Jump to content

Tarot Kartları Hakkında Tavsiye Lütfen !

Naenia

Önerilen Mesajlar

öncelikle merhaba..

uzun bir zamandan sonra tarot veya katinanın aşk falı destesini almaya adım atacağım..bu konulara ilgim var ve arkadaşlarımda yeteneğimin olduğunu söylediler.. bundan 1-2 sene önce internetten tarot kartlarını indirip yazıcıdan çıkarttım ve tahmin edersnizki bayağı küçük oldular.aramızda bağ oluşmadı gibi.eğer deste alıcaksam bunları bulundurmak istemiyorum..birde laneti duydum yani ne yapmamı önerirsiniz?

bu arada dediğim gibi tarot veya katinanın destesini tercih ediyorum.ama kararda veremedim

hangisini tavsiye edersiniz?:polling:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben 7 yıldır tarot bakıyorum bazen kartları elime aldığımda şiddetli bir baş ağrım oluyor ama yinede tarotun daha güzel yol gösterdiğine inanıyorum...Yazıcıdan çıkarttıkların gerçek deste olmadığı için aranızda bağ olmamıştır bence gerçek bir deste edinmelisin..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tarota başlamadan önce gerçekten iyi düşünmek gerekir.Pek çok arkadaş karşı çıkacaklar bu söylediğime belki ama tarot gerçekten güçlü bir psişik araçtır ve açılan fallar geleceğinizi etkileyebilir, yani fal kendini gerçekleyebilir. Bu noktada dikkatli olmak iyi düşünmek ve elinizde bulundurduğunuz destenin ne olduğunun bilincine vararak buna uygun hareket etmeniz gerekmektedir.

Diğer yandan katina yerine klasik raider waite veya shaman celtic oracle kartlarını kullanmanı tavsiye ederim.Tabii diğer yandan desteni açılımlarda kullanmadan önce uzunca bir süre güçlendirmeli ve onunla aranda bir bağ kurmalısın. :wink:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tarot destelerinin içinde de önemine işaret eden uyarılar bulunuyor zaten.

Ben tarotu seviyorum şahsen.Tarot diyorum.

Bulundurmak istemiyorsun?

Kartlarla aranda bir bağ kurmadan gerçek bir falı açamazsın.Senden yastığının altında tutman , kimsenin dokunmasına izin vermemen gibi şeyler istenecek.Eğer lanete inanıyorsan hiç alma derim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben tarot veya Katina'nın destesiyle ilgili lanet söylentilerine inanmıyorum.Bu kartlar sana sadece gelecek hakkında iyi/kötü ayrımı yapmadan tüyo verirler.Hatta bazen seni uyarırlar.Sen kendine hangisini yakın görüyorsan onu al.Herkesin kendine uygun kehanet yöntemleri farklıdır.Negatif psişik etkilere maruz kalmamak için bakmadan önce auranı temizlemende ve baktıktan sonra algılarını kapatmanda fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında herkesin söylediği başka bişey var.Bunlar belki söylenti, belki gerçek.Mesela desteyi senin almaman, başka birinin sana hediye etmesi gerektiğini söylüyorlar.Bana bu tarz söylentiler saçma geliyor tabi ama uyup uymamak senin kararın.

Tarot alacaksan, ki bence tarot almalısın, Rider Waite'yi tavsiye ediyorum ben de.En çok bilineni ve zorda kaldığın zaman da internetten en çok bilgi edinebileceğin deste bu çünkü.Karar senin.

*Tarotla beraber girdiğin bu büyülü dünyada başarılı olursun umarım. :woot:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..tarot almaya karar verdim,malesef bana hediye edicek kimse yok(yani doğum günüm çoktan geçti)o yüzdn kendim alacağım..

peki yazıcıdan çıkarttığım desteyi napayım?oda gerçek bir deste sayılır mı,lanet için soruyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kafama birsey takıldı tarot kartalrındaki kehanet eger o deste baska birine gecerse ya alan yada veren kişi üzerinde lanet gerceklesiyo. bu konudaki bi yorumdada kendin değil bir baskasında hediye alman tavsiye ediliyor buda ister istemez aklımı karıstırdı acıkcası bunun acıklaması nedir

tesekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...