grim Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2009 Aerokinesis havayı kontrol etmektir.Aerokinesisle tatlı esintiler yaratabilir veya sık sert rüzgarlar oluşturabilirsiniz.Aerokinesisi yapmak için ilk başta kapalı bir ortamdan açık bir ortama çıkmalısınız.İstediğinizbir yer olabilir arkadaşlarınız yokken okul bahçesinde veya bir parkta sessiz bir köşede veya sessiz bir bahçede ona siz karar verin .Mekanınızı kararlaştırdıktan sonra konsantre olun ve birkaç dakkika bekleyin zihninizi dinlendirin ve havayı hissetmeye çalışın.meditasyon yapar gibi ciğerlerinize gittiğini düşünün ve onun farkında olun.Havanın sıcak mı veya soğuk mu olduğunu http://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gifrüzgarın hızlımı estiğini yoksa yavaşmı estiğini gibi hisleri duymaya çalışın enzor kısmı ise bu alıştırmayı bir saat boyunca yapın biraz uzun ama değer http://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif bir saat boyunca kendinizi kasmayın esnek olun dinlenmek için gelmişsiniz gibi kasmayın kendinizi rahat bir şekilde düşünün bu çok önemli kendinizi kasarsanız bu bir işkence haline gelebilir bir saatin sonunda havanın size çarptığını hissedin öle düşünün sonra onun kuvvetle nen bir rüzgar olduğunu ve giderek şiddetini arttırdığını hissedin.bunu yapabilirsiniz sadece esnek düşünün geniş düşünün çok kolay iyi şanslar ... Arkadaşlar her yeteneğin bir sırrı olduğu gibi bu yeteneğin de bir sırrı vardır. Güç algılamakla başlar bunu sakın unutmayın. Hangi yetenek ile çalışıyorsanız önce onu algılayın. Aerokinezi çalışanlar için söylüyorum çalışmanıza başlamadan önce 10 dakika havadaki akımı hissetme çalışması yapınız. Göreceksiniz ki daha çabuk sonuçlar elde edeceksiniz. alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
canberk Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 ben bu hava bükmeyi (diyelim) kendim başardım. artık fazla odaklanmama gerek kalmıyor ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mertcanola Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Peki yetenegimizin havaya mı suyamı ateşe vs. olduğunu nasıl anlıcaz bunun için bi test varsa link verrseniz sevinirim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Peki yetenegimizin havaya mı suyamı ateşe vs. olduğunu nasıl anlıcaz bunun için bi test varsa link verrseniz sevinirim . Yukarıdaki sadece hava için .. elementlerinize yıldız haritanıza bakarak daha iyi sonuç alabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mertcanola Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Teşekkür ederm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Bu yetenek kesinlikle bende var,hemde kesinlikle =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mukpeor Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Denemelerinizi senenin bu zamanı yanı en sıcak vakitlerde ve rüzgar olmayan zamanlarda denerseniz gerçekten birşeyler başarıp başaramadığınızı daha rahat anlayabilirsiniz, hava kontrolü diğer hemen her ruhsal yetenekten daha kolaydır çünkü hava maddeler arasında en rahat hareket eden, en az yoğun olan ve en sürtünmesiz ortamda olanıdır. Bu nedenle rüzgar oluşturmak o kadar zor bir şey değildir ama aşırı sıcak yaz zamanında çok iyi işe yaradığını söyleyebilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Punisher24 Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Konu hakkında yeterli bilgin varsa, bir yardımcı olur musun özelden. Gerekli ritüel, meditasyon gibi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2011 evet benim burcumda ikizler burcu.hava ikizler burcununda elementi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2011 Ben insanın normalde yüzde 20 sini bükebildiğini duymuştum havanın. Hatta demonla beraber yüzde yüze ulaştırılabiliyormuş. Fakat bu demonun hoşuna giden değil aksine sinirlendiren bir şeymiş baya bi kısmı işin ona kaldığı için. Hava demonlarıydı sanırsam bunlar. bu duymuş olduğum bilgi hakkında bir şey biliyor musun ben pek bilmiyorum hazır sorayım dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Ben insanın normalde yüzde 20 sini bükebildiğini duymuştum havanın. Hatta demonla beraber yüzde yüze ulaştırılabiliyormuş. Fakat bu demonun hoşuna giden değil aksine sinirlendiren bir şeymiş baya bi kısmı işin ona kaldığı için. Hava demonlarıydı sanırsam bunlar. bu duymuş olduğum bilgi hakkında bir şey biliyor musun ben pek bilmiyorum hazır sorayım dedim. Daemonlar bu şekilde kolaylıkla hükmedebileceğiniz varlıklar değildir. Sitede biraz araştırma yaparsan ne demek istediğimi anlarsın. Yani en azından davet etme şekillerini araştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 yok zaten kastım kolay olduğu değildi. fakat bir arkadaşım ne kadar doğrudur bilemem demon çağırdığını anlaşma yaptığını söylemişti. üzerinde tişört varken kollarından alev çıkarıp söndürdü ellemeden hiçbir şey. bir numara da göremedim. pyrokinezi yi demonla beraber yaptğını söylemişti işte nasıl olduğunu sorarken. