nevermore Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2009 psişik vampirler auralarında oluşan bir hatadan dolayı kendi enerji üretme mekanizmaları bozuktur. Bu yüzden auralarından çıkan dokungaçlar başkalarının auralarından enerji emerler. Bu enerji emme işlemi enerjisi emilen kişinin aurasında hasarlara sevep verir. Eğer ki birçok psişik vampir saldırısına uğrarsanız enerji yokluğundan ölüme kadar gidebilr veya sizinde kendi enerji üretme mekanizmanız bozulabilirve psişik vampir olabilirsiniz. Psişik vampirliğin derecesi enerji emdikçe artar. vampirlik iyice artar. Psişik vampirler enerji emdiklerinin farkına varmazlar. Bilinçli emmezler zaten. Enerjisi gidenler ise kendini bitkin ve çok yorgun hisseder. Bazıları ise bir takım majik ritüelle başkalarının enerjilerini çalabilir. Örneğin bir grubun enerjisi çekilerek onun bir maçta veya işte performansını düşürenler vardır. Korunma yolu ise öncelikle auraları güçlendirmektir. O kişilerin direk gözlerine bakmayın ve o kişilerin yanından ayrıldıktan sonra yıkanın mümkün değilse elinizi yüzünüzü yıkayın. Psişik vampir olanlar ise aura güçlendirmeler ve bir takım alıştırmalarla düzelebilirler. Enerjimizi çeken insanlar psişik vampirler adlı kitabı öneririm orada hem test var hem bilgi var hemde alıştırmalar var. Alıştırmaların hepsi deneysel ispatlanmış.... Basit bir örnek ile , gündelik yaşamda karşılastığımız kişilerde olabilir, konuştuğunuzda halsiz yorgun hissedersiniz kendinizi işte bilinçli yada bilinçsiz bir şekilde enerjinizi emen kişiler(psişik vampirlerdir) bunlardır. malzemeler iki beyaz mum (tanrıyı sembolize eden sağ altarda tanrıçayı sembolize eden sol altarda). en sevdiğiniz koku esansı deniz tuzu (çok önemli) en sevdiğiniz yağ (gül yağı tercihedilebilir... zeytin yağı dahi olabilir) yapılması gerekenler altarın sağ üst köşesine tanrıyı temsil eden mum sol üst köşesine tanrıçayı sembolize eden mum yerleştirilir.ortada deniztuzu ile kaynayan su en alt kısımda (en alt orta) yer almalıdır.(size doğru bakacak şekilde) yağı aşağıdaki sözleri söyleyerek altardaki tüm malzemelere damlatın.(yukarıdan aşağıya ,ortadan kenarlara doğru) "I ward off any and all negativity, in my home, work, school, and in my everyday life, No evil or negativity shall enter here." " evimi ,işimi ,okulumu her gün bulunduğun yeri her türlü kötülükten kötü enerjiden koruyorum. hiç bir kötülük veya olumsuzluk giremesin!!!" tüm malzemelere yağ damlatma işi bittikten sonra kullandığınız tü eşyaları ve sizi saran bir beyaz ışık düşünün... eviniz işiniz vs resmini gözünüzün önüne getirin. bu beyaz ışığın bütün bu mekanları sardığını düşünün ta ki şu sözleri söyleri söylemeye hazır hissedene kadar. "Psychic vampires who lurk in the night psychic vampire who try to destroy my life, destroy no more of what I have achieved, destroy no more of what I have received, negativity is not welcome evil as well is not welcome in me, around me, or around people I love." " gece saklanan pisişik vampirler hayatımı mahvetmeye çalışan psişik vampirler kazanımlarımı daha fazla yok etme ulaştıklarımı daha fazla yok etme kötülük hoş karşılanmıyorsun şeytanlar da öyle (hoş karşılanmıyor , saygı duyulmuyor) içimde etrafımda sevdiğim insanların etrafında!!!" yukarıdaki sözleri işe yaradığına inanana kadar tekrar edin işiniz bittiğinde etrafınızı saran beyaz resimin kaybolduğunu düşünün mumları kendileri sönünceye kadar yakın... