Jump to content

Cd'deki Çizikleri Yok Etme Yöntemi

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

tecerede kaynatmak mı?:rofl:

yanına 2 adet patates, 1 adet havuç koyup kaynatmalıydı..

cd düzelmese de en azından rus salatasına koymak için elimizde haşlanmış patates ve havuç olurdu.. hatta biraz daha fazla kaynatıp püre bile yapabilirdi..:no:

Yanıtlama zamanı:
:) aslında genel olarak bakılınca haklı, böyle en çözümü zor şeyler en saçma sapan şeylerden çıkıyor ne güzel uğraş edindirmiş kendine.
Yanıtlama zamanı:

axe ve nivea mı ? yanlış yapmış bilememiş , 8x4 le rexona kullansaymış olurmuş ... bu arada bende bi keresinde donanım haberde gezinirken görmüştüm elemanın biri kardeşim bozuk süt içti napıyım diye konu açmış :ermm:

Yanıtlama zamanı:

Çizik CDler Nasıl Çalışır?

Bölüm 14:Uhu sür daha sonra bacağına yapıştır.10 saniye bekle ve hızlı bir şekilde cd yi çek. CD'ye yapışan kıllar cd'deki çizik noktaları kapayarak çalışmasını sağlar.

----

Forumdakiler uçmuş :D :D daha neler var ya :D

Yanıtlama zamanı: (düzenlendi)

arkadaşlar şu an üstüne bal sürmüş bulunuyorum biraz da yumurta beyazı annem de birazdan kafamı kıracak ama neyse değer http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/evillol.gif iyicene silmeyi planlıyorum sıcak su da mı yıkayayım soğuk suda mı http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/alala.gif

ne varsa içinde bu kadar önemli :ermm:

AurorA tarafından düzenlendi
Yanıtlama zamanı:
Bence cd çiziklerini gidermenin en iyi yolu üstüne işemektir :p:rofl:

kusmak daha faydalı, hem mide asidiyle yamuk yumuk olan yerler aşınıp düzleşiyo :whistling:

Yanıtlama zamanı:

Ben de hep kolonya sürerdim ya. =D

Bi özelliğim daha var ki paylaşmak istiyorum, ben kolonyayı ''kolon yağı'' sanıyordum eskiden. xD

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...