alyjohn Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2009 Arkadaşlar benim bir kaç hafta sonra romanım çıkıyor..Kısaca size romanın içeriğinden bahsedeyim. Arkadaşlar romanımın antik mısırda daha önce yaşayıp ifritlerle anlaşma yapmış Eski Mısır' ın önde gelen insanlarının ve tanrılarının günümüzde reenkarne olup tekrar doğmasıyla başlıyor. Olaylar eski hayatlarını hatırlayan insanların etrafında geçiyor. Bu insanlar fizikötesi canlılar tarafından binlerce yıl önce yapılmış anlaşma gereği, İfritler tarafından inşaa edilmiş Ayna Dünya' ya geçiş için hazırlanırlar. Ayna Dünya, Dünyamız üzerinde kurulmuş sadece Mısırlılara ait bir Dünya' dır. Roman mistik bir koku ile başlıyor ve devamlı oluşan garip olaylar ile devam ediyor. Yani romanın atıyorum bir sayfasını okumasanız nasıl oldu bu falan diyorsunuz. Gerçekten İnsanı sürüklüyor. Kendi romanımı övmüyorum asla İnşallah alıp okuyanınız olur.. İsmi YEŞİLAYRIK "İfritle Anlaşma" olacak. Bir üçleme serisinin ilk kitabıdır. Arkadaşlar şaka bir yana bu roman için çok uğraştım. Emeğimin karşılığını alırmıyım bilmem ama gerçekten çok uğraştım. Romanı askerde yazdım. hani Askere giden arkadaşlar daha iyi bilir. kimi zaman nöbette yazdım kimi zamandan uykumdan feragat ederek yazdım. askerden geldiğimde son bölümündeydim. ve eve döndüğümde romanı bitirdim. İlk Kitabını çıkartan bir türk yazar olarak hepinizden yardım bekliyorum. Hepinizi Allah' a emanet olun. İlgi gösteren de gösteremeyen de hepinizi seviyorum. Kİtap Adımlar yayınevinden Kasımın ilk 2 haftası içinde çıkacaktır. Desteklerinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 elde etmek için tam bir kitapçı adresi verebilirmisin ? tebrik ederim bende bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 ilginç bi roman gibi geliyo kulağa, bi okuyalım bakalım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Okumak isterim teşekkürler. Yeterli parayı biriktirip aileni hacca gönderebilirsin umarım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 mutlaka okucam fantastik yazan türk yazarlar size tapıyorum fatoş en başta sana umarım bende bir gün kitabımı biterebilirim kurguladım denedim ama çok iş tebrik ederim... hatta yorumlarımı buraya yazabilirim okuduktan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Çıktıgı gün ilk alanlardan olacagım emin olabilirsin =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Hayırlı olsun , almaya çalışacağım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Okumak isterim teşekkürler. Yeterli parayı biriktirip aileni hacca gönderebilirsin umarım.. Ben de teşekkür ederim. Desteğin için teşekkürler Amin. -------------------- mutlaka okucam fantastik yazan türk yazarlar size tapıyorum fatoş en başta sana umarım bende bir gün kitabımı biterebilirim kurguladım denedim ama çok iş tebrik ederim... hatta yorumlarımı buraya yazabilirim okuduktan sonra Yorumlarını kitabımı okuduktan sonra yazmanı çok isterim. Okumak ayrı bir keyif verir bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Çıktıgı gün ilk alanlardan olacagım emin olabilirsin =) Çok teşekkür ederim. destekleriniz olmasa zaten bu iş ne kadar yürür bilinmez. Ayrıca Kitabın kapağını çıktığı zaman buraya yükleyeceğim arkadaşlar. Şimdiden hepiniz çok çok sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Norman Mailer 'Ancient Evenings' ini hatırlar gibi oldum.. sıkı kitaptı.. umarım sen de büyük bir başarı yakalarsın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Roman artık son dizgiden yani editörün elinden bu cuma günü çıkıyor arkadaşlar. Herşey yolunda. Son demlerimiz artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hz_qothica Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 wow tebrik ediyorum. alıp okumak isterim şahsen. bende yazıyorum uzun zamandır. ikinci dönemin başlarında sanırım basıma vericem. hayırlısı olsun bakalım. adına sevindim ama darısı benim başıma artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 wow tebrik ediyorum. alıp okumak isterim şahsen. bende yazıyorum uzun zamandır. ikinci dönemin başlarında sanırım basıma vericem. hayırlısı olsun bakalım. adına sevindim ama darısı benim başıma artık Çok teşekkür ederim. Siz de mi fantastik yazıyorsunuz? Bu arada İkinci dönemin başlarında ne demek? Darısı başına tabii ki ama biliyorsun Fantastik romanlarda kitapseverlerin desteğine hep ihtiyacmız var yoksa bu yolda pek fazla yazar kazanamayacağız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hz_qothica Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 yok hayır bnm tarzım değil fantastik severek izlerim okurum yazmak istesem yazarım belki ama denemedim. 2. dönem derken sömestr tatilinden sonra bitecek diye umut ediyorum. kitabım yaşadıklarımı , gördüklerimi , hayatın o cok fazla getiri ve götürülerini konu alıyor.adıyla birlikte büyük bir ses getiriceğine inanıyorum .. bi de üzülmene hiç gerek yok . yei nesil öyle ki hayal dünyasında yaşıyor. emin olabilirsin ki 3-5 yıla kalmadan fantastik yazarlar tawan yapıcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 yok hayır bnm tarzım değil fantastik severek izlerim okurum yazmak istesem yazarım belki ama denemedim. 2. dönem derken sömestr tatilinden sonra bitecek diye umut ediyorum. kitabım yaşadıklarımı , gördüklerimi , hayatın o cok fazla getiri ve götürülerini konu alıyor.adıyla birlikte büyük bir ses getiriceğine inanıyorum .. bi de üzülmene hiç gerek yok . yei nesil öyle ki hayal dünyasında yaşıyor. emin olabilirsin ki 3-5 yıla kalmadan fantastik yazarlar tawan yapıcak İnşallah istedğin gibi olur. Sormak istediğin şeyler olursa bana sorabilirsin. pm atabilirsin. İnşallah söylediğin gibi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 kaliteli korsan satan bir yer biliyorum:D şaka şaka senin kitabınıda korsan alcak değilim;) alırımda demiyorum yani söz vermeyeyim elimde bana 4 yıl yetecek kadar kitap var:O sonra herkes alırım diyodu siftah bile atamadık deme:p umarım başarılı olursun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barki Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Kurgusu kulağa hoş geliyor. İlk alacaklardan olacağıma emin olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Sabırla bekleyeceğim Ergun Candan'dan başka ezoterizm konularını işleyen bir yazarı görmek gerçekten harika.Kurgusunu gerçekten sürükleyici buldum.Ancak ben de okuduktan sonra daha radikal bir yorum yapabileceğim kanaatindeyim. Dilerim ki umduğunuzdan çok daha büyük başarılara imza atarsınız.Kitabınıza ulaşmaya çalışacağım.Bulunduğum yerde(Alanya/Antalya) söz ettiğiniz yayınevi olduğunu sanmıyorum.Ancak bu yakınlardaki bir kitabevine gelirse mutlaka almaya çalışacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sanara Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 emeğinin karşılığını umarım alırsın.ne mutlu sana yazmak ne güzel şey,okumakta bir o kadar güzel.hayırlı olur inşallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2009 Tebrik ederim şimdiden, hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 inanılmaz büyük bir gurur olsa gerek? bende herkes gibi tebrik ediyorum şayet ki bilgilendirirsen vede bulabilirsem seve seve okurum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.