Jump to content

Cissy'den Çeviri Tarifler-2

UsagiNarciss

Önerilen Mesajlar

Son zamanlarda kafam pek ii değil bilen bilir,ben de kendimi çeviriye verdim yine X) istediğiniz tarifleri lütfen özel mesaj yoluyla iletin,en kısa zamanda araştırıp geri dönüş yaparım..

Umarım yararlı olur ve önceki çevirilerim gibi mutlu eder sizi X)

Zayıflamak için :

Kristal bi bardağa (bence çay bardakları en kullanışlısı olucaktır ) yarısına kadar su doldurun. sonra bi çay kaşığı sirke (bukısmtandık gelicektir çoğu kıza) eklerken sözleri tekrarlayın:

“Add to this class from which I’ll drink

The vile taste oned’ surely think.”

Daha sonra bi cimdik tuz ekleyerek:

“And a bit of salt to kill the taste

Of my life I shall not waste” diyin.

Bi cimdik de tarçın ekleyerek:

“And finally a touch of spice

To make my body slim and nice” diyin.

Son olarak karışımı bardağı döndürerek karıştırın ve kafanızın üstünde tutrarak szleri tekrar edin:

“With this potion that I drink

I’ll lose the weight that I think

I need to lose and then some more

This magic potion born of war.”

Tüm karışımı tek dikişde için,çünkü tadı pek olmuo ve tadı alınca içmekte zorlanıcaksınızdır.

( sözleri de türkçeye çevirdim,fakat pek hoşuma gitmediği için eklemedim,siz çevirebilir,ya da orijinal dilde kullanabilirisiniz tabi ki X) )

görünmezlik

en sevdiğim türlerden biri de görünmezlik tarifleri, ben çok yararını görüyorum çünkü X) tabi sizi tamamen görünmez yapmıyor,ama daha az fark edilmenize kesinlikle yardımcı oluyor.

Bu da yeni öğrendiğim bir tarif:

Hepsinden önce kendi tercihiniz olarak beyaz ya da siyah bir ışık içinde hayal edin kendinizi.bu ışık git gide bulanıklaşsın ve etrafınızdaki objelerin rengini götürsün. Daha sonra kendinizin de bulanıklaştığını düşünün,ışığın içinde kaybolun…

(Bunu yaparken gözlerinizi kapatıyo olmanız gerekiyormuş,ama bence odaklanıyor olabilmeniz yeterli..)

Lisa King’in yağmur duası

Basitçe su dolu bi kap alın.( aslında 3 kişi yapmak daha etkili olucakmış) daire açın.( 3 kişi iseniz teker teker acıcaksınız tabi,aynı yöntemlerle açmanıza gerek yokmuş ) suya şu cümleyi okuyun:

“ water Nymphs strike the clouds so rain will fall freely to the ground”

“ su perileri yağmur bulutlarını çarpıştırın,böylece yağmur özgürce yere düşsün”

Bunları yaparken olayların sırayla gerçekleştiğini ve yağmurun başladığını hayal edin.

Reddeden kişinin aşkı için :

Mum kullanarak,aşkını kazanmak istediğiniz kişinin görünümüne benzeyen bi bebek yapın.üzerine o kişinin ismini kazıyın,ve küçük bi ateş yakın,( geniş bi mum da iş görebilir bence,hem mumdan tasarruf XP )

Bebeği bu ateşin üstüne tutun,bebek eridikçe onun kalbi de eriycektir.

(bu tarif çok basit gözükse de dikkatinizi yönlendirecek sözler bulunmadığından kolay sonuç alamayabilirsiniz,ben derim ki kendiniz bir dörtlük yazın ve yaparken bu dörtlüğü söyleyin)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dikkat çekmemek , daha az farkedilmekten bahsediyor.İnsanlar seni görse bile algılamaları güçleşiyor.Görmek istemediğin fakat aynı ortamda takılmak zorunda olacağın kişilerin bulunduğu yerlere gitmek zorunda kaldığında işe yarıyor :)

--------------------

görünmezlikten kastın?

...............

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

usagı bu gorunmezlıgı baskası ıcın kullana bılırmıyız ornegın ben senın bırseyı farketmenı ıstemıyorum olabılırmı tesekkurler

Spell olmadığına göre olabilir , ama imajine ettiğin şeylerde değişiklik yapmalısın Kendini değil kişiyi imajine etmelisin . Mümkünse bi eşyasını da kullanabilirsin ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...