Veramuth Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2009 Astral seyahati nezaman denesem ya rahatsiz ediliyorum, yada aklima takılan müzikler vs. oluyor. Uzun zamandır denedim birkaç kez konularda son a$ama diye geçen, tamamen vücudun uyu$ması ve kalp çakrasının fazlalığı durumu oldu. Ama tam o sırada tekniğimin dı$ında bir$eyler dü$ünüyorum istemeden ve aklım ba$ka yere kayıyor. Bunu yapmamım yolu sanırım öncelikle aklımı bo$altmak. Meditasyonlarında çoğunda imajinasyon gerektiği için biraz zor olacak sanirim. Nefes tekniğini detaylı anlatabilirmisiniz? ek olarak astral seyahat denemesinde nefes alı$ım ne gibi bir düzende olmalı? mesela bazı arkada$larım nefesini tutuyor, bazıları çok seri nefes alıyor... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Siteyi araştırırsan sorularına cevap bulabilirsin. Meditasyon olarak da tohumsuz meditasyonu deneyebilirsin onda imajinasyon kullanılmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Günümüzde meditasyon teknikleri öyle gelişti ki, duygularını dışlaştırmak, günlük stresleri boşaltmak için ayakta veya dansederek yapılan pek çok meditasyon çeşitleri var. Eğer mantranız yoksa sadece sesli olarak hımmmm demeniz veya yüksek enerjilere konsantre oluyorum, kendimi geliştirmek istiyorum diye içinizden sessiz tekrarlarda bulunmanız da yeterlidir. Kendi inançlarınıza göre sizde iyi titreşimler uyandıran kutsal sözcükleri veya ışık-sevgi gibi olumlu sözleri tekrar etmeniz mümkündür. Nefes alışverişinize mümkün olduğunca konsantre olun, zihniniz günün karışık düşüncelerine kaydıkça derin derin alınan nefeslere konsantre olursanız, bir süre sonra asıl doğasını yaşamayı hatırlayan ruh-zihin-beden bütünlüğünüz sizden meditasyon yapmanızı ister hale gelecektir. Sizi rahatlatıyorsa tütsü, mum, özel kıyafet de kullanabilirsiniz. Bağdaş kurarak, bir sandalye veya bir koltukta dik oturarak da meditasyon yapabilirsiniz. Ayrıca kendinize ait bir meditasyon müziği edinmeniz de son derece yararlı olur ve zihin ritimlerinizin kolaylıkla alfa ritmine geçişini hızlandırır. Her sabah veya akşam kendinize ayıracağınız yarım saat ile yaşamınızda küçük mucizeler yaratabilir, enerjilerinizi dengelemenin sandığınız kadar zor olmadığını fark edebilirsiniz. Böylelikle kendinize yeni bir bakış açısı ve yeni bir yaşam kapısı açtığınızı fark edecek ve çok mutlu olacaksınız. Bu mutluluk maddeden alınan kısa süreli mutluluklara benzemediği içinde bir süre sonra uzun yıllardır her yerde aradığınız huzurun yanıbaşınızda daha doğrusu kendi içinizde, kendi beyin ritimlerinizde ve kendi meditasyonlarınızda yakalanabileceğine siz de şahit olabilirsiniz. İşte tum bunlara eriştiğinizde Astral projeksiyona hazırsınız diyebiliriz Astral projeksiyona hazırlanmadan önce banyo yaparken bir miktar tuzlu suyu basınızdan asagı dökün sudaki tuz negatif enerjinizi alacak ve konsantrasyon gücünüzü arttıracaktır... Detaylı bilgileri forumda da bulabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yorumlarınız için teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz Tuzlu su ile duş almak biraz garip gelsede denize gittiğimde kendimi çok daha rahat hissediyorum. Ondan olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 havuza girdiğinde o hissi alamazsın , tuz negatif enerjiyi alacaktır senden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Neyseki çözüm yolunu öğrendim, tohumsuz meditasyon bulamadım, arama yapsaydın! felan dememeniz için içime attım bulamamanın üzüntüsünü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Arama yap tabi arkadaşım elinden tutup ben çıkartayım astrale istiyosan! Nefes tekniğiyle alakalı konuları okumak yerine gelip burda konu açman sence ne derece mantıklı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Arama yap tabi arkadaşım elinden tutup ben çıkartayım astrale istiyosan! Nefes tekniğiyle alakalı konuları okumak yerine gelip burda konu açman sence ne derece mantıklı? Evet ; yani mümkün olduğu kadar bildiğimiz konularda yardımcı oluyoruz , olmaya çalışıyoruz ama sorduğunuz sorunun cevapları sitede mevcut ( Bu sizin için değil genel anlamda söylenmiş bir sözdür) Biraz arama ile soru sormak yerine deneyimi yaşayıp bizimle paylaşabilirsiniz MAverick beni çıkart astrale elimden tutma ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2009 Çıkartıcam never Az kaldı Her gün bunun gibi başlıklar açılıyor ve aynı şeyleri defalarca farklı konularda anlatmak zorunda kalıyoruz.Bu hem zaman kaybına hem de forumda bir yinelenmeye, bir kirliliğe sebep oluyor keşke laf sokmak yerine anlamaya çalışsaydın veramuth... