ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 The O.C “The O.C.”, diğer adıyla “Orange County”, California’da cennet gibi bir yer. Burada herkes varlıklı ya da öyle görünmek için elinden geleni yapıyor. Kusursuz olmaya çalışsalar da madalyonun görünmeyen yüzünde sadakat ve kimlik kaybı yaşanıyor. Çocukların ailelerinden gizlediği, yetişkinlerin de çocuklarından gizlediği yaşamları olabiliyor “Orange County”de. İlk sezonun sonunda, dağılan “The O.C.” tayfası tekrar New Port’ta buluştu. Ryan bir kez daha sokaklar yerine yine “Orange County”yi seçti. İkinci sezonda yeni karakterlerin katılımı, kaderleri öyle ya da böyle birleşmiş olan Ryan, Seth, Marissa ve Summer’ın hayatlarına ve ilişkilerine renk katıp beraberlerinde sürpriz gelişmeler getiriyor. Aynısı ebeveynleri içinde geçerli tabii. Dünyanın çeşitli ülkelerindeki milyonlarca genç için yeni bir moda ve müzik trendi yaratan dizi, 2005 yılında üç “Teen Choice” ödülüne layık görüldü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 sanırım oc nın yakında oyunu cıkıcakmıs ole bı duyum aldım 2. sezonunu ızledım ama suaralar lost ızlıorum herkese tavsıye ederım kurgu super Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 kesınlıkle lost u ızlemenızı tavsıye ederım kısacası konusunu yazmak ıstedım bu şu aralar feci bısekılde lost a takmış durumdayım uçaklarının düşmesiyle, garip bir adada mahsur kalan ve ondan sonra da başlarına gelmedik kalmayan bir grubu anlatıyor ama her bolumde adaya mahsur kalan kısılerden bırının hayatındakı gızlı sekyler ortayı cıkıo ozet aslında suanda hala varmı bılmıorum ama dıgıturk dızımaxte gosterımı yapılıodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tuğçe Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 işte hayatımın dizisi off offf her bölmü çook gusel yaaaa resimler özellikle seth in varsa koyun arkadaslar... ryan da tam "kücük emrah in Orange County" tribinde kaşlar falan marissa da bende çirkin summer ondan daha da çirkin suuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr bir diziiiiiiiiiiiiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seth Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 süper bir dizi.. ah summer ahh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 "summer insansa kadınların cogu evrimini tamamlamamıstır" nacizane sözumdur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quaresma Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 yanlısın var ilker marissa gibisi yoktur olamaz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 bak simdi allah allah bir yanlısa dusen insan daha arkadasım summer gibi bir kız olamaz bunun tartısmasını burda yapmayalım lutfen kadınlar 4 mevsim olsaydı summer harbiden summer olurdu marissa da belki spring fln hahaha:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 mischa ölmedi mi ya ben öle bılıodum o hala orda kalabalık mı yapıo ama dersın kım gusel kız 2side demem karolına kurkova derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ne ölesi ya yanlış biliyosun bence yaşıyo.. niye ölsün gencecik kız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ya hyr yanı dızıde öldü dıe bılıorum ben ya izlemem fazla ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seth Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 işte benim diziiiimmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 seth cok tatlı yaaaaaa tam bir genchlik dizisi bu bikaç aydır takip edemiyodum ama gecenseneki gibi hafta içi vericekler mi acaba bilen var mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 İlk dört sezon harikaydı.. Sonra biraz değişti gibi.. Son bölümde Ryan'ın Cohen'ların evine ilk gelişi, gelirken yolda Marissa'yı görüşü flasback şeklinde gösterilmişti. Zamanın nasıl geçtiğini o bölümde farketmiştim. 2. sezonun final bölümü benim için en önemli dizi bölümlerinden biriydi. Hele Marissa'nın öldüğü bölüm... Hatırladıkça içim acıdı yahu hangi ara geçti o kadar bölüm. Yaşlanıyor muyuz ne:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 İlk dört sezon harikaydı.. Sonra biraz değişti gibi.. Son bölümde Ryan'ın Cohen'ların evine ilk gelişi, gelirken yolda Marissa'yı görüşü flasback şeklinde gösterilmişti. Zamanın nasıl geçtiğini o bölümde farketmiştim. 2. sezonun final bölümü benim için en önemli dizi bölümlerinden biriydi. Hele Marissa'nın öldüğü bölüm... Hatırladıkça içim acıdı yahu hangi ara geçti o kadar bölüm. Yaşlanıyor muyuz ne:D dizi zaten 4 sezon değil miydi:blink:marissa 3.sezon finalinde ölmedi mi:blink: neyse işte hayatımın dizisi,bana Adam Brody kazandıran dizi,sevgili dizim:D teşekkürler(: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 5 değil miydi ya:S Son sezonda Ryan evlnedi o salak ama güzel kızla:D Yanlış biliyor da olabilirim tabii. Edit:4 sezonmuş evet. Demek ki neymiş bölük pörçük izlemeyecekmişsin. Bu arada bahsettiğim 2. sezon finalinde Trey ve Ryan kavgaya tutuşmuşlardı. Marissa'nın öldüğü bölüm 3. sezon finali evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Taylor evet evet en sonunda evlendi:D4 sezondu ama:Dvay be marissa öldüğünde ağlamıştım ya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Editledim son yorumu. Marissa öldüğünde ben de kötü olmuştum. Bu arada yukarıdaki en güzel kim tartışmasına farklı bir boyut getireyim. Bence dizinin en güzel kızı, Alex'ti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Editledim son yorumu. Marissa öldüğünde ben de kötü olmuştum. Bu arada yukarıdaki en güzel kim tartışmasına farklı bir boyut getireyim. Bence dizinin en güzel kızı, Alex'ti. Şu alex lafını duyduğum andan itibaren sustum,yorum yapamıyorum:Dalex kimdi diye düşündüm,sonra şüphelerimi doğrulamak amacıyla sevgili googlea danıştım,sonra da sustum:Dbence de marissanın annesiydi:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 favori dizim ryancıım bitanem : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 süper bi filmdi ama her güzel şey gibi oda bitti son bölüm harikaydı hele =) ıyy anti Marissa'yım ama Summer'ı çok seviyorum =) helede Seth'le çok yakıştıklarını düşünüyorum =) iki çatlak ii anlaşıolar xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 seth favori karakteimdi:D marissa öldüğünde çok üzülmüştüm hatta ağlamamak için kendimi zor tutmuştum...o volcekten nefret etttiğim kadar kimseden etmem ryan çok antipatikti yalnız, mıymıntının tekiydi. edit:bu başlığı görünce kendimi tutamadım hortlattım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Güzel diziydi bitti artık ama olsun fox Ta veriolar 1.sezondan itibaren izlemek isteyenlere duyrulur baya bi geçti ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 bir ara ryan donowho yani dizideki johnny harper icin izlerdim cnbce filan takiliyodum sonra o olunce izlemeyi biraktim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 kimin eli kimin neresinde dizilerden biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.