UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2009 Son zamanlarda kafam pek ii değil bilen bilir,ben de kendimi çeviriye verdim yine X) istediğiniz tarifleri lütfen özel mesaj yoluyla iletin,en kısa zamanda araştırıp geri dönüş yaparım.. Umarım yararlı olur ve önceki çevirilerim gibi mutlu eder sizi X) Zayıflamak için : Kristal bi bardağa (bence çay bardakları en kullanışlısı olucaktır ) yarısına kadar su doldurun. sonra bi çay kaşığı sirke (bukısmtandık gelicektir çoğu kıza) eklerken sözleri tekrarlayın: “Add to this class from which I’ll drink The vile taste oned’ surely think.” Daha sonra bi cimdik tuz ekleyerek: “And a bit of salt to kill the taste Of my life I shall not waste” diyin. Bi cimdik de tarçın ekleyerek: “And finally a touch of spice To make my body slim and nice” diyin. Son olarak karışımı bardağı döndürerek karıştırın ve kafanızın üstünde tutrarak szleri tekrar edin: “With this potion that I drink I’ll lose the weight that I think I need to lose and then some more This magic potion born of war.” Tüm karışımı tek dikişde için,çünkü tadı pek olmuo ve tadı alınca içmekte zorlanıcaksınızdır. ( sözleri de türkçeye çevirdim,fakat pek hoşuma gitmediği için eklemedim,siz çevirebilir,ya da orijinal dilde kullanabilirisiniz tabi ki X) ) görünmezlik en sevdiğim türlerden biri de görünmezlik tarifleri, ben çok yararını görüyorum çünkü X) tabi sizi tamamen görünmez yapmıyor,ama daha az fark edilmenize kesinlikle yardımcı oluyor. Bu da yeni öğrendiğim bir tarif: Hepsinden önce kendi tercihiniz olarak beyaz ya da siyah bir ışık içinde hayal edin kendinizi.bu ışık git gide bulanıklaşsın ve etrafınızdaki objelerin rengini götürsün. Daha sonra kendinizin de bulanıklaştığını düşünün,ışığın içinde kaybolun… (Bunu yaparken gözlerinizi kapatıyo olmanız gerekiyormuş,ama bence odaklanıyor olabilmeniz yeterli..) Lisa King’in yağmur duası Basitçe su dolu bi kap alın.( aslında 3 kişi yapmak daha etkili olucakmış) daire açın.( 3 kişi iseniz teker teker acıcaksınız tabi,aynı yöntemlerle açmanıza gerek yokmuş ) suya şu cümleyi okuyun: “ water Nymphs strike the clouds so rain will fall freely to the ground” “ su perileri yağmur bulutlarını çarpıştırın,böylece yağmur özgürce yere düşsün” Bunları yaparken olayların sırayla gerçekleştiğini ve yağmurun başladığını hayal edin. Reddeden kişinin aşkı için : Mum kullanarak,aşkını kazanmak istediğiniz kişinin görünümüne benzeyen bi bebek yapın.üzerine o kişinin ismini kazıyın,ve küçük bi ateş yakın,( geniş bi mum da iş görebilir bence,hem mumdan tasarruf XP ) Bebeği bu ateşin üstüne tutun,bebek eridikçe onun kalbi de eriycektir. (bu tarif çok basit gözükse de dikkatinizi yönlendirecek sözler bulunmadığından kolay sonuç alamayabilirsiniz,ben derim ki kendiniz bir dörtlük yazın ve yaparken bu dörtlüğü söyleyin) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 görünmezlikten kastın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pist Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 şişmanlamak için olanı da var mı bunun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 dikkat çekmemek , daha az farkedilmekten bahsediyor.İnsanlar seni görse bile algılamaları güçleşiyor.Görmek istemediğin fakat aynı ortamda takılmak zorunda olacağın kişilerin bulunduğu yerlere gitmek zorunda kaldığında işe yarıyor -------------------- görünmezlikten kastın? ............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 hmmm:ermm: anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Emeğine ellerine sağlık usaginarciss. Gene bizlerle harika bir paylaşımda bulunmuşsun. Ellerin dert görmesin emi:D Çok sağol arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 bıse deıl kuzucm gule gule kullanın X) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Yaptım şu zayıflamak için olanını O sirke yok mu o sirke, az kalsın içimde ne var ne yok çıkartıyordum. Usagi, bu uygulama bir kere mi yoksa her gün mü yapılacak ? Bilgilendirirsen sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowmls Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 kilo almak içinde varmı aceba...=) ciddiym.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 peki bunların kaynağı ne ? yani nerden alıntı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 usagı bu gorunmezlıgı baskası ıcın kullana bılırmıyız ornegın ben senın bırseyı farketmenı ıstemıyorum olabılırmı tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 usagı bu gorunmezlıgı baskası ıcın kullana bılırmıyız ornegın ben senın bırseyı farketmenı ıstemıyorum olabılırmı tesekkurler Spell olmadığına göre olabilir , ama imajine ettiğin şeylerde değişiklik yapmalısın Kendini değil kişiyi imajine etmelisin . Mümkünse bi eşyasını da kullanabilirsin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2010 BUNU KASTETMISTIM denemeye deger tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2010 peki bunların kaynağı ne ? yani nerden alıntı ? hepsını yabancı kaynaklardan cevırıorum kilo almak içinde varmı aceba...=) ciddiym.... bununla ilgili olarak bu hafta ıcınde konu acıcam X) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feelingblack Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 harika olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.