Jump to content

Testere 7 Fragmanı

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bir filmin cıvkını çıkartmaları gittikçe daha da çıkartacakları belkide daha da çıkacağının fragmanı.

Yanıtlama zamanı: (düzenlendi)
bir filmin cıvkını çıkartmaları gittikçe daha da çıkartacakları belkide daha da çıkacağının fragmanı.

--------------------

bence de iyiden iyiye baydı.. tuttuğu sürece devamı da gelir.. Testere 20134 vs..

bence fragmanı izleyin :D;)

smother tarafından düzenlendi
Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Yanıtlama zamanı:

evet izlemeden yorum yapanlardan biriyim... film ilk bölümde güzel bir kurguya sahipti.. herkes bilir.. 2 de yine dişe dokunur birşeyler var gibiydi.. 3.. 4 .. bakmaya bile zahmet etmedim.. birden konu olarak testere 7'yi görünce.. bakmaya bile zahmet etmedim..:rolleyes::o (gerçekten de yüzüm kızardı..:rofl:)

neyse.. gerçekten harika bir paylaşımmış.. ekleyene ve bizleri uyaranlara teşekkürler..:thumbsup:

Yanıtlama zamanı:

bende bakmadan yorum yapcaktım aslında ama smother izleyin deyince bi bakiim dedim iyiki bakmışım :D

Yanıtlama zamanı:
evet izlemeden yorum yapanlardan biriyim... film ilk bölümde güzel bir kurguya sahipti.. herkes bilir.. 2 de yine dişe dokunur birşeyler var gibiydi.. 3.. 4 .. bakmaya bile zahmet etmedim.. birden konu olarak testere 7'yi görünce.. bakmaya bile zahmet etmedim..:rolleyes: (gerçekten de yüzüm kızardı..:rofl:)

neyse.. gerçekten harika bir paylaşımmış.. ekleyene ve bizleri uyaranlara teşekkürler..:thumbsup:

duygu ve düşüncelerim bunlardır :rofl: öyle ki testere olunca birde 7. olunca o kadar bıkmışız ki izlemeye gerek dahi görmemişiz..

gerçi hiçmi hiç ilgim olmasada yinede bir fb'li olarak saçma derim :ermm: her şekilde saçma saçma saçma..

Yanıtlama zamanı:

güzel paylaşım:rofl:f.b.li arkadaşlarıda anlıyorum ama haklı oldukları yönlerde yok değil şimdi 27 yıldır alınamayan bir kupayı anca böyle bir motivasyonla 2 dakikada alabilirler

Yanıtlama zamanı:

muhahah bende basligi görünce sasirdim açikcasi 6 nezaman çikti ki 7 nasil çikiyo diye xD

Let's the game begin Fenerbahçe xD

Yanıtlama zamanı:

valla tam izlemeden bu testereninde iyice **kunu çıkardılar diycektim ama izledikten sonra koptum :rofl: eline sağlık :rofl:

Yanıtlama zamanı:

puhahaha , iyi ki yorumları okumuşum :D , futbolla hiç aram yoktur ama testere yine güzel bi noktaya değinmiş :rofl::rofl:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...