ArchangeL Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2007 Love,Light,Strength... http://www.ataraxia.net Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2007 Yeni albümleri Kremasta Nera çıktı İsteyen http://www.ataraxia.net sitesinden dinleyebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 uzun zamandır adını duyduum ama dinnemenin bi türlü nasip olmadıı grup..eline salık..sanırım vesile sen oldun:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 şimdi indirdim 13 tane sarkısını buldum ve gercekten cok ama cok hoş ılk defa dınledım ve bu grupla kesfetmemde faydan oldugu ıcın tesekkur ederımm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Ahh Ataraxia,büyülü tınılar,süzülen notalar.Saf Folk...Dinlemeyen bilemez işte her dinleyende anlayamaz.Tanışmama vesile olan Losteirosss'a buradan teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim...Sağol archangel boş geçilmemesi gereken bir başlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 arkadaşlar butur paylasımlarda bulunurak severek hatta hayranlıkla dınledıgınız muzıklerı baskalarına da tanıtma fırsatınız dogar bıraz zaman ayırıp bu tur paylasımlar yapmanız dılegıyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 "Amin!!!"diyorum da pek ilgilenen yok nihtwish:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 evet oyle gorunuyor ama muzık konusunda kankam belfalasa guvenıyorum en kısa zamanda el atmasını ıstıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.