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Aynı zamanda da forumu güncel tutuyor. illa bulun getirin demiyorum. Ufak bir yardım istedim, bu kadar üzerime gelmek yerine konuyu göstermek daha kısa sürerdi. Sizi hiçbir şeye zorlamadım. nevermore a ayrı olarak yardımlarından dolayı te$ekkür ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Boys22 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Sayın Maverick.. Saygılı ol!!Nasıl yapılması gerektiğine adminler ve moderatorler karar verir.Sen ne adminsin nede moderatorsün.Göründüğün gibi ol.Laf sokmayla olmaz bu işler.Arkadaşımız Veramuth yardım istemişse yardımcı olurdun.Ha moderator olmak istersen laf sokmakla moderator olunmuyor malesef.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Sayın Maverick.. Saygılı ol!!Nasıl yapılması gerektiğine adminler ve moderatorler karar verir.Sen ne adminsin nede moderatorsün.Göründüğün gibi ol.Laf sokmayla olmaz bu işler.Arkadaşımız Veramuth yardım istemişse yardımcı olurdun.Ha moderator olmak istersen laf sokmakla moderator olunmuyor malesef.. konu açıklığa kavuşmuş ve sitede yönetici olarak ben herhangi olumsuz bir durum görmemişken siz neden celallendiniz anlamadım:) sayın maverick'in yönetici olmak için böyle ucuz numaralara başvuracağını düşünmüyorum.Sizde aynı hataya düşmeyin , lütfen konuda polemik konusu olmasın Saygılar 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Polemik yaratmayalım lütfen Bu defa astrale çıkabilirsin umarım veramuth Kafandaki sesler konsantrayon bozukluğu yapıyorsa, ben nevermore'unda dediği gibi hep nefesime odaklanırdım. Kafamdaki sesler susardı. bu defa olucak bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Boys22 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 hayır yanlış anlama nervermore demek istediğim 3 tane mesaj yazmış üçündede araştır bul demiş konu ve mesaj kirliliği yapan kendisi eğer konuya açıklık getirseydi daha güzel olmazmıydı sonundada arkadaşımız Veramuth'un kalbini kırmış Bak sen ne güzel cevap vermişsin nevermore asıl hakiki moderator sensin tebrik ediyorum seni Lütfen maverick gibi saygısız ve kaba insanları moderator yapmayın bunlar ilerde sizin başınıza dert olur millet konu açamaz hale gelir. Celallendiğim şey ise arkadaşımıza saygısızca davranması ve asıl konu kirliliğini kendisi yapması. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freeman252 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Boys22 arkadaşımız son derece haklı.Konu kirliliğine sebep olan kendisi tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Boys bo$ver ya. Tohumsuz meditasyonla ilgili bir konu forumda mevcut değil. Bulamadım arama yaptım ve bulamadım. Var diye üsteliyorsa link i vermesi yeterdi. Vermedi tabi ara bul demek biraz kolay.. Nevermore gibi yardımsever değil kimse. Olmasınıda beklemiyorum bu arkada$ın. Ama ordan ara bul demek kolay Neyse konu fazla uzamasın. Bu aralar sınav dönemindeyim diye ara verdim parapsikolojiye. En kısa zamanda deneyimleri payla$ırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 tohumlu tohumsuz hangisi olursa yardımcı olabilirim arkadaşım eger istersen ama ben şahsen averseniks sendromicali denemeni tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Peki diyelim ki yok , niçin paylaşmıyorsunuz ?herşeyi de devletten beklemeyin canım :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veramuth Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 tohumlu tohumsuz hangisi olursa yardımcı olabilirim arkadaşım eger istersen ama ben şahsen averseniks sendromicali denemeni tavsiye ederim Te$ekkurler, Buradan veya Özel mesaj ile veya baska bir yolla anlatirmisin isime yarayabilecek birini Peki diyelim ki yok , niçin paylaşmıyorsunuz ?herşeyi de devletten beklemeyin canım :) Ben zaten bulamadim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.