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diablowashere Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 yetenekleri geliştirmek için çalışmak lazım, kolay değil. kolay yola kaçıp demonlara güvenmek herzaman riskli. çok güçlü değilsen bulaşmamanı salık veririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet252 Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 demon nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 bu konuda azcık daha net şeyler yazabilirmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enesrko Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 arapsikolojinin dalları adındaki başlıkta vermiştim anlamını.Aerokinezi hava kontrolüdür ve hava bükücülük olarakta bilinir.Telekinezide verdiğim psi wheel ve psi ball tekniklerini yapmayı başarıp, psi ballu 2 hafta geliştirme çalışmasından sonra telekineziyi bitirmiş sayılıyorsunuz.Daha sonra psikokinezinin element bükücülük diyede bilinen 2. aşamasına geçmiş oluyorsunuz.Bu aşama içine Aerokinezi, electrokinezi, sonokinezi, umrakinezi, hyrokinezi, terrakinezi bölümlerini almaktadır.Bu 2. aşamanın en kolayı olan hava kontrolü ile başlamanız diğer yöntemleride çok kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlayacaktır.Ama burası çok önemli telekineziyi bitirdikten sonra buna başlamalısınız. İlk olarak dışarı çıkmadan içerden pencere açık bir pozisyonda bunu denemeniz işinizi çok kolaylaştırır.Şimdi 0dd'ye(Sıfır duygu durumu) geçin ve dışarıya bakın.Rüzgarı hissedin, onun enerjisini anlamaya çalışın, soğukluğunu, dokunma hissini, akışkanlığını, hızını anlamaya çalışın sadece 5 dk boyunca hiç birşey düşünmeden bunu anlamaya çalışın.5 dakkika sonra rüzgarın önce size paralel bir şekilde hızlandığı ve büyüdüğünü imajine edin(hayal edin).Rüzgarın ağaçların yapraklarını salladığını yerdeki kumları sola veya sağa doğru ilerlettiğini düşünün.Ama gerçekten ağaçların yaprakları sallanıyormu diye kendinize sorup dikkatinizi dağıtmayın sadece emin olun olucağını bilin.Sonra rüzgarın yön değiştirdiğini ve size dik bir konumda hızlanıp büyüdüğünü imajine edin.Rüzgarın yüzünüze gittikçe hızlanarak geldiğini düşünün.Rüzgarın yüzünüze geldiğini görünce heyecanlanıcaksınız ve birden rüzgar kesilecek ve bilinçaltınız acaba öylesine bişeymiydi yapamadımmı diye sizi yanıltmaya çalışacak.Siz hiçbir zaman tereddütte kalmayın bunu ben yaptım diyin ve mürid kelimesini tekrarlayın. Yazar: SayKopW Alıntıdır! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahimoth Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2013 Peki yetenegimizin havaya mı suyamı ateşe vs. olduğunu nasıl anlıcaz bunun için bi test varsa link verrseniz sevinirim . dostum şu şekilde elementini bulabilirsin. karşına 4 elementi al yani bi mum yak bi tasa su koy azcık toprak al hava ztn var . her elemente odaklan önce ateş sonra hava sonra su sonrada toprak sırasıyla. kendini en çok hangisinde rahat hissedersen yani yoğun bi his hissedersen elementin odur. mesela benm burcum akrep akrep su elemntidir ama ben ateş ve hava kontrolü yapabiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diablodincer Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Bence pek burçlarla alakası yok.Ben aslan burcu olmama rağmen ateşe pek yeteneğim yok ama aerokinesise doğuştan gelen bir yeteneğim var.Özellikle ufak meltemler ve çok sakin bi havada ufak rüzgarlar estirebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Ben toprak elementi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pentagle Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 İlginç görünüyor mutlaka deneyeceğim tabi bunun deneyimlerinide merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 yıldız haritamızı çıkarmak için neler kullanabiliriz birde bu çalışmada bize bir etki olurmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymeria Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 merhaba bu konuyla ilgili araştırma yapmak istiyorum örnek verebilceğiniz kişiler yada kaynaklar mevcutmudur ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.