Jump to content

Yeni baslayanlar icin yardım

acko

Önerilen Mesajlar

bir süredir siteyi geziyorum ve cok faydalı buldum. ancak witchcrafta benim gibi yeni başlayanlar için her konuya değinilen yapılması gerekenlerin sırayla ve özet halinde anlatan kapsamlı bir konu goremedim. mesela temel cadılık dersleri cok faydalı ancak her biri tek bir konu uzerine yogunlasıyor benim aradıgım her konuya ozet olarak deginen en bastan kisinin kendi kendini idare edebilmesini saglayacak seviyeye kadar getiren bir konu. yardımlarınız için simdiden cok tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ama daha tecrübeli ve yol gösterici birinin olması gerekmez mi...

Daha tecrübeli ve yol gösterici biri ? neye ve kime göre bu kriter ? burası bir paylaşım sitesi order değil sayın will. yeterince bilgi ve tecrübeye sahip kişiler var konularda son derece kapsamlı tam olarak aradıgınız nedir mesela =?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

daha tecrübeli birinden kastım büyüler konusunda deneyimli birisi. neyin nasıl yapılması gerektiğini bilen. buranın bi paylaşım sitesi olduğunun farkındayım ama deneyimli insanlar da vardır sanırım üyeler arasında. yani ben yeniler için yardımı olabilir die düşünmüştüm. ama madem işler böyle yürümüyo modu hakim, o zaman fazla bişi söyleyemem bunla ilgili...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bakın ben de yeni başladım ve hakkaten bir hafta kadar öncesine değin birşey bilmeyen biriydim. Şimdi ise bulduğum bilgilerle kendi yollarımı üretiyorum gerçekten işe yarıyor kendine hangini uygun bulursan uygulaman gerekir bence sırası vs pek gereksiz konu olur artık herkes kendi enerjisine göre yapacak birşeyler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...