raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2009 ilişkim var lan benim.... kiminle bilmiyorum ama bugün yoldan geçen biri senin ilişkin var dedi. sonra da gitti. arkasıdnan baktım baktım.... o kadar baktım ki arkamdaki adamlar, "lan manyak ya devam et ya get, ahamda gaçtı metiro" dediler de kendime geldim. ben de tuttum bunu herkese yaydım. yok niye yaydığımı da bilmiyorum ama ilişkim var olum benim... kiminle niye bilmiyorum...şimdilik var olduğunu biliyorum. yok anlamadığım neden öyle dedi, niye bana dedi, sonra niye gitti... lan söylüyon bari gerisini getir. getirmiyosan da söyleme.... delircem ya... hayır anlamadığım sen bunu herkese mi yapıyorsun yoksa sadece bana mı yaptın. cevap ver cevaaapp! sinirli adamın oğlum ben. varya arkamda kimler var sen bilmiyorsun! buldururum da söyletirim seni! ne istedin lan benden! ne güzel işimi halledip, evime gelip uyuyacaktım be! ne istedin masum benden! heee! ne günahım vardı da seni buldum! ayıp lan ayıp! hiçbir insan evladı yapmaz bunu be! sen tut, birinin karşına çık, "senin ilişkin var" de git! bari devamını getirseydin be... ne ilişkisi hee? sorarım sana ne ilişkisi?! ticari mi, duygusal mı, ailesel mi? ne tip bir ilişki! şimdi düşünüyorum da, benim gibi bahtsız birini öyle dünyalar güzeli biri bulmayacağından buradan sana ana avrat küfür etmek işime geliyor. yok karşındayken küfür edemem çünkü döversin falan alim allah! neyse.... sinirlendim... sen de yoksun hazır. iyice bi küfür edeyim sana da raahtlayayım ama bak! yeminim var. bulucam kim olduğunu o benimle ilişkide ki! ahanda şimdi ben nasıl uyuycam... hiç bilmez söylüyom da merak eden olur mu diye... bulcam lan seni benimle ilişkisi olan kişi...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 rasko sana bu haşin yolda başarılar:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 teşekkürler efendim... bu azimle neler yaparım bir bilsen:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2009 Cok komik birisin rasko Azim Karar Ve netice :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 yok be komik değilim ben azimliyim:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 ilişkin var oğlum senin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 var tebe... elin adaımı bile biliyo be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 ahanda bizim içimize de bir meraktır düştü.. ilişkin var ya senin.. şimdi mutlu mu olsak adına..?? bizler de ne diyeceğimizi bilemez hale geldik.. ilişkin var ya senin... umarım herifin oğlu sana bir oyun oynanamıştır... ki ne gıcığı vardı da böyle birşeyi şıpıdanak ve ulu orta söyleyip de ilerleyebildi.. bu ne vicdansızlık.. bu ne kalleşlik.. şimdi ilişkin var ya senin.. her geçen güne ne olduğu bilemeden merak içinde uyanıp da kimdir, nedir bilemeden sudan çıkmış balık kıvamında kıvranmak.. var mı? yok mu? ta ki buluncaya kadar bu belirsizlik içinde......... Raskocum üzülsem mi? sevinsen mi adına?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 merak edin merak edin... iyidir merak... takipçisi olun... bulduğumda ya da bi iz bulduğumda hemen açıklıycam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 pembe dizi kıvamında birşeyler geliyor gibi ya.. hadi hayırlısı artık.... sabırsızlıkla bekliyoruz.. (yaw nerden takıldı bu çoğul ekleri dilime.. neden herkes adına konuşmak yerine kendi açımdan merak ediyorum demiyorum ki..?? neredeyse tuvalete bile yanımda birilerini sürükleyeceğim..) (olumlu neticileri özellikle) sabırsızlıkla bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 bekleyin... bekle... beklesinler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Raskol ilişkiden ne haber merakla iletini bekliyorum meraktan catlayacam burda buldun mu adamı yada bayanı bi ileti yaz:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Sana bunu diyen adamı tarif et eğer İzmir de karşıma çıkarsa söz veriyorum onu tenhada kıstırıp konuştarağım . Belki de adam falcıdır önceden hissetmiştir ama salla zaten tutturamıyorlar bana da otobüste öyle delinin biri denk gelmişti, dediklerinin hiçbiri tutmadı . Neyseki bende o adamın telefonu var canımın istediği zaman telefon açıp sövebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.