cypruswitch Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2009 Merhaba arkadaşlar cok uzun bir suredir aranızda değildim sitede olmak tekrardan cok hos. Konuyla alakalı olanlar ve gercekten enochian üzerine arastırma yapmıs olan arkadaşlardan bir ricam olacak 7. anahtarla ilgili bilgi istiyorum benim için çok önemli RA-ASA.. ateş ve doğuyla ilgili bir anahtar olduğunu biliyorum.Ama bu anahtarı öğrenmem gerektiğiyle ilgili işaretler aldım.Daha sırrı çözemedim ama tüm gelecekteki hayatımı etkileyeceği kanısındayım. Eğer bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden cok tesekkur ediyorum.İnternette de arastırmaya devam edecem elbet ama deneyimli kişilerin yorumları benim için salt yazıdan daha önemli. Saygılarımla Gothnea Seaton Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Care Frater, Öncelikle konuyu senin de yanlış yere açtığını görüyorum. Sorduğun sorunun Kabala'dan daha çok Maji ile ilgisi var. Hep yanlış yere açmışız, baknsanıza Maji kısmındaki konu sayısı pek az kalmış, forumdaki tüm diğer konu başlıkları arasında en az konusu olan maji olmuş.. Diğer konu, eğer ateş ve doğuyla ilgili bir işaret aldıysan, doğuya doğru yapılan her tür ritüel senin için faydalı olmalı potansiyelinde demektir. İki yöne yapılıyor çalışmalar, kuzeye ve doğuya. Kuzeye yapılanlar negatif, doğuya yapılanlar pozitiftir. SEn pozitif hakkında işaret almışsın, In L.U.X. -majikal isim ve motto olayını pek zevdiğim söylenemez, kinayedir.- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.