ShareThePain Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2009 http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-saw-7-testere-7-fragman/1146600 +15 sınırı olabilebilir ,demedi demeyin -15 ler 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Güzel olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 bir filmin cıvkını çıkartmaları gittikçe daha da çıkartacakları belkide daha da çıkacağının fragmanı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 bence de iyiden iyiye baydı.. tuttuğu sürece devamı da gelir.. Testere 20134 vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 (düzenlendi) bir filmin cıvkını çıkartmaları gittikçe daha da çıkartacakları belkide daha da çıkacağının fragmanı. -------------------- bence de iyiden iyiye baydı.. tuttuğu sürece devamı da gelir.. Testere 20134 vs.. bence fragmanı izleyin Eylül 24, 2009 smother tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 işkence izlemekten zevk alınır mı ya. garip.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 kimse izlemeden mi yorum yapmış 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 evet izlemeden yorum yapanlardan biriyim... film ilk bölümde güzel bir kurguya sahipti.. herkes bilir.. 2 de yine dişe dokunur birşeyler var gibiydi.. 3.. 4 .. bakmaya bile zahmet etmedim.. birden konu olarak testere 7'yi görünce.. bakmaya bile zahmet etmedim.. (gerçekten de yüzüm kızardı..) neyse.. gerçekten harika bir paylaşımmış.. ekleyene ve bizleri uyaranlara teşekkürler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 bende bakmadan yorum yapcaktım aslında ama smother izleyin deyince bi bakiim dedim iyiki bakmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 evet izlemeden yorum yapanlardan biriyim... film ilk bölümde güzel bir kurguya sahipti.. herkes bilir.. 2 de yine dişe dokunur birşeyler var gibiydi.. 3.. 4 .. bakmaya bile zahmet etmedim.. birden konu olarak testere 7'yi görünce.. bakmaya bile zahmet etmedim.. (gerçekten de yüzüm kızardı..) neyse.. gerçekten harika bir paylaşımmış.. ekleyene ve bizleri uyaranlara teşekkürler.. duygu ve düşüncelerim bunlardır öyle ki testere olunca birde 7. olunca o kadar bıkmışız ki izlemeye gerek dahi görmemişiz.. gerçi hiçmi hiç ilgim olmasada yinede bir fb'li olarak saçma derim her şekilde saçma saçma saçma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 güzel paylaşım:rofl:f.b.li arkadaşlarıda anlıyorum ama haklı oldukları yönlerde yok değil şimdi 27 yıldır alınamayan bir kupayı anca böyle bir motivasyonla 2 dakikada alabilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 İyimiş Kupa vale bile alamaz bu gidişle Aziz'im Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zamnest Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 ya testere 6 çıktı mı ki 7.nin fragmanını yayınlıyorlar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 yine iğrençlikleri üstünde:D tşkerler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 muhahah bende basligi görünce sasirdim açikcasi 6 nezaman çikti ki 7 nasil çikiyo diye xD Let's the game begin Fenerbahçe xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 valla tam izlemeden bu testereninde iyice **kunu çıkardılar diycektim ama izledikten sonra koptum eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poriganis Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 way be guzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 Böylece kimler izleyerek yorum yapıyor kimler izlemeden yorum yapıyor görmüş olduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 işkence izlemekten zevk alınır mı ya. garip.. izledim.. lafımı geri aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2009 puhahaha , iyi ki yorumları okumuşum , futbolla hiç aram yoktur ama testere yine güzel bi noktaya değinmiş :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.