Jump to content

The O.c

ErSt_QuEr

Önerilen Mesajlar

The O.C

31.jpg

“The O.C.”, diğer adıyla “Orange County”, California’da cennet gibi bir yer. Burada herkes varlıklı ya da öyle görünmek için elinden geleni yapıyor. Kusursuz olmaya çalışsalar da madalyonun görünmeyen yüzünde sadakat ve kimlik kaybı yaşanıyor. Çocukların ailelerinden gizlediği, yetişkinlerin de çocuklarından gizlediği yaşamları olabiliyor “Orange County”de.

İlk sezonun sonunda, dağılan “The O.C.” tayfası tekrar New Port’ta buluştu. Ryan bir kez daha sokaklar yerine yine “Orange County”yi seçti. İkinci sezonda yeni karakterlerin katılımı, kaderleri öyle ya da böyle birleşmiş olan Ryan, Seth, Marissa ve Summer’ın hayatlarına ve ilişkilerine renk katıp beraberlerinde sürpriz gelişmeler getiriyor. Aynısı ebeveynleri içinde geçerli tabii.

Dünyanın çeşitli ülkelerindeki milyonlarca genç için yeni bir moda ve müzik trendi yaratan dizi, 2005 yılında üç “Teen Choice” ödülüne layık görüldü...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kesınlıkle lost u ızlemenızı tavsıye ederım kısacası konusunu yazmak ıstedım bu şu aralar feci bısekılde lost a takmış durumdayım uçaklarının düşmesiyle, garip bir adada mahsur kalan ve ondan sonra da başlarına gelmedik kalmayan bir grubu anlatıyor ama her bolumde adaya mahsur kalan kısılerden bırının hayatındakı gızlı sekyler ortayı cıkıo ozet aslında suanda hala varmı bılmıorum ama dıgıturk dızımaxte gosterımı yapılıodu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

işte hayatımın dizisi off offf her bölmü çook gusel yaaaa resimler özellikle seth in varsa koyun arkadaslar... ryan da tam "kücük emrah in Orange County" tribinde kaşlar falan :tongue:

marissa da bende çirkin summer ondan daha da çirkin :rolleyes::tongue:

suuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr bir diziiiiiiiiiiiiiii

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlk dört sezon harikaydı.. Sonra biraz değişti gibi.. Son bölümde Ryan'ın Cohen'ların evine ilk gelişi, gelirken yolda Marissa'yı görüşü flasback şeklinde gösterilmişti. Zamanın nasıl geçtiğini o bölümde farketmiştim. 2. sezonun final bölümü benim için en önemli dizi bölümlerinden biriydi. Hele Marissa'nın öldüğü bölüm... Hatırladıkça içim acıdı yahu hangi ara geçti o kadar bölüm. Yaşlanıyor muyuz ne:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlk dört sezon harikaydı.. Sonra biraz değişti gibi.. Son bölümde Ryan'ın Cohen'ların evine ilk gelişi, gelirken yolda Marissa'yı görüşü flasback şeklinde gösterilmişti. Zamanın nasıl geçtiğini o bölümde farketmiştim. 2. sezonun final bölümü benim için en önemli dizi bölümlerinden biriydi. Hele Marissa'nın öldüğü bölüm... Hatırladıkça içim acıdı yahu hangi ara geçti o kadar bölüm. Yaşlanıyor muyuz ne:D

dizi zaten 4 sezon değil miydi:blink:marissa 3.sezon finalinde ölmedi mi:blink:

neyse işte hayatımın dizisi,bana Adam Brody kazandıran dizi,sevgili dizim:D

teşekkürler(:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

5 değil miydi ya:S Son sezonda Ryan evlnedi o salak ama güzel kızla:D Yanlış biliyor da olabilirim tabii.:D

Edit:4 sezonmuş evet. Demek ki neymiş bölük pörçük izlemeyecekmişsin.:D Bu arada bahsettiğim 2. sezon finalinde Trey ve Ryan kavgaya tutuşmuşlardı. Marissa'nın öldüğü bölüm 3. sezon finali evet.:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Editledim son yorumu. :D Marissa öldüğünde ben de kötü olmuştum. Bu arada yukarıdaki en güzel kim tartışmasına farklı bir boyut getireyim. Bence dizinin en güzel kızı, Alex'ti.:D

Şu alex lafını duyduğum andan itibaren sustum,yorum yapamıyorum:Dalex kimdi diye düşündüm,sonra şüphelerimi doğrulamak amacıyla sevgili googlea danıştım,sonra da sustum:Dbence de marissanın annesiydi:cool::p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

seth favori karakteimdi:D marissa öldüğünde çok üzülmüştüm hatta ağlamamak için kendimi zor tutmuştum...o volcekten nefret etttiğim kadar kimseden etmem :D

ryan çok antipatikti yalnız, mıymıntının tekiydi.

edit:bu başlığı görünce kendimi tutamadım hortlattım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...