raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2009 masadayım, elimde bilmem kaç yılından kalma bir şarap şiseşi, önümde hiç kimse... sana, içinde hiçbir şey olan mektuplar bıraktım, bitmiş kalemlerle yazılmış kağıtları katlayıp koydum zarflara, olmayan adreslere gönderdim, senin için ama olmayan isimlerle... masadayım, elimde sandıktan çıkarttığım, bilmem kaç yıllık sigara! dumanın tüttürüyorum odaya doğru, üzerinde senin fotoğrafının olmadığı duvarlara savuruyorum küfürleri... dışarı da yıldızsız bir gece, ayın yerini bulutlar almış, samanyolu terk edip gitmiş. dudağımda hafif bir gülümseme, hafif meşrep bir müzik sesi geliyor dışarıdan. elimde ki şişenin içinde şarap kalmamış, resimlerin hiçbirinde sen kalmamışsın... sana; duvarlarına kokusu sinmemiş, hatıralarınla donatılmamış bir gökyüzünden sesleniyorum! kaybettiğim bütün yıldızları geri getirmeye gücüm yetmez! zamanını vermek haddime bile değil... sana; kaybettiklerini veremeyeceğim bir yerden sesleniyorum... gelip gelmemen umrumda bile değil ama... ...... ...... masadayım; elimde bilmem kaçıncı yıldan kalma, bilmem kaçıncı sigaram. yanımdaki şişenin kaçıncı olduğunu bilmiyorum. saymadım da zaten... senin için yazmak için ayırdığım bütün kağıtlar burada, kalemlerin dağılmış masaya... sana; hiçbir yazı göndermedim, hiçbir zarfa ismini yazmadım, hiçbir postacıya adresini vermedim... bilmiyorum, gelir misin, gelmez misin, bilmiyorum! ben masadayım, içkimi içiyorum, sandıktan çıkardığım sigarayı yakıyorum... seni bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 çok güzel paylaştığın için teşekkür ederim:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 ben masadayım, içkimi içiyorum, sandıktan çıkardığım sigarayı yakıyorum... seni bekliyorum... hep sonu böyle oluyor nedense.teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Bende seni bekliyordum her an her yerde, nasıl desem işte ben böyle diyeceğimide diyemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 rasko abim süpersinn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.