Beautiful_Death Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2009 Bir çığlık. Daha büfelere bile gelemedim. Bir çığlık. İnsanlar bağırıyor. Bağırıyor insanlar ve kendi seslerinden sonra kısa bir suskunluk. Daha başa gelemedik. İşte buradayız yine. İstediğin buydu. En azından ben öyle sanıyorum ve ya umut ediyorum. Neredeyiz , kimdeyiz ve hatta kiminleyiz ? Işık , çok fazla ışık var. Gothenin istediğinden çok farklı ve çok fazla. Renkler , ışıklar ve sesler susmuyor. Sen susmuyorsun... Burası değil , burası burada bile olmamalı iken sen bunu istemekte ısrarcısın. Anlayamıyorum. Susuyorum. Susmak onaylamak değildir! Aslında ne istediğini ve ne istediğimizi biliyorum. Ufak bir bardayım. Küçük bir insan aldığımız onca ilaçtan bir tanesi hakkın da ve hatta övgü ile bahsediyor. Beyoğlu diye başlıyor konuşmasına ve Beyoğlu diye bitiriyor. Peki. Peki. Sosyal düşünceleri bir yana koydum. Kabul etmiyorum ama peki. Kalktım aşağı iniyorum. Ve kalktığım yerde hayatın çıkışını işaret ediyor. Bu sen misin? Yoksa ben iyiden iyiye aklımı mı oynatıyorum? Böyle olmasını isterdin biliyorum. Daha aşağıdayım biraz ortalarda. Galata sanırım , öyle diyorlar. Buralarda bir yerdesin ve bende. Aşağı iniyorum , kaçmak değil. Kaçabilirsin ama kendinden saklanamazsın biliyorum. Aşağıda müzik var müzik ve bir kaç isimsiz insan. Beni bana ve seni sana açıklamak istemeyen amaçları güya sanat olan ama dışavurumdan uzak bir kaç ezgi. Artık sondayım. Burası belki istediğin yer. Senin ve benim artık olmasını istediğim yer Ve artık bu akşam Beyoğlu benim oğlum Beyoğlu senin oğlun Ve herkesin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.