Typhon Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2009 My thoughts are going back - back to the time When I was young to live a life A life of lies - full of lies Then you came into my life And youve changed so many things That Ive done before - that Ive done before Without you Ive been so alone Dont leave me this way Without you Ive been so alone Dont leave me this way You treated me the right way You always said dont give up Some day you will see what I have done And when I start thinking about me Then I find out You did it right - just right Without you Ive been so alone Dont leave me this way Without you Ive been so alone Dont leave me this way Unspoken words - so many unspoken words They cannot lie to me anymore Unspoken words - words so full of meaning They cannot lie, theyre from inside Unspoken words Back to start again - were working still together More than ever - better than before Better than before Without you Ive been so alone Dont leave me this way Without you Ive been so alone Dont leave me this way - dont leave me this way Unspoken words - so many unspoken words They cannot lie to me anymore Unspoken words - words so full of meaning They cannot lie, theyre from inside All those unspoken words so many, many unspoken words They cannot lie to me anymore, oh yeah Without you Ive been so alone Dont leave me this way, yeah, yeah, yeah, yeah ------------------------------------------------------------ Düşüncelerim geri gidiyor - zamanda geri gidiyor Bir hayat yaşayamayacak kadar küçük olduğum yaşlara Yalan bir hayat - yalanlarla dolu bir hayat Sonra sen girdin hayatıma Ve daha önceden yapmış olduğum Bir çok şeyi değiştirdin - daha önce yaptığım Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma Bana doğru davrandın Hep pes etmemem gerektiğini söyledin Bir gün ne yaptığımı göreceksin Ve kendim hakkında düşünmeye başladığımda Gördüm ki Haklıymışsın - yalnızca haklıymışsın Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma Söylenmemiş sözler - çok fazla söylenmemiş söz Artık bana yalan söyleyemezler Söylenmemiş sözler - çok fazla anlam barındırıyorlar Yalan söyleyemezler, içerdenler Söylenmemiş sözler Başa geri dönelim - beraber olduğumuz günlere Hiç olmadığı kadar fazla - öncekinden daha iyi Öncekinden daha iyi Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma - beni böyle bırakma Söylenmemiş sözler - çok fazla söylenmemiş söz Artık bana yalan söyleyemezler Söylenmemiş sözler - çok fazla anlam barındırıyorlar Yalan söyleyemezler, içerdenler Bütün o söylenmemiş sözler, çok, çok fazla söylenmemiş şey Artık bana yalan söyleyemezler, oh evet Sensiz çok yalnızım Beni böyle bırakma, evet, evet, evet, evet 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Oyyy çook çook güzel bir parçadır bu bende yeri ayrı olan parçaların başlarında gelir sözleri derinden etkiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Çok güzelmiş sayende dinledim Teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 dedim koyduysa mutlaka sağlam bir parçadır bir dinlemek gerekir diye üşenmedende gittim dinledim öyleymişte.. iyi gitti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.