psiozzy Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2009 Trueblood fox ta pazar günleri 23:00 de yayınlanmaya başlıyormuş . Ne olduğunu bilmeyenler için: http://www.gnoxis.com/forum/trueblood-27739.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Peki nasıl yayınlayacaklar ? Sansürlü sansürsüz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 O konu benimde kafamı karıştırdı cidden çünkü diziyi bilen bilir cinsel öğeler barındırıyor Bende reklamını gördüm , tahminimce sansürlüdür sansürsüz olursa şaşırırım cidden ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 o zman sadece baştaki true blood yazısını görücez oda sansür desenli çerçeveyle ya bırakın sansürle mahvetmeseler seslendirmelerle mahfediyorlar yabancı dizi türk kanallarında adam gibi izlenmiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 o zman sadece baştaki true blood yazısını görücez oda sansür desenli çerçeveyle ya bırakın sansürle mahvetmeseler seslendirmelerle mahfediyorlar yabancı dizi türk kanallarında adam gibi izlenmiyor... Valla ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 hahaha dizi 5 dakikaya indirilir kesile kesile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 hahaha dizi 5 dakikaya indirilir kesile kesile o bile çok bir baştan bir sondan sahne koyarlar onunda tamamı 1 ay boyunca reklamlarda gezer bir anlamı kalmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 hahaha dizi 5 dakikaya indirilir kesile kesile Kesinlikle Valla zor bir işe girişmişler ne diyelim kolay gele başı ağrımaz inşallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2009 Cnbce bile Six Feet Under, Nip Tuck gibi dizileri kuşa çevirip yayınlıyordu True Blood'dan ümitli değilim açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 5. sezon başladı Bakalım neler olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 başladı mı? oh be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 evet:) şu anda izliyorum 5. sezonun ilk bölümünü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 ben de izlerim yarın öbür gün dayanamazsam birazdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Ben Bir Dizi İngilizceyse İngilizce izlerim , alt yazi ve Türkce dublaj olunca izleme isteyim kaciyor bu dizinin tüm sezonlari izledim her bölümü 2 sefer izlemisimdir harika bir dizi ama Türkiyede Bir kanalda yayinlandiginda dizi sansüre ugrar hic bir izleme keyifi olmaz dizi süresinin yarisi sansüre gidecegi icin dizidende hicbirsey anlasilmaz fxhd kanalında ilk 3 sezon yayinlinda orda bile sansüre ugradi sonra dizi kaldirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Ben Bir Dizi İngilizceyse İngilizce izlerim , alt yazi ve Türkce dublaj olunca izleme isteyim kaciyor bu dizinin tüm sezonlari izledim her bölümü 2 sefer izlemisimdir harika bir dizi ama Türkiyede Bir kanalda yayinlandiginda dizi sansüre ugrar hic bir izleme keyifi olmaz dizi süresinin yarisi sansüre gidecegi icin dizidende hicbirsey anlasilmaz fxhd kanalında ilk 3 sezon yayinlinda orda bile sansüre ugradi sonra dizi kaldirildi dublaj olayını ben de sevmiyorum. Orjinali gibisi yok. Ama alt yazıdan ötürü neden izleme isteğin kaçıyor anlamadım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Cünkü cevrilerin Coğu Hafifletilmis Ve Tam Olarak İfade Edilemiyor Cümle. Zaten Edilemezde Tam Olarak Ya Neyse.. Coğundada Yanlislik Var Ve Ekranda Gözüme Batiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Çeviriler gözüme takılıyor desene şuna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 müziğini bile özlemişim ya nihayet 1. bölümü izliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 bu diziyi ırkcılıga bakis acisi yüzüden seviyorum, evet müzigi cok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Spoiler olmasın ama bir gay vampir daha çıktı ortaya. Hem de Jason'a takık. Önüne gelen vampir oluyor arkadaş. Godric'in Eric dışında dönüştürdüğü diğer vampir de katıldı aralarına. Ama bu sefer dizide cidden güzel bir hatun var diyebiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 evet ya neydi o sookie sevimsizi etrafında dönüp durmaları gerçi bill'in dönüştürdüğü kız da epey güzelleşmiş Jason'a aşık olan gay vampirin gay olduğunu tahmin ediyordum ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 evet ya neydi o sookie sevimsizi etrafında dönüp durmaları gerçi bill'in dönüştürdüğü kız da epey güzelleşmiş Jason'a aşık olan gay vampirin gay olduğunu tahmin ediyordum ben... haha aynen ya.. Guitar hero bile oynuyorlar artık evde. Ama otorite Bill'i yakaladığı için krallığı da gitti. Kıza ne olacak bilmiyorum? Kurtarmak için peşlerine düşecekler kesin. İşler karışacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Jason gay'e yüz verdi mi peki? Ay merak ettim izlemem lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Jason gay'e yüz verdi mi peki? Ay merak ettim izlemem lazım. Evet. Jason da gaymiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yok artık fena spoiler oldu. Jason kim diye sorsam mı acaba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.