theangelofdeath Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 http://www.resimupload.org/data/media/75/7090107120943zo95op.jpg Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok http://www.billboard.com.tr/Images/DosyaInceleme/Sebnem-Ferah4.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Gerçekten de şebnemin en güzel en çok gaz veren parçalarındandır şarkıdan anlam fışkırıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var biriyle fena halde dertleşmeye evimde ne sıcak bir tabak yemeğim var ne de televizyonun sesinden başka ses ama içimde bi' yerlerde sabır taşı gizli sanki doğduğum günden bugüne orda duruyor sessiz bir kaya düşün deniz kıyısında yalnız dalgalara göğüs gerip soğuktan üşüyor ne ahlak ne de sevgi gökten dünyaya indi insanlık istedi keşfetti hepsini dün doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde hem kötü var hem iyi hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım "senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" diye soran hazırcı tembel sen misin? böyle yaşlanmak olmaz seninki eskimek, çökmek ruhu küskün bomboş bir bedensin kelimeler yetse daha neler neler buldum elimle koymuş gibi huzurluyum geniş ve loş bir yer istersen sen de bir uğra doğru yanlış iyi kötü herkes orda hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Vazgeçtim dünyadan, dediğini aldırmayın siz. O dünyanın küçük deniz kızı... Sen bizi bırakma küçük deniz kızı sen aşkından vazgeçme. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.