Jump to content

Testere 7 Fragmanı

ShareThePain

Önerilen Mesajlar

bir filmin cıvkını çıkartmaları gittikçe daha da çıkartacakları belkide daha da çıkacağının fragmanı.

--------------------

bence de iyiden iyiye baydı.. tuttuğu sürece devamı da gelir.. Testere 20134 vs..

bence fragmanı izleyin :D;)

smother tarafından düzenlendi
Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet izlemeden yorum yapanlardan biriyim... film ilk bölümde güzel bir kurguya sahipti.. herkes bilir.. 2 de yine dişe dokunur birşeyler var gibiydi.. 3.. 4 .. bakmaya bile zahmet etmedim.. birden konu olarak testere 7'yi görünce.. bakmaya bile zahmet etmedim..:rolleyes::o (gerçekten de yüzüm kızardı..:rofl:)

neyse.. gerçekten harika bir paylaşımmış.. ekleyene ve bizleri uyaranlara teşekkürler..:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet izlemeden yorum yapanlardan biriyim... film ilk bölümde güzel bir kurguya sahipti.. herkes bilir.. 2 de yine dişe dokunur birşeyler var gibiydi.. 3.. 4 .. bakmaya bile zahmet etmedim.. birden konu olarak testere 7'yi görünce.. bakmaya bile zahmet etmedim..:rolleyes: (gerçekten de yüzüm kızardı..:rofl:)

neyse.. gerçekten harika bir paylaşımmış.. ekleyene ve bizleri uyaranlara teşekkürler..:thumbsup:

duygu ve düşüncelerim bunlardır :rofl: öyle ki testere olunca birde 7. olunca o kadar bıkmışız ki izlemeye gerek dahi görmemişiz..

gerçi hiçmi hiç ilgim olmasada yinede bir fb'li olarak saçma derim :ermm: her şekilde saçma saçma saçma..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...