acko Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2009 bir süredir siteyi geziyorum ve cok faydalı buldum. ancak witchcrafta benim gibi yeni başlayanlar için her konuya değinilen yapılması gerekenlerin sırayla ve özet halinde anlatan kapsamlı bir konu goremedim. mesela temel cadılık dersleri cok faydalı ancak her biri tek bir konu uzerine yogunlasıyor benim aradıgım her konuya ozet olarak deginen en bastan kisinin kendi kendini idare edebilmesini saglayacak seviyeye kadar getiren bir konu. yardımlarınız için simdiden cok tesekkur ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zagzageL Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 aynısına benimde ihtiyacım var... pek yeni başlamış sayılmasam da özet fena olmazdı..:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Sitedeki konular zaten istediğiniz özetin bölümü hangi adımları takip edeceğinizi en iyi bilecek olan yine sizsiniz , en iyi öğrenci , en iyi öğretmen siz olduğunuz gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
will Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 ama daha tecrübeli ve yol gösterici birinin olması gerekmez mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 ama daha tecrübeli ve yol gösterici birinin olması gerekmez mi... Daha tecrübeli ve yol gösterici biri ? neye ve kime göre bu kriter ? burası bir paylaşım sitesi order değil sayın will. yeterince bilgi ve tecrübeye sahip kişiler var konularda son derece kapsamlı tam olarak aradıgınız nedir mesela =? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
will Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 daha tecrübeli birinden kastım büyüler konusunda deneyimli birisi. neyin nasıl yapılması gerektiğini bilen. buranın bi paylaşım sitesi olduğunun farkındayım ama deneyimli insanlar da vardır sanırım üyeler arasında. yani ben yeniler için yardımı olabilir die düşünmüştüm. ama madem işler böyle yürümüyo modu hakim, o zaman fazla bişi söyleyemem bunla ilgili... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavenia Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 bakın ben de yeni başladım ve hakkaten bir hafta kadar öncesine değin birşey bilmeyen biriydim. Şimdi ise bulduğum bilgilerle kendi yollarımı üretiyorum gerçekten işe yarıyor kendine hangini uygun bulursan uygulaman gerekir bence sırası vs pek gereksiz konu olur artık herkes kendi enerjisine göre yapacak birşeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.