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murphy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 hmm bana biraz garip geldi gerçekten işe yarıyor mu peki ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Garip gelen kısım neresi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nalper Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 ben küçüklüğümden beri bu şeyi yaşıyorum.insanların etrafımda olmasını istiyorum onlar yanımda oldukça kendimi daha iyi hissediyorum ama bzen tam aksine sanki onları negatif enerjilerini çekiyorum.buda beni daha kötü yapıyor ellerim titremeye başım ağrımaya başlıyor. yalnızken daha çok yatıp müzik dinlemeyi seviyorum müzik bana kısada olsa enerji veriyor. hmde çok ilginç bir şey daha var bazı arkadaşlarımla uzun süre konuştuğumda bir gün sonra bana kızıyorlar 'bana büyü mü yaptın bütün gün her yanım ağrıdı'diyorlar bende insanların enerjisini kullandığımı öğrenince onların ağrılarını dindirmek için kullanmaya başladım yani yardım için ama bu seferde ben hasta olmaya başladım(şiddetli ve uzun süreli ağrılar). ilk kez tanıştığım birinin yanındayken eğer kötüyse başım döner kendimi kötü hissederim ama eğlenceli enerjisi çok ve iyi insanların yanında bnde öyle olurum akla gelen bütün manyaklıkları yapacak dereceye gelirim. bazı insanların yanında aşırı dercede konuşurum (ki ben konuşmayı sevmem) vede yorulmam ama onlar hiç konuşmak istemez. ben bu durumdan rahatsız deilim ama sevdiğim insanlara zarar vermek istemiyorum.o yüzden yalnız takılmayı seviyorum en azından sewdiklerime zarar vermiyorum onlarla yüz yüze konuşmak yerine internt üzerindn konuşuyorum ama kızdığım insanların yanında dururum hasta olması için yada hep ona bakarım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murphy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Garip gelen kısım neresi ? garip gelen kısmı ne bilmiyorum yani ama ben bu işlere yeni başladım forumda gördüğüm coğu şey garip geliyor ama bu korunma büyüleri fln pek anlam veremedim yani bunu bi matığa oturtamadım dolayısıyla garip geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 İlk defa bir büyü gördüğüme bu kadar üzüldüm.. Psisik Vampir eğilimim çok yüksek.. İstemeden enerji çekiyormusum ve insanlar bana krsı büyü yapacaklar .s Gerçekten kendime acıyorum.. Psisik Vampirlikten kurtulmak için bildiğiniz bir büyü varmı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efeshi Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 ben isteyerek insanlardan enerji çekiyordum, hatta bunu güçlendirecek büyüler bile yaptım ama geçtiğimiz günlerde benim gibi witchcraftla uğraşan bir arkadaşımdan enerji çekmek istediğimden beri auramdaki benim hayal ettiğim enerji çeken kolları hissedemiyorum sizce bu büyüyü yapmış olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 bunun islam açısından geçerliliği varmı peki... -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Garip gelen kısım neresi ? islam açısından geçerliliği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 bunun islam açısından geçerliliği varmı peki... -_- Kur'an-ı Kerimde çeşitli ayetlerde ve Kur'an harici bazı hadislerde psişik vampirliğe göndermeler yapan ifadeler vardır, ancak alenen söylenmiş-yazılmış bir bilgi mevcut değildir. Ancak incilde bu konuyla ilgili daha açık ayetler mevcuttur. Eğer sormak istediğiniz paylaşılan büyünün İslamiyet açısından geçerliliği ise bir kaç mezhep hariç hemen hemen tüm mezheplerde büyünün her türlüsü yasaklanmıştır, dolayısıyla bu büyü de yasaktır. Ayrıca büyüyü incelediğimizde daha çok paganlara yönelik bir uygulama olduğunu görebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celentra Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2021 Bir şey soracağım ben bu enerji vampirlerine inanıyorumda bazı gördüğüm sitelerde adminler sürekli ay enerjim düştü sizin yüzünüzden aranızda enerji vampiri var niye böyle yapıyorsunuz falan diye değişik değişik şeyler diyorlar? Bu gerçekten böyle mi bana aşırı saçma geldi yani enerji vampiri uzakta iken bile enerji çalabilir mi? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2021 Bir şey soracağım ben bu enerji vampirlerine inanıyorumda bazı gördüğüm sitelerde adminler sürekli ay enerjim düştü sizin yüzünüzden aranızda enerji vampiri var niye böyle yapıyorsunuz falan diye değişik değişik şeyler diyorlar? Bu gerçekten böyle mi bana aşırı saçma geldi yani enerji vampiri uzakta iken bile enerji çalabilir mi? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.. herhangi bir etkileşiminiz varsa neden olmasın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.