Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2009 En sevdiğim grubun, en sevdiğim şarkılarından olan Ich will. İstiyorum. Yazmak. Yazabileceklerim çerçevesinde , şuanki duygularımı yazmak istiyorum. Gündemi meşgul eden domuzcuk gribinin , bir kaç tane belirtisini şuan hayatımda yaşıyor bulunmaktayım. Zaman zaman midem bulanıyor. Kaç gündür sarhoş gibi gezmemin nedenini , belirtiler arasında "Bilinç bulanıklığı" olarak gördükten sonra şaşırıyorum. Doğal olarak. Karnımdaki hareketlenmeyi unutuyordum. Belki benim çok korktuğum , abarttığım derecede ameliyata varabilecek , ama diğer insanların ufak bir operasyona neden olacak apandisttir. Ve bir yanda "Vay be , ölmeden önce neler yazmış.." gibisinden bir şey bırakacak olmanın garipsenmiş yüzünü görüyorum. Çok mu abartıyorum? En sevdiğim grubun 2009 albümünü satırlarıma başlamadan evvel "Bu dünya kimseye kalmaz" diyerek indirdim ve şuan dinlemekteyim. Yarına çıkarsam bir kaç bira eşliğinde hayatı doyasıya yaşayacağım. Diğer yarınları da... Ve şimdi yazıyorum.. Yazabileceklerim çerçevesinde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 yazmadan geçemiycem rammsteinin yeni albümünü çok beyendim özellikle wiener blut, fürhling in paris ve führe mich ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.