Secret_Sun Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2009 umarım doğru yere açmışımdır konuyu.. ki istek, öneri, şikayet bölümü vs. de olacak değildi herhalde.. evet neyse.. sorunum şu kendi profilim de dahil olmak üzere kimsenin profilini görüntüleyemediğim gibi.. gelen mesajlara da bakamıyorum.. sayfa açılmıyor.. acaba genel bir sorun mu var..?? bilgilendiren birileri çıkarsa sevinirim.. yardımlarınız için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 aynı sorun bende de var tam bu konuyu açıyordum:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Bende herhangi bir sorun yok ? Teknik konularla ilgilenen yöneticiler bakarlar acaba sizdemi sitedemi problem . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 aa evet bende de varmış o sorun xd düzeltilmesini istiyorum tez vakte, en azından haftasonuna kadar, proflimi yenilicektim ben >:-( 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yoktu.. Artık bendede var xD 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 bulaşıcı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 zaten ne çıkarsa ilk bende çıkar.. en azından yalnız değilim.. birkaçınızı da enfekte edebildim.. yaşasın kötülük.. nevermorecum kısa zamanda bilgilendirme şansın olabilirse çok sevineceğimize eminim.. herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 2-2.5 saat önce yoktu ama şimdi bendede var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Xerocum tamam durum bende de öyle oldu.. bir süre önce hiçbirşey yoktu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Artik bendede var oh . . Gerekli yere bildirildi , bildirildiği sizede bildirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 hmmm hatta son 1.5 saatir falan int yavaşladı gibi (ben wirelessle bağlanıyorum yavaşlamanın nedeni farklı olabilir kabloyla bağlanan arkadaşlardada aynısı vvar mı ?)geçici olarak serverle alakalı bir şey olabilir...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 ben son 1buçuk saat önce uyuyodum bilemiyorum ama benim internetim gayet yavaş(yani normal xd) uyumadan önce profillere girebiliyodum noldu acaba!!!!111! AMAN TANRIM NELER OLUYOR!!!!1 http://i33.tinypic.com/2qd22z9.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Artik bendede var oh . . Gerekli yere bildirildi , bildirildiği sizede bildirildi hmmm hatta son 1.5 saatir falan int yavaşladı gibi (ben wirelessle bağlanıyorum yavaşlamanın nedeni farklı olabilir kabloyla bağlanan arkadaşlardada aynısı vvar mı ?)geçici olarak serverle alakalı bir şey olabilir...... Nevermorecum mod avantajı yok.. anca beraber kanca beraber.. (Nazarım mı değdi ne:rofl:) Xerocum bağlantının hızlı olduğu bir zamanı henüz göremedim.. sürekli problem var.. ama şu sıralar Gnoxis'de resmen sürünme modunda ilerliyorum.. serverdan kaynaklanan bir durum mu bilemem.. olabilirde.. -------------------- ben son 1buçuk saat önce uyuyodum bilemiyorum ama benim internetim gayet yavaş(yani normal xd) uyumadan önce profillere girebiliyodum noldu acaba!!!!111! AMAN TANRIM NELER OLUYOR!!!!1 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Sorun bende de mevcut mesajımı okuyamıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 mesajlarımı okumak ıstıoruuuum! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Profilimdeki izdiham siteyi bu hale getirmiş olmalı. Evet evet başka ne olabilir ki. Gideceğim buralardan gideceğimm 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 ahanda şimdi rahatsız edici olmaya başladı >:-/ az önce gnoxis sekmesini kapattım, sonra yeniden girdim ve açılmadı, sadece beyaz bi zımbırtı çıktı :/ yeni kapatılanlardan girdim. DEVLET BUNA Bİ ÇÖZÜM BUL!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 bende de aynı problem var :cray: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Ben açabiliyorum profilide özel msjlarımıda 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Ben de açabiliyorum artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Ben açabiliyorum profilide özel msjlarımıda Ben de açabiliyorum artık evet ben de açabiliyorum...:dance2: bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2009 Oldu düzeldi devlet baba yardıma koştu :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Burdan ağrı yazıyım dedim kusura bakmayın problemim son msj ları ana sayfada sıralı olarak görebiliyordum ama şu an göremiyorum sebebi benden mi yoksa siteden mi? şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Burdan ağrı yazıyım dedim kusura bakmayın problemim son msj ları ana sayfada sıralı olarak görebiliyordum ama şu an göremiyorum sebebi benden mi yoksa siteden mi? şimdiden teşekkürler... evet bendede şuan aynı serverle ilgili heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Teşekkürler sevindim o halde hallolucaktır... Bilgi degerli şey yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.