serpentine Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2009 (düzenlendi) Ben çok beğendim gerçekten Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 geçen gün facede görmüştüm , paylaşıcaktım forumda unutmuşum şimdi hatırladım , teşekkürler ,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 haha parçada çok şeker kendileride Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2009 çok güzel bir türkü çalışması olmuş , kulaklarımın pası silindi resmen dinlediğimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 bütün türküleri böylemi ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Küfrediyorlar sanki Ayrıca soldaki o acayip sesi çıkarana kadar onu kadın zannediyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 güzelmiş sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 benim bildiğim bunlar Yakut Türklerini o taraflardan Şaman ezgileri (şaman ezgileri old. nereden anladım?? Çünkü gırtlaktan söyleniyor. Örnek Hun Hur Tu) Taa Göktürkler'den kalma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 Güzelmiş.. Ama soldaki adam ilk ses çıkardıgında geğiriyor gibi ses çıkıyor... Neyse şaka bir yana değişik bir türküymüş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
disturbed Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 soldaki girmeseydi şarkıya daha iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 soğuk seslerine vurmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2010 Bu arada Sibiryalılar ÖzTürklerdendir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.