cactus Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2009 Kaçıncı başlık bilmiyorum O.O Allah rızası için -veya her neye inanıyor veya inanmıyorsanız onun için- şu nikimi değiştirin artık. : cactus : _cactus_ Düzenleme-Ve başlığın adı değişti. Kibarca durumun yönetim tarafından değerlendirildiğini anlattığı için Schizophrana'ya teşekkürler. Bana herhangi bir bildirim mesajı gelmediğinden dolayı yinelemek zorunda kalmıştım. Konuya balıklama atlayanlar da mümkünse saptırmasınlar, çalışan beyinlere artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 :rofl:, sizce yüz kapıyı bir kere çalmakmı sonuç verir ya da yüz kapıdan bir tanesini yüz kere çalmak mı ? aklıma geldi soruyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Eğer içeri girmem gerekiyorsa kapıyı çalmakla uğraşmam ben, çalarım baktım açılmıyor kırar geçerim (; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 o zaman eski zamanda ki her tarafı demirden kaplı şovalye zırhı ile saldırmanız gerekicek KapıYa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 zırh zavallıların sığındığı bir metal yığınından başka bir şey değildir O.O konuyu bir meydan okumaya çevirmeyelim istersen, amacından sapmasın. insan gibi ricada bulunuyorum ve bir sonuç elde etmek istiyorum. açtığım tüm başlıklar açıklama yapılmaksızın kapatıldı. kaldı ki yönetim panelini açıp niki yazıp hesap ayarlarıyla oynamak çok zor geliyorsa neden bir sitenin moderasyonunu üstleniyorlar ki, di mi? O.O istediğim akla mantığa ve mümkünse vücut ölçülerime de uygun bir cevap. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 ölçüleri alayım ben terziyimdir bu arada , bu konuda açtığın konular daha önce defalarca silinmiş ise neden bu konuda silinmesin dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Konu silinmiyor yöneticiler görsün diye yönetim bölümüne taşınıyor. Nick değişmek zor bir durum değil ben de dahil pek çok üye yaptı bunu. Ama zor olan hemen yönetimi günah keçisi ilan etmeyip sabırla beklemek galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 En azından konu başlığını okuyan moderatörlerin schizophrana gibi açıklama yapacağını ve yönetime yakışan bir cevap vereceğinden dolayı silinmeyebilir, siyahkarlar (: Ve mümkünse aradaki mesafeyi koru, 10 adımdan fazla yaklaşana dikenlerim değebiliyor. Metal vib... etkisi istemezsin bence. Saygılarımla, yönetim lütfen bu gereksiz mesajları silsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 , tanımadığım birisine herhangi bi zamanda asılacak kadar düşmedim güzelim , o dikenler güzel işe yarar özellikle sivri olanları daha kullanışlıdır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Üslubunuza dikkat ederseniz isim değiştirme şansınız artar bence. Konu başlığından başlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 bizlerde pas gibiyiz.. metali yeriz.. o yüzden kelimelerinizi düzgün seçiniz.. arkadaşımızın kötü bir niyeti yok.. sadece yakınlık göstermiş size.. ama siz anlamayacak ve hemen savunmaya geçebilecek kadar korkuya kapılmışsınız... kelimelerinizden ne derece cesur olduğunuza değinseniz de.. konu açmak yerine yetkililerden birine pm. ile ulaşabilirdiniz.. ki benzer konular mevcuttu.. oradan da devam edebilirdiniz.. sonuç itibariyle yönetim kadrosundaki tüm üyeler görevlerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyor.. çok acil bir durum da değilmiş. boşuna yaygarayı koparmışsınız...:rofl: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Evet kullanışlı sivri yerlerimi ortaya çıkarmadan uza bence O.O Modlar da konuyu temizler mutlu mesut yaşarız. Edit : LA LA LA! LA LA LA! SONUNDA AYNADAKİ YANSIMALAR GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ! LA LA LA! Hemmmen efendimm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Yakında yeni bir hesap açman gerekebilir o zaman alırsın istediğin nicki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Bir "süper" kelimesinin bu kadar fark yaratacağını hiç düşünmezdim yaa... İyiymiş... Süper moderatörlerimizi seviyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2009 Kimsenin gereksiz mesajlar yazarak bunları da modlar temizler artık demek gibi bir lüksü yok.. Belli bir amaç için açılan konuları saptırmak gibi bir lüksünüzün olmadığı gibi.. Yönetimden bir talebiniz varken site içi kurallara dikkat etmenizde de fayda var.. Zaten yanıtınızı almışsınız.. nick değiştirme vs gibi istekler tarafımızdan listeleniyor ve zamanı geldiğinde üye bilgilendirilerek işleme sokuluyor. Yani kargaşa yaratmadan beklemenizde fayda var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar