lucidream Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2009 Bir arkadaşım akrep burcu ve yükseleni de akrep,birisi ona bu yüzden akrep burcunun çoğu özelliğini taşımadığını sylemiş ki öle de akrep burcuyla hiçbi alakası yok..şimdi tam olarak hangi burca ait oldğunu bilmesi için astrolojiden anlayan birine gitmesi gerekiyormuş ama etrafımızda böle biri olmadığı için bi de size sorayım dedim,bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 olayı anlamadım sanırım ya da şöyle diyeyim anladığım şey oldukça mantıksız bir şey herhalde böyle bir şey değildir diye düşündüğümden anlamamazdan da geliyor olabilirim. kısacası adam gibi bir yorum istiyorsa astrolog tan danışmanlık hizmeti almalı...onun dışında sadece burçlarını açılarını merak ediyorsa doğum saati doğum tarihi ve doğum yeri bilgilerini verirse yardımcı olabilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucidream Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 işte çevremizde astrolojiden anlayan biri olmadığından yada bi astrolog olmadığından buraya yazdım,belki burada profesyonel birileri yada bu işle gerçekten uğraşan birileri vardır diye.Tekrardan izah ediyim,arkadaşım akrep burcu ama akrep burcunun hiç bir özelliğini taşımıor,(bu arada yükseleni de akrep)birine danışmış o da arkadaşıma demişki hem burcun hemde yükselenin akrep olduğundan akrebin özelliklerini taşımıorsun bir astrologa doğum haritanı inceletmelisin demiş,bizde hangi burcun özelliklerini taşıdığını öğrenmk için buraya yazalım dedik.Bize yardımcı olabilirmisin?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 sanırım astrolojik danışmanlığın ne olduğuna dair bir fikriniz yok... ortalık yerlerde yapılacak 3-5 cümlelik bir şey değildir danışmanlık...ücreti de vardır çeşidine göre değişen... merakınızı giderip burç ve gezegen yerleşimlerini söylerim... gerisini de sitedeki bilgilerle arkadaşın okur geliştirir...daha geniş bilgi isterse de danışmanlık için başvurur bir astrologa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucidream Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 evet anlıorum zaten,biz sadece burdan yardım almaya çalıştık,öleyse yapabileceğiniz kadaryla yardım ederseniz sewinirim..25ekim1987,sabah saat 7suları,antalya...teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 anlatmaya kasamıcam daha...suları derken tam saat olursa ya da bir saat aralığı daha yararlı bilgi vermiş olursun... -------------------- cinsiyet nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucidream Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 kasmayın ozaman,yardımcı olma zorunluluğu yok zaten,ben sadece sordum nese,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2009 anlatmaya kasamıcam dedim yardımcı olduğumu görüyorsun ama istemiyorsan keyfin bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 olayı anlamadım sanırım ya da şöyle diyeyim anladığım şey oldukça mantıksız bir şey herhalde böyle bir şey değildir diye düşündüğümden anlamamazdan da geliyor olabilirim.... Hemfikirim Akrep burcu ve Asc Akrep ve hiçbir özelliğini göstermiyor Evet kendini iyi saklayabilir diyelim böyle biri Terazide gezegen bollugu mu var acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 benim terazide gezegen bolluğu var valla hiç de öyle gizlenen biri yapmaz kişiyi yükselen ve güneş aynıysa yırtınsan da saklayamazsın kendini neyse arkadaş yardım istemediğine göre problem de yok demektir...başka yardım isteyenlere enerji harcamalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Benim bi yükselen Terazi başka yok.. Arkadaş yay burcuymuş zaten Nesi var diyceksin, kimse alınmasın darılmasın ama Yay kova ikizler gibi burçların sordugu sorularla ben pek ilgilenmem Sebebi şu : Biz toprak grubu insanlar ciddiyet timsali kişiler oldugumuzdan en minik tuhaf soruyu bile (hele ki ben Başak) ayrıntısıyla inceler adeta rapor sunarız. Bu burca mensup kişilerin sordugu soruya yanıt bulmak için debelenirken onlar coktan soruyu boşvermiş ve keyiflerine bakıyor olurlar genelde Sonra da aman ayrıntı da neymiş deyip bu zavallı Başak kızını kıpkırmızı ederler ve intikam duygusunu bilmeyen Başak küser darılır ve sıkıyorsa bir daha bana soru sorun der cancanı bitanesi su grubu sevgilisinin ya da dostlarının kollarında ağlar heheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 ahaıhaıhıah anlaşıldı neden beğenmediğin teraziyi:rofl: hava ve ateşlerden haz etmeyen toprağın başağı ...zorlar tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Ay evet yaa Hava-ateş iğğ Kaçıyorum resmen Gelsin sular topraklar Ohh akıp gidelim:D Bir kaç ateş-hava gezegen var ama yetmiyor Neyse konu saptı ama muhabbet oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 insanları önyargılı olup elementine göre değerlendirmeyin lucidream, o arkadaşının akrebin hiçbir özelliğini taşımaması imkansız. Örneğin koç-koç kombinasyonunda birinin koçx2 bir aceleciliği ve tezcanlılığı vardır. Bence arkadaşın doğum tarihi veya saatinde bir problem olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 ahahaha yükselen yay konuşuyor güneşi ve ayı toprak olaraktan valla benim için sorun yok astrolojiyle birleştikçe herşeyin mükemmelliğine dumur oluyor insan bir kez daha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.