mescalin Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2006 Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan başka şeylerden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3lt3m Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 işte benim dizim.. süper mutlaka izleyinnnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 mutlaka mutlaka izleyin derim kesınlıkle bugune kdr ızledıgım en super dızı senaryo mukemmel bulmaca gıbı flashback ler ozellıkle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 işte benim dizim.. süper mutlaka izleyinnnn konusu ne_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2006 bi uçak kazası sonucunda adaya düşüolar ama garıplıklr baslıo vs vs bole yazınca çok klişe bı konu gıbı gozuksede gercekten cok super Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Zaman zaman seyrettiğim için maalesef konudan kopuyorum Buldukları sığınak neyin nesi kimlere ait sonra karşı gruptan niye çok korkuyorlar karşı grup yamyammı o kısımları tam anlayamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 hangi kanalda izleyeceğiz bunu :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 binbir gece ve turevi sacma sapan dizi izleyenler su diziyi bi izlesinler allah askina belki diziye bakis acilari deisir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 yaa arkdaşlar nette bölümleri var mı bunun...ben kaçırdım bayaa bi...yardımcı olan olursa sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 torrent ile indirebilirsin. altyazı için ise googleda aratırsan ilgili bölümlerin altyazılarını da bulabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 http://www.divxplanet.com altyazilar burdan bulunabilir hatta her filmin alt yazisi bulunabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 1 günde season 1 bitti. (12 bölüm ) , şimdi sıra diğer bölümleri bulmakta.. O kadar bahsedildiki dayanamadım izliyeyim dedim , başından kalkamadım sonra.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2007 ohoo bir sezonda 24 bölüm var 3. sezonda olduğunu düşünürsek daha baya bir bölüm var önünde. ama 3. sezonun ortalarına doğru artık sanki biraz suyu çıkıyor gibi dizinin.. ayrıca prison breaki de öneririm oda çok güzel dizi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 bende bu dizinin sevenlerindenim işte size çok güzel bir site http://www.yuzsekiz.com herşey var burda arkadaşlar dizinin bölümleri altyazılar,yorumlar fln..Ayrıca 3. sezonun 11. bölümünden itibaren dizi tekrar eski heyecanını yakaladı..İzlemek isteyenler topluca indirip izlesin yoksa kafayı yememek içten deil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 ohoo bir sezonda 24 bölüm var 3. sezonda olduğunu düşünürsek daha baya bir bölüm var önünde ama 3. sezonun ortalarına doğru artık samki biraz suyuy çıkıyor gibi dizinin.. ayrıca prison breaki de öneririm oda çok güzel dizi.. toplam 6 sezon sürecek lost dizisi.. su an 3. sezon 17. bölümün yayınlanmasını bekliyorum :p bence hala gizemlerini koruyan cok sey var .. ki bu dizi üstüne yapılan bi sürü komplo teorisi var.. bunları okuyun derim.. ama tabi son bölüme kadar izlediyseniz.. yoksa bi anlamı kalmıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetywitch Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2007 gercekten sahane bır dızı daha once yayınlananlara bız dızı mı dıyorduk tekrar bı dusunelım 1 saatlıkbır dızı bızı sıkarken ben ıkı gundur ıs yerıne uykusuz gelıyorum dızıyı ızlemek ıcın sezon 2 bolum 3 e geldım eve gıtmeyı sabırsızlıkla beklıyorum :DDDDDDDDDDDD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 gercekten sahane bır dızı daha once yayınlananlara bız dızı mı dıyorduk tekrar bı dusunelım 1 saatlıkbır dızı bızı sıkarken ben ıkı gundur ıs yerıne uykusuz gelıyorum dızıyı ızlemek ıcın sezon 2 bolum 3 e geldım eve gıtmeyı sabırsızlıkla beklıyorum :DDDDDDDDDDDD sen eve gidemiyorsun.. ben daha adımımı kampüsten dısarı atamadım sırf download etmek için.. :p:p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Ve sonun da bende Lost kervanına katılmış bulunmaktayım biraz geç oldu ama olsun hiç güç olmuyor izlemesi:) gerçekten muhteşem bir dizi.Şu an elimde ikinci sezona kadar var.Ve pc başından kalkamaz oldum:) Herkese şiddetle tavsiye ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 6 sene once lost a cok benzeyen yabancı bir dizi yayınlanıyordu turk televizyonlarında..ona cok benzediği icin keyıf almadım.ilk bolumlern maliyetı 1 mılyon dolar tutmus yapımcı kaldrmak ıstemıs patlama yapınca devam tabii ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 her bölümde ilginç bir şey öğreniyorsunuz, oldukça güzel bir dizi, izlenilmesi tavsiye edilir..=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 süperdir, muhteşemdir, izlenesidir. Gerçekten ben de tavsiye ederim herkese onun yanında da çıtır çerez olarak Prison Break ve Heroes iyi gider Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzey Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 izlenmesi şiddetle tavsiye edilen dizi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 4 8 15 16 23 42.. umarim guzel biseylere baglarlar guzelim diziyi de biz de torunlara ya bizde boyle bisi vardi diye anlatiriz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unbreakable Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 arkadaşlar izleyin bu diziyi.yoksa çok şey kaçırırsınız.ama tehlikelidir de çünkü insanı dünyadan koparayor oturupta 5 bölümden aşağı izlemek neredyse mümkün değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ensiferum sanırım losta benzeyen dizi lost world'dü ama o da çok güzel diziydi... lost izlemeyenler çok şey kaçırıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.