selim Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2006 http://www.cnbce.com/Images/Serials/southpark.jpg GÜLER MİSİN, ŞAŞIRIR MISIN? Büyümekte olan dört çocuğun, Cartman, Stan, Kyle ve Kenny’nin gözünden dünyadaki politik, sosyal ve güncel olayların ironik bir şekilde ele alındığı dizi, yetişkinler için hazırlanmış içeriğinden anlatımına kadar “kendine has” bir yapım. Matt Stone ve Trey Parker adlı Coloradolu iki genç tarafından 1997’de yaratılan “South Park”ta her dakika güleceğinizi kimse garanti edemez, ama yaratıcılarının da iddia ettiği gibi çok sık “şaşıracağınız” muhakkak! “South Park”, gerçekten var olan bir kasabadan esinlenilerek yaratılmış. ABD’nin Colorado eyaletinde yer alan Fairplay, “South Park” dizisinde mekan olarak kullanılan kasabanın bulunduğu yer. 1859 yılında altın bulunmasıyla “altın arayıcı”larının hücumuna uğrayan “gerçek South Park” aynı zamanda dünyada en çok UFO görülen yerlerin de başında geliyor. Nasıl, diziyle ilgili bazı şeyler yerine oturmaya başladı, değil mi? Gerçekten süper bir çizgi dizi her pazar 24'te cnbc de izleyebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 http://southparkstudios.com/games/create/ Kendi karakterini oluştur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Walla cd marketlerde falan bi ton bölümünü bulup alabilirsiniz...Ölümüne Cartman cıyıııııııııımmmmm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2006 Bende Cartman a hastayım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temucin Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 http://www.diziarsivi.com sitesinden south park bölümlerini indirebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 yeniden başlıcak diye duymuştum sanırım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temucin Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 umarım başlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 ölümüne Butters' çıyım lou louu ı've got some apples lou louuuu you've got tooooooooooooooo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 hepsi namazında niyazında efendi süper çocuktur.(özellikle cartman) kenny kraldır be...tek geçerim...gözleri ne de çok şey anlatır....canım kenny:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 cartman' ın bir eğlence parkı satın aldığı bölüm süperdi , 300 ' ü tiye alan bölüm ve butters' ın dark side'a geçerek dr. kaos olduğu da :) ben şişman değilim iri kemikliyim ! eric cartman 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2008 http://img169.imageshack.us/img169/1479/sdaaih9.jpg Tighyeap , Cartman'a rakip olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Öhöm. Avatarım... Öhöm... ve TİMMİİİİİİİİİ!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Butetrs ve Paris Hilton'lı bölüm geldi aklıma :rofl: -------------------- everybody knows it's butters that's me Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Butters! I'm Prof.Chaos!!! http://aura.zaadz.com/photos/7/65465/large/professor_chaos.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 kenny ölmedi kalbimizde yasıyor...:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 ben bir meraklıyım. butters Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2008 gecen haftaki bölümde amerikalı ajan "öldürün bunları isa da olsa öyle isterdi" deyince gökten isa inip sen kimin adına konusuyorsun lan demişti.gelde yerlere yatma:D:D:D:D cok basarılı bir dizi:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 fışkı zomolifka!!!1 kuzenimle birbirimize dokunduk prröööfffttttt!!!! çok zevkliydi!!!!! puhahahhahahhahahhahhaha o bölümü ölsem unutmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagrimeric Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 oh my god we killed kenny we....b...ards ??!?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 cartman diorum:D başka bişey demiorum süper.. bişey bu ya... hastasıyım bu dizinin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2008 Gülmekten kırıldığım televizyon olayı.:rofl: Kediye, hatırladıkça gülüyorum yahu:rofl: "Yeni bir fikrim var. Çağ atlayacağız. Bugün televizyonda iki kere fışkı diyeceğiz.." "Vay fışkısınııı." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 13. Sezon 4. Bölüm netten aratın bulursunuz.İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum :rofl: Fortlak kareşler :rofl: Bunların hepsi iyi ve güzel , ama biz Yol Savaşçısı yapabiliyoruz. -Hayır! Giriyoruz! Öldürürüz! Daha fazla konuşma! Öldürürüz! Yakında benim savaş köpeğim! Ama bunu benim yolumdan apmalıyız! Kaybedenler! Kaybedenler! :rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Meksika bakışlı Güney Sri Lanka kurbağası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Meksika bakışlı Güney Sri Lanka kurbağası geldi aklıma Hacı sen bi benim dediğim bölümü izle gerisi hikaye yani başlık açıcaktım ama açıyorum çok fena Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Geliyorum ya 7. sezondayım şimdi izleyip de eğlencesini kaçırmayayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.