Urumhamatahayil Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2007 Groushankar meditasyonu üçüncügöz çakrasını aktive eder. İlk aşama: 15 dk. Gözler kapalı ve sırt dik olarak rahat bir pozisyonda oturun. Burundan derin nefes alarak ciğerlerinizi tamamen havayla doldurun. Nefesinizi tutabildiğiniz kadar uzun süre ciğerlerinizde tutun ve sonra da çok sakin ve yavaş bir şekilde vermeye başlayın. Ciğerlerinizi tekrar hava ile doldurmaya başlamadan önce de kalabildiğiniz kadar çiğerlerinizi havasız tutun. Bu nefes döngüsünü ilk aşama boyunca tekrar edin. İkinci aşama: 15 dk. Normal nefesinize dönün. Bedeninizi sabit tutarak, hareket ettirmeden çok yumuşak bir şekilde gözler rahat bir şekilde yanmakta olan muma bakın Üçüncü aşama: 15 dk. Gözler kapalı ayağa kalkın ve bedeninize rahat olması ve duyarlı hale gelmesi için izin verin. Bedeninizi normaldeki kontrolden farklı olarak bazı zor farkedilen enerjilerin bedeninizi hareket ettirdiğini hissetmeye başlayacaksınız. Latihan adı verilen bu olayın gerçekleşmesine izin verin. Siz hareketi yapmayın; bırakın hareket kendiliğinden yumuşak, zarif bir biçimde gerçekleşsin, Son aşama: 15 dk. Yere kapalı gözlerle uzanın, sesiz ve hareketsiz kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 deniycem rahatlarim umarim varya ogrencilere ozel meditasyon dersi verilmeli bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 arkadaşalr bu meditasyonun bize ne gibi fayda sağladığınıda açıklarsanız sewinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 üçüngöz çakrasını açmak için ne için olduğu başta yazıyor zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Arkadaşlar bu uygulama sırasında zihninizin açık olması çok önemli.Yani uygulamayı yaparken hiçbirşey düşünmemelisiniz.Aklınıza üşüşen düşünceler olacaktır.Onlara eğer siz "dokunmazsanız" onlar geldikleri hızla akarak zihninizden uzaklaşacaklardır.Emeğine sağlık urum güzel bi anlatım olmuş.Uygulayanlar deneyimlerini yazarlarsa daha güzel olur kanımca Saygılar..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 ben düzenli olarak yapıyorum ve gün içinde bazı nedenlerle ağırlık oluşuyor bu ağırlığı kaldırıyor üçüncü gözüm acık olduğu için sadece tazeleme yapmış oluyorum ama üçüncü gözü açmaya yardımcı olacak bir teknik tibetlilerin bir yöntemi daha var ama çok meşakatli bir yöntem bu yönteme ek olarak sitede bir arkadaş vermişti ama hatırlamıyorum yerini geliştirme teknikleri var kartlarla felan onlarıda deneyebilirler bazı yazı karakterleri diye bir bölüm açmıştım ordaki yazı teknikleri belli inanışların majide kullandıkları yazılar ismini yazıp yanınında taşımanızda yine yardıcı olur yine kuvars taşınını yanında taşımak iiyidir sitede vaermiştim geegen büyüleri diye oradanda psişik güç için kullanabileceğiniz yöntemler var zamanla çalışarak güzel sonuçlar elde etmek mümkün mum ve tütsüyüde eksik etmeyin kundaliniyide unutmayın tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Tütsüler konusunda kapsamlı bir çalışma var elimde çevirir çevirmez ekliycem siteye.Evet kuvars minerali gerçekten önemli ametist kullananlar da var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 ametitsi uyku için kullanıyorum yastığımn altına koyuyorum uyumak için psişik etkisi olduğunu bilmiyordum acaba o yüzden mi sabaha kadar sinema gibi rüya görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 pardon kedni alintima bir cevap yazmak istiyorum rahatlarim felan meditasyon lafini duyunca bence cok yararli ozellikle benim gibi durugorusu gelismememis kisiler icin paylasim cin saol kerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Yha arman sürekli ismiyle hitap ediyosn hni urum.'a iyi güzelde benim kafam karışıyo bi anda:DSanki senin tanıdığın kerimle urum. farklı kişilermiş gbi fln gelio sora bakıyorum başlığı urum. açmış :DAmetistin de psişikj etkisi var zatn o da bir çeşit kuvars idi yanlış hatırlamıyorsam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 pardon tamam rimmon bunda sonra urumhayatil yazarim biraz uzun geliyoda:D bu arada senin buyuk enrhi sacan seye ne oldu bulabildinmi ne oldugunu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.