorum şahsen.Tarot diyorum. Bulundurmak istemiyorsun? Kartlarla aranda bir bağ kurmadan gerçek bir falı açamazsın.Senden yastığının altında tutman , kimsenin dokunmasına izin vermemen gibi şeyler istenecek.Eğer lanete inanıyorsan hiç alma derim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Ben tarot veya Katina'nın destesiyle ilgili lanet söylentilerine inanmıyorum.Bu kartlar sana sadece gelecek hakkında iyi/kötü ayrımı yapmadan tüyo verirler.Hatta bazen seni uyarırlar.Sen kendine hangisini yakın görüyorsan onu al.Herkesin kendine uygun kehanet yöntemleri farklıdır.Negatif psişik etkilere maruz kalmamak için bakmadan önce auranı temizlemende ve baktıktan sonra algılarını kapatmanda fayda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Aslında herkesin söylediği başka bişey var.Bunlar belki söylenti, belki gerçek.Mesela desteyi senin almaman, başka birinin sana hediye etmesi gerektiğini söylüyorlar.Bana bu tarz söylentiler saçma geliyor tabi ama uyup uymamak senin kararın. Tarot alacaksan, ki bence tarot almalısın, Rider Waite'yi tavsiye ediyorum ben de.En çok bilineni ve zorda kaldığın zaman da internetten en çok bilgi edinebileceğin deste bu çünkü.Karar senin. *Tarotla beraber girdiğin bu büyülü dünyada başarılı olursun umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 ben deste bakıyorum bilen bilir memnunum da ... blue bu rider waite lerin fiyatları ne kadar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Ben 22 liraya almıştım bi buçuk yıl önce.Yine o civarlardadır sanırım. Göstereyim hemen : http://www.oyuncax.com/images/products/00/74/42/7442_buyuk.jpg Bu kutusu tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 abov beni aşar ramazan harçlıklarıyla tarot almak çok garip olcak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Tarotu sadece kehanet aracı olarak görmenin yanlış olduğunu hatırlatmak isterim... Tabii istediğiniz şeye inanmakta, istediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 ben desteden dolayı kesinlikle öyle görmüyorum ... yani o benim resmen arkadaşım gibi oldu hep yanımda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naenia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..tarot almaya karar verdim,malesef bana hediye edicek kimse yok(yani doğum günüm çoktan geçti)o yüzdn kendim alacağım.. peki yazıcıdan çıkarttığım desteyi napayım?oda gerçek bir deste sayılır mı,lanet için soruyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 valla pek deste sayılmaz bence ... ama bana kalırsa kullanmasan bile sakla bi kutuya falan koy dursun bi yerde çok kalabalık yapmıyosa ... yapıyosa birine ver ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Aslına bakarsan temelde "lanet" diye birşey yok onları yakabilrsin, gömebilirsin ama bence çöpe atmak doğru bir hareket tarzı değil. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Aslına bakarsan temelde "lanet" diye birşey yok onları yakabilrsin, gömebilirsin ama bence çöpe atmak doğru bir hareket tarzı değil. Lanet yok mu ? Valla çok rahatlattın beni maverick vazgeçiyodum almaktan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naenia Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 arkadaşıma versem ne olur peki? tabi birde katinanın destesinin ne işe yaradığını anlayamadım,önerenler var ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2009 Bana kalırsa da göm.Sonuçta o deste senden aldığı enerjiyle doludur yani gerçek bi deste olmasa bile.Arkadaşına verme bence. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naenia Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 teşekkürler;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 arkadaşıma versem ne olur peki? tabi birde katinanın destesinin ne işe yaradığını anlayamadım,önerenler var ama Deste'de tarot gibidir ama genel olarak aşk soruları vesorunları için açılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naenia Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Deste'de tarot gibidir ama genel olarak aşk soruları vesorunları için açılır off çok ama çok kararsız kaldığımı itiraf edeyim..bu ikisi arasında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Katinanın destesi denilen şey izmir büyücüleri isimli kitaptan daha fazla gelir elde edilmesi için ortaya çıkartılmış birşeydir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 kafama birsey takıldı tarot kartalrındaki kehanet eger o deste baska birine gecerse ya alan yada veren kişi üzerinde lanet gerceklesiyo. bu konudaki bi yorumdada kendin değil bir baskasında hediye alman tavsiye ediliyor buda ister istemez aklımı karıstırdı acıkcası bunun acıklaması nedir tesekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 tarot kartları geleneklere göre hediye olması gerekmiyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Evet geleneksel olarak hediye edilmesi gerekir ki bu hediye etme olayı da "Sana tarot kartı aldım güle güle bak şekerim" tarzında değildir. Desteler insiyelere adeptleri tarafından hazır olduklarında verilir.Yani hediye etme olayının aslı budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naenia Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 arkadaşlar bugün yeni bir tarot destem oldu:)yavaş yavaş başlıyorum.. fakat bir sorun var:/ 20ytlye aldım(kutlu + kitaplı) ama sanki resimleri canlı değil.yani ne biliyim sönük gibiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.