Locked Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2009 Tonight we drink to youth Bu gece gençliğe içiyoruz And holding fast the truth Ve hızla tutunmaya gerçeğe Don't want to lose what I had as a boy Gençken sahip olduklarımı kaybetmek istemiyorum My heart still has a beat Kalbim hala atıyor But love is now a feat Ama aşk şimdi cesaret işi As common as a cold day in L.A. L(os) A(ngeles)'ta soğuk bir gün kadar sık rastlanan Sometimes when I'm alone I wonder Bazen yalnızken merak ediyorum Is there a spell that I am under Etkisinde olduğum bir büyü mü var diye Keeping me from seeing the real thing Gerçeği görmemi engelleyen Love hurts Aşka yaralar But sometimes it's a good hurt Ama bazen güzel bir yaradır bu And it feels like I'm alive Ve hala yaşadığımı hissettirir Love sings Aşk şarkılar söyler When it transcends the bad things Kötülükleri aşabildiğinde Have a heart and try me Bir kalbi vardır ve beni dener 'cause without love I won't survive Çünkü aşksız hayatta kalamam I'm fettered and abused Engellendim ve acı çektim Stand naked and accused Savunmasız kaldım ve suçlandım Should I surface, this one-man submarine? Su yüzüne çıkabilir miyim, bu tek kişilik denizaltıyla I only want the truth! Sadece gerçeği istiyorum So tonight we drink to youth! Ondandır bu gece gençliğe içiyoruz I'll never lose what I had as a boy Gençken sahip olduklarımı asla kaybetmeyeceğim Sometimes when I'm alone I wonder Bazen yalnızken merak ediyorum Is there a spell that I am under Etkisinde olduğum bir büyü mü var diye Keeping me from seeing the real thing Gerçeği görmemi engelleyen *Love hurts Aşka yaralar But sometimes it's a good hurt Ama bazen güzel bir yaradır bu And it feels like I'm alive Ve hala yaşadığımı hissettirir Love sings Aşk şarkılar söyler When it transcends the bad things Kötülükleri aşabildiğinde Have a heart and try me Bir kalbi vardır ve beni dener 'cause without love I won't survive Çünkü aşksız hayatta kalamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=J0ZRvxDrOxo I'd like to close my eyes and go numb But there's a cold wind coming from The top of the highest high rise today Its not a breeze cuz it blows hard Yes and it wants me to discard the İyidir tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Make yourself ve love hurts çok güzel şarkılardı birde bunun acustic versiyonu daha güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.