ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 (düzenlendi) Hayatında bir değişiklik yapma vaktinin geldiğini hisseden Dr. Kate Forster (Sandra Bullock) stajını tamamladığı yerel Illinois hastanesinden ayrılarak hasta trafiğinin yoğun olduğu Chicago'da bir hastanede çalışmayı kabul eder. Geride bırakmaktan üzüntü duyduğu tek şey kiralamış olduğu güzel evdir. Sığınağı olarak gördüğü bu ferah ve şık tasarımlı evin geniş pencerelerinden karşıdaki sakin göl görünmektedir. Kendini gerçek anlamda kendi gibi hissettiği tek yer burasıdır. 2006 yılının kış aylarıdır. Kate şehre doğru yola çıkmadan önce evin bir sonraki sakini için posta kutusuna bir not bırakır. Evin Kate'ten sonraki sahibi, evi inşa eden mimarın oğlu olan Alex Wyler'dır (Keanu Reeves). Alex bir süre Kate'in notunu görmezden gelse de, yaşadığı sıradışı bir olay, Kate'le mektuplaşmaya başlamasına neden olur. Bu, aralarındaki ilişkinin gizemini daha da artıracaktır. MDB Puanı:6.8/10 Yapım:2006 ~ ABD Tür: Dram, Fantastik, Romantik Yönetmen:Alejandro Agresti Senaryo: David Auburn Yapımcı:Bruce Berman, Doug Davison, Robert Kirby Görüntü Yönetmeni:Alar Kivilo Müzik:Rachel Portman Dağıtım:Warner Bros Filmin Websitesi:thelakehousemovie.warnerbros.com Süre:1 saat 45 dk Ocak 1, 2010 schizophrana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 hemen gitmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tuğçe Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 ALINTI(dipp @ 4 08 2006, 19:52 ) 2167[/snapback] hemen gitmek lazım [/b] kesinlikle yaparım gidince yorumumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tuğçe Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 ama cok ii bi oyuncu kadrosu ben en ii i yarın gideim giden yok mu yorum falan?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gösde Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 ben gittim dün çok güzel bence izleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 ömrüm boyunca unutamıyacağım güzellikte bir film.. şiddetle tavsiye ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Her ewin rafında bulunması gerek örnek: titinak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 dipp'e katılıyorum inanılmaz bi film. yani mutlaka izleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 çok uzun oldu ama ömrüm boyunca izlediğim en berbat filmlerden biriydi, zaten sandra bullocku pek sevmem kesinlikle boşa geçirelecek bir zaman kaybından ibaretti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Ben çok beğenmiştim. Bir de konunun içinde sevdiğine dokunamamak, kokusunu alamamak gibi unsurlar olunca benim için daha anlamlı bir hale geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 valla içinde keanucum olmasına rağmen ben de beğenmemiştim saçma bulmuştum gerçi o lanet olası kadını kıskandığım için de beğenmemiş olabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.