tugba Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2007 Ocak 1 - 9 ~ Musakka Ocak 10 - 24 ~ Kuru Ustu Pilav Ocak 25 - 31 ~ İmam Bayıldı Şubat 1 - 5 ~ Kokareç $ubat 6 - 14 ~ İşkembe $ubat 5 - 21 ~ Köfte $ubat 22 - 28 ~ Tantuni Mart 1 - 12 ~ Suşi Mart 13 - 15 ~ İmam Bayıldı Mart 16 - 23 ~ Kuru Ustu Pilav Mart 24 - 31 ~ Kokareç Nisan 1 - 3 ~ İmam Bayıldı Nisan 4 - 14 ~ Tantuni Nisan 15 - 26 ~Kuru Ustu Pilav Nisan 27 - 30 ~ Köfte Mayıs 1 - 13 ~ Suşi Mayıs 14 - 21 ~ İşkembe Mayıs 22 - 31 ~ İmam Bayıldı Haziran 1 - 3 ~ Kuru Ustu Pilav Haziran 4 - 14 ~ Köfte Haziran 15 - 20 ~ Musakka Haziran 21 -24 ~ Suşi Haziran 25 - 30 ~ Kokareç Temmuz 1 - 9 ~ Kuru Ustu Pilav Temmuz 10 - 15 ~ Musakka Temmuz 16 - 26 ~ İşkembe Temmuz 27 - 31 ~ Kokareç Agustos 1 - 15 ~ Suşi Agustos 16 - 25 ~ Kuru Ustu Pilav Agustos 26 - 31 ~ Köfte Eylul 1 - 14 ~ İşkembe Eylul 15 - 27~ Kokareç Eylul 28 - 30~ Musakka Ekim 1 - 15 ~ Suşi Ekim 16 - 27 ~ Köfte Ekim 28 - 31 ~ Tantuni Kasim 1 - 16 ~ İmam Bayıldı Kasim 17 -30 ~ Kokareç Aralik 1 - 16 ~ Musakka Aralik 17 - 25 ~ Suşi Aralik 26 - 31 ~ İşkembe Musakka Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkada$ edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yaki$iyorsunuz. Kokareç Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Suşi Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. Tantuni Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor. Cogu $eyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz. Kuru Ustu Pilav Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz İmam Bayıldı Siz lider olmak icin dogmu$sunuz. Sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkada$ olmak isteyebilicegi birisiniz. Köfte Uyumlu, sicakkanli birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya kar$isiniz. İşkembe Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." Ben kuru üstü pilav çıktım Hiç sevmem ıyykkk 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Musakka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 suşiymişim oda neyse ama özellikleri dogru çıktı yani bilemiyecem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 İşkembe Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." Doruya cok yakin cikti, iskembeyide severim zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Kokareç..ama utangaç diilim ki ben:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 yaşasın kokareç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Kuru Ustu Pilav Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz Vaybe aynı ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 kofteymisim bea vay anasini sayin seyirciler benim ekmek aramda olur simdi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Kokareç Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. ----------------------------- wallahi cok dogru, yerinde bi tesbit, ayriyetten cok da severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 sitede ne çok kokoreç var bea... kokoreç partisi mi yapsak ne :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jade Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 ya o kuru üstü pilav diil miydi:D -------------------- pardon pilav üstü kuru.yanlış yazdım yavv:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Kasim 17 -30 ~ Kokareç Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. utangacımdır =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 İşkembe çıktı ıykk hiç sevmem işkembeyi. Oradaki tanımda bana uymuyor. Bu doğru değil. Ben iskender döner olmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Ekim 1 - 15 ~ Suşi Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. Çıkan yemeğe bakın Suşi hahahahah Hiçbir şeyi uymadı bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 köfte çıktı ve yorumda hoşuma gitti çok sempatik bir açıklama olmuş acaba burctan yada sayı değerinde özelik yazıldı yemek adıda uyduruldumu bağlantı sebebi ilginç geldi ve ilk defa duydum kaynak nedir merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Köfte Uyumlu, sicakkanli birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya kar$isiniz. köfteymişim:D köfteyi severim,bak acıktım şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 Kuru üstü pilav,, pilav üstü kuru da değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 İşkembe çıktı ve ağzıma bile sürmem. ve yazanlar da tutmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 imam bayıldıymışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2007 musakkaymış ben ya:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dostoevsky Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 köfteyim mutluyum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 vay be imam bayıldıymışım ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 kokoreç, hömm bu gerçekten ilginçmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 Kuru Ustu Pilav Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz kuru üstü pilav mı? benim bildiğim pilav üstü kuru olurdu neyse:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ruthie Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 suşiyimmm:) hayatımda bir kes bile yemedim asla demicem ama uzun bi süre yemeyi düşünmüyorum:yucky: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.