nevermore Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2009 Well I heard there was a secret chord that David played and it pleased the Lord But you don't really care for music, do you? Well it goes like this: The fourth, the fifth, the minor fall and the major lift The baffled king composing Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Well your faith was strong but you needed proof You saw her bathing on the roof Her beauty and the moonlight overthrew you She tied you to her kitchen chair She broke your throne and she cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Well Baby I've been here before i know this room,i've walked this floor, I used to live alone before I knew you And I've seen your flag on the marble arch But love is not a victory march It's a cold and it's a broken Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Well there was a time when you let me know What's really going on below But now you never show that to me do you But remember when I moved in you And the holy dove was moving too And every breath we drew was Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Maybe there is a God above But all I've ever learned from love Was how to shoot somebody who outdrew you And it's not a cry that you hear at night It's not somebody who's seen the light It's a cold and it's a broken Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Duydum ki gizli bir akor varmış Davut'un çaldığı ve Tanrı'nın hoşuna giden Ama sen pek müzikle ilgilenmiyorsun değil mi? Şarkı şöyle Dörtlüsü,beşlisi Minöre düşüyor,majore çıkıyor Şaşırmış kral Yakarış'ı besteliyor Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah İnancın güçlüydü ama kanıt istiyordun Onu çatıda banyo yaparken gördün Onun ayışığındaki güzelliği ayaklarını yerden kesti Seni bir sandalyeye bağladı Tacını kırdı,saçlarını kesti Ve dudaklarından Yakarışı aldı Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Belki daha önce buraya gelmiştim Bu odayı biliyorum,bu yerde yürümüştüm (Biliyorsun)Seni tanımadan önce yalnız yaşardım Mermer kemerde bayrağını gördüm Aşk zafer kazanılacak bir yürüyüş değil Soğuk ve kırık bir Yakarış'tır Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Bana neyin gerçek olduğunu ve aşağıda neler döndüğünü anlattığın zamanlar vardı Ama şimdi bana bunları göstermiyorsun değil mi? Ve hatırlıyorum sana sığındığım zamanlar Kutsal güvercin de hareket ediyordu Ve aldığımız her nefes bir Yakarış'tı Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah Belki yukarıda bir Tanrı var Fakat aşktan öğrendiğim tek şey Silahını senden önce çeken birini nasıl vuracağın oldu Ve bu gece duyabileceğin bir haykırış değil Işığı görmüş birisi değil Soğuk ve kırık bir Yakarış'tır Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah haleluya seklinde okunur.. tanrıya şükür anlamı taşır.. ancak bizdekı elhamdulillah'la tam olarak örtüşmez.. kullanım alanı biraz farklıdır. elhamdulillah bugün iyiyim. seklinde kullanamazsınız mesela.. bi ceşit nidadır.. işler yolunda gidip de şükretme ihtiyacı duydugunuzda başınızı göğe kaldırıp haykırarak halleluajh dersiniz.. genelde ilahilerde duyulur.. sukredesiniz geldiginde de yine ilahideki sekliyle mırıldanılarak kullanılır.. Leonard COHEN' e ait bu şarkıyı Jeff BUCKLEY gibi birinin Seslendirmesi de ayrı bir güzellik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 rufus wainwright da tavsiye derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2009 Evet onu da tavsiyen üzerine dinledim hacıanne gayet hoşmus aldım arşive . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 aferin hacıbebe hep böyle ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 (düzenlendi) çok güzel ya -------------------- rufus wainwright galiba shrek'tede söylüyor değil mi?? Ekim 28, 2009 qbatman tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 evet ta kendisi........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 çokçok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Bunu şarkı olarak değilde melodi olarak ilk kez shrek filminde görmüştüm:D Gerçekten çok güzel insana huzur veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 şarkı başlayana kadar yaşlandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Çok güzel gerçekten ...Bu versiyonu da harika : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Param0re Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 fresh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seLene Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 mükemmel bir şarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.