serpentine Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2009 İnternet anormallerinden biri daha Donanımhaber'den aynen alınmıştır buyrun sayfa http://forum.donanimhaber.com/m_32234067/mpage_1/key_/tm.htm http://img12.imageshack.us/img12/2799/v6q3kp.jpg Bir arkadaşta muz sürmesini tavsiye etmiş 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 yaaa en iyi yöntem balık yağında 2 gün bekletip, patatesle ovmak. Ama bilmiyorlar işte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 eğer çizikler küçükse kolonya sürünce düzeliyo ben denedim oldu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 ne akıl var be adamda neler denemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 İnsan mı bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Bence cd çiziklerini gidermenin en iyi yolu üstüne işemektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 ne cdsi acaba, bu kadar uğraştığına göre devlet sırrı flan olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 git kendini köprüden at desen atacak gibilerden ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 tecerede kaynatmak mı? yanına 2 adet patates, 1 adet havuç koyup kaynatmalıydı.. cd düzelmese de en azından rus salatasına koymak için elimizde haşlanmış patates ve havuç olurdu.. hatta biraz daha fazla kaynatıp püre bile yapabilirdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Çizikten kurtulmak için en iyi yöntem; '' Çizik cd'yi boş bir cdye çekmek '' olacaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 aslında genel olarak bakılınca haklı, böyle en çözümü zor şeyler en saçma sapan şeylerden çıkıyor ne güzel uğraş edindirmiş kendine. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 axe ve nivea mı ? yanlış yapmış bilememiş , 8x4 le rexona kullansaymış olurmuş ... bu arada bende bi keresinde donanım haberde gezinirken görmüştüm elemanın biri kardeşim bozuk süt içti napıyım diye konu açmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Çizik CDler Nasıl Çalışır? Bölüm 14:Uhu sür daha sonra bacağına yapıştır.10 saniye bekle ve hızlı bir şekilde cd yi çek. CD'ye yapışan kıllar cd'deki çizik noktaları kapayarak çalışmasını sağlar. ---- Forumdakiler uçmuş :D daha neler var ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 (düzenlendi) arkadaşlar şu an üstüne bal sürmüş bulunuyorum biraz da yumurta beyazı annem de birazdan kafamı kıracak ama neyse değer http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/evillol.gif iyicene silmeyi planlıyorum sıcak su da mı yıkayayım soğuk suda mı http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/alala.gif ne varsa içinde bu kadar önemli Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 En iyisi cizmemek,isi bittiginde cantaya yada paketine koysun.her cizik veri kaybidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Bence cd çiziklerini gidermenin en iyi yolu üstüne işemektir kusmak daha faydalı, hem mide asidiyle yamuk yumuk olan yerler aşınıp düzleşiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Ben de hep kolonya sürerdim ya. =D Bi özelliğim daha var ki paylaşmak istiyorum, ben kolonyayı ''kolon yağı'' sanıyordum eskiden. xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 kolon... kalın bağırsak yağı. iğrenç >. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 üç kulfallah bir elham herşeyi çözerdi be kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Kolon yağı nedir abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Kolon yağı nedir abi biliyorum sanki bu muhabbeti :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.