Jump to content

Trueblood Fox'ta

psiozzy

Önerilen Mesajlar

Ben Bir Dizi İngilizceyse İngilizce izlerim , alt yazi ve Türkce dublaj olunca izleme isteyim kaciyor bu dizinin tüm sezonlari izledim her bölümü 2 sefer izlemisimdir harika bir dizi ama

Türkiyede Bir kanalda yayinlandiginda dizi sansüre ugrar hic bir izleme keyifi olmaz dizi süresinin yarisi sansüre gidecegi icin dizidende hicbirsey anlasilmaz

fxhd kanalında ilk 3 sezon yayinlinda orda bile sansüre ugradi sonra dizi kaldirildi :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben Bir Dizi İngilizceyse İngilizce izlerim , alt yazi ve Türkce dublaj olunca izleme isteyim kaciyor bu dizinin tüm sezonlari izledim her bölümü 2 sefer izlemisimdir harika bir dizi ama

Türkiyede Bir kanalda yayinlandiginda dizi sansüre ugrar hic bir izleme keyifi olmaz dizi süresinin yarisi sansüre gidecegi icin dizidende hicbirsey anlasilmaz

fxhd kanalında ilk 3 sezon yayinlinda orda bile sansüre ugradi sonra dizi kaldirildi :D

dublaj olayını ben de sevmiyorum. Orjinali gibisi yok. Ama alt yazıdan ötürü neden izleme isteğin kaçıyor anlamadım?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet ya neydi o sookie sevimsizi etrafında dönüp durmaları :D gerçi bill'in dönüştürdüğü kız da epey güzelleşmiş :) Jason'a aşık olan gay vampirin gay olduğunu tahmin ediyordum ben...

haha aynen ya.. Guitar hero bile oynuyorlar artık evde. Ama otorite Bill'i yakaladığı için krallığı da gitti. :D

Kıza ne olacak bilmiyorum? Kurtarmak için peşlerine düşecekler kesin. İşler karışacak

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...