nevermore Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2009 Önce ihtiyacınız olacak malzemeleri vereyim. 2 tane beyaz mum 1 tane mor mum 1 tane kişiye uygun renkte mum (bunu kişinin sevdiği renk olarak seçebilirsiniz) Ritüelde sihrin kişiye ulaşması ve sizin odaklanmanızı sağlayacak eşyalar ve/veya resim olmalıdır ( kişiye ait) Ve sandal ağacı tütsüsü.. Not ; mumları daha önceden sandal ağacı yağında bekletmeniz gerekiyor.. Şimdi sunağın şeklini vereyim.. http://img40.imageshack.us/img40/9417/travelj.png Evet sunak yukarıdaki gibi hazırlanmalı.. White candle = beyaz mum Purple candle= mor mum Photos or personal object= resim veya kişiye ait eşya İncense = Tütsü Sunağı hazırladınız, karşısına geçip konsantre oldunuz.. "Hail Mother of the World! Nanna, Isis, Astarte, Selene, Holy Sin (pronounced Sheen). See me, look upon me See me, look upon me See me, look upon me Protect me and my people tonight. Send your white light around me. Send your protective light around That they may be protected As they travel and as they dream. Send only good and lucid energies their way. Thank you. Thank you. Thank you. (sözleri çevirmedim gerek duyan olursa kendisi çevirsin ) mumları yaktığınız tütsü bitene dek yanık bırakın sonra sondan başa doğru keserek söndürün.. Ve kişinin yolculuğu bitinceye kadar hergece bu işlemi tekrarlayın Son gece mumların kendiliğinden sönmesini bekleyin. ve işiniz bittiğinde mumları Sakın evden dışarı çıkartmayın , bu ritüelin amacını yokeder... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 yani yoldan geldiğinde atabiliriz heralde ömürboyu evde kalmıycak ya o mumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 yok kalmıyacak kişinin seyahati bittiğinde sunağı kaldırabiliriz.. Ama , şunu unutmamak gerekiyor, yapılan her ritüelde özellikle tanrıçaların ismi geçen sözler kullanılmışsa sunağı kaldırırken sakin , ve düzgün bi şekilde kaldırmalıyız, Öyle öğrenci evinde sofra toplar gibi kaldırmak saygısızlık olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 bende bir kuzey rune si biliyorum ismi 'Raido' bunuda bir ağaç vb. birşeye kazıyıp seyahate çıkan yakınınıza verebiliyorduk korunması için eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 paylaşım için teşekkürler.küçülen ay dönemi korunma güvenlik arınma gibi çalışmalarda iyidir. gerçi yakınınızın ne zaman gideceği belli olmaz ama ayrıca ritüelde sarımsak vb korunma ile ilgili bitkilerde bulundurulabilir.elementleri temsilen eşyalarda bulundurulabilir.ama sözlere bakılırsa tanrıçaya oldaklı elmentler daima çağrılmalı ve tanrı ve tanrıçadan yardım istenmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 evet bunlar birazdaha pagan ritüelleri olduğu için tanrıçalar işin içine giriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 mumlar bitene kadar bekleyebiliriz o zaman? yani tamamen bitmesi aksi bi etki yapar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 evet bunlar birazdaha pagan ritüelleri olduğu için tanrıçalar işin içine giriyor paganlarda tanrı ve tanrıça eşittir pagan ritüeli olduğu için sadece tnarıça kullanılacak gibi düşünmemek lazım. ama sırf tanrıçayı bilmeyenler vekullanmayanlara inat yaratıcıyı dişil olarak söylerler. teşekkürler tnarım yeirne teşekkürler tanrıça gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Tanrıça kavramı doğaya daha yakın , doğurganlık , kollama vs gibi anaç kavramlardan dolayı tanrıça tanrıdan hep bir adım önde geliyor bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 benim içinde öyle genelde tanrıçayı yücelten kişiler çocukken tanrıyı yaratıcıyı dişil hayal ediyor sanırım sizde öyle mi bilemem ama bne çocukken hep dişil olarka hayal ederdim.yaratıcıya erkek şeklinde olacağını asla düşünmezdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Çocukken ailemin inançlarından etkilendiğim için tanrı kavramı benim için doğanın kendisiydi kendi yolculuğuma başladığımda doğanın da dişil olduğunu farkettim , kimbilir belki öyle gördüm . sonra sayın gavriel , ikisini harmanladım yaratıcı dişil tanrıça =doğa ama ikisi aynı tanrıçami tanrıça mi doğayı doğa mi tanrıçayi yarattı o biraz özel yanlız şunu da söylemek isterim ki ; benim için enerjilerde dişil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.