Typhon Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2009 Görüntü ve ses kalitesi çok iyi olmasa da yeni filmde neler olacağını görün istedim Neyse işte fragman.. http://www.izlesene.com/video/sinema-iron-man-2-teaser-trailer/1179512 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Vay canına raportaj yapılan yönetmen raportaj sırasında 2. filmi çekmek istiyorum hatta bugünden itibara başlamaya karar verdim demişti. Bu tarz filmlerde önce bitiş tarihine karar verilip sahneler çekilir, sonra senaryo yazılır diyordu, bu görüntüler olsa da muhtemelen yönetmen de daha filmin nasıl şekil alacağını bilmiyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 OMG! Omega Red değil mi o Nick Fury olayı da iyi olmuş Bekliyoruz